סכמ"ש!

Guid

New member
../images/Emo40.gif סכמ"ש! ../images/Emo40.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

Hasselblad

New member
שאלה חשובה מסתתרת בתוך הסכמ"ש הזה.....

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול מכל הבחינות, גם היה מצחיק, גם פעיל, גם כיפי וגם טעים. - הדבר שהכי הצחיק אותי: בראשון הייתי אצל חברה טובה שלי והיה מעולה וגם אם אני לא זוכרת בדיוק היא הבן אדם שהכי מצחיק אותי בעולם אז בטוח שמשהו שהיא אמרה. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: הלכתי לבקר את אותה חברה
- הפדיחה השבועית שלי: המממ לא זוכרת. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: תמיד יחכו לך של לאה שבת וזה בגלל שאני עורכת אותו בקליפ של לקוחה. - הספר הכי טוב שקראתי: למי היה זמן לקרוא? - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: הממ לא זוכרת בכלל שיצא לי לראות טלויזיה השבוע... מה גם שמחשבות פליליות נגמר לביניים - הדבר הכי טעים שאכלתי: כגיל חמישי אצל איריס - לא משנה מה יש זה הכי טעים! - התחדשתי ב: שתי שמלות ונעלים
זה כל כך נדיר שאני כותבת משהו בשורה הזאת! - הדבר שהכי הפתיע אותי: שאני בכלל לא גרועה בצילום וידאו. - התאכזבתי בגלל: רציתי סטייק (בגלל איציק) ולא אכלתי - התעצבנתי בגלל: המחשב שלי שקורס מלא. - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הסתפרתי! וזה נדיר. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הבן זוג, החברות, המשפחה ויון. - רציתי להגיד תודה ל: כל מי שכתבתי למעלה. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאני אסיים לערוך את הקליפ ושנסגור עסקה עם עוד לקוח!. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: חד משמעית אתמול בלילה! היה כל כך כיף לראות כל כך הרבה אנשים מחוברים בגילד, היה מצחיק, הזוי והמון כיף, ניסיתי לצלם את המסך שרואים את כל מי שמחובר בגילד וזה לא נכנס בתמונה אחת... ואז גם התנתק לי אבל שטויות. - באיזו רמה אני היום: 166 - כמה רמות עליתי: אני חושבת שעליתי שבוע שעבר והשבוע בקושי זזתי. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עושה קווסטים. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: BF - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: ואוו היו כמה ותמיד כיף לי בפרטי. - מכרתי: מלא - קניתי: מתנות לגלית - מצאתי: שטויות תחזית לשבוע הבא: לא מאמינה שאעלה רמה אבל התחזית היא מזג אוויר נעים ומשחק מהנה. - אעלה לרמה: לא מאמינה - אסיים את הקווסטים: לא יקרה - אתחדש ב: כלום. - שונות: רוצים אתגר? לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Annnnnn15

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif |מנסה לא לשכוח לשים| ../images/Emo121.gif

Don Nirtin

New member
ברור שרוצים אתגררררררררר../images/Emo3.gif../images/Emo267.gif

וגם אנחנו אוהבים אותך

deisy

New member
../images/Emo204.gif שבוע טוב ../images/Emo204.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: ערב רביעי והיום! - הדבר שהכי הצחיק אותי: חברות בערב של יום רביעי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני לומדת כל מיני דברים על עצמי... - הפדיחה השבועית שלי: ממממ להתקשר לסיו ולהגיד לה: "אופס טעות"
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: מי זה שולח ילדונת גלי מי שולח.. זר פרחים סגול כשהאביב פורח
- הספר הכי טוב שקראתי: לא נשאר לי הרבה לסיים את "בדידותו של קורא המחשבות" - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: המפענחת, סיימתי את העונה! - הדבר הכי טעים שאכלתי: האוכל של איריס
- התחדשתי ב: ג'ינס ושני סריגים! - הדבר שהכי הפתיע אותי: לא יודעת
- התאכזבתי בגלל: שאיריס קיבלה את הסמס שלי באיחור של שעה וכעסתי על עצמי שלא התקשרתי אליה
- התעצבנתי בגלל: אנשים מהעבודה! - בכיתי בגלל: לא בכיתי אני חושבת.. - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לא קרה משהוא מיוחד... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נעמונת
סיו
ומאיה
- רציתי להגיד תודה ל: סיון! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה שבוע טוב! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: חמישי! - באיזו רמה אני היום: same 169 נדמה לי
- כמה רמות עליתי: 0 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): די עם השאלה הזו!!!!!!!!!!!!!!! זה רק גורם לי להתגעגע לקווסטים
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הרגתי סקלס אבל זה כבר לא כיף
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם סיו - מכרתי: כל מיני - קניתי: קיבלתי מתנה מסיו
- מצאתי: בולשיט תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:
- אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב: התחדשתי מספיק!
- שונות: הזומביים של הטבעת החדשה נודניקים
מזל שלא כל טבעת מביאה 3 נוספים
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: נעמונת
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

השיר שמתנגן לך בראש

הוא אחד השירים האהובים עליי בגירסאתו הספרדית, והסיפור כ"כ יפה, מסתבר שזה בכלל בעלה
נהניתי מאוד אתמול
תודה על ההזמנה

deisy

New member
השיר מקסים בגרסה הספרדית

תמיד אני שרה אותו בגרסה הזו, גם כשהוא בעברית
רק שאם הייתי כובתבת בספרדית חצי פורום לא היה מבין
וגם אני נהנתי

הממממ

אם את מתגעגעת ל קווסטים..... יש לי על ההרואית שלי בערך 1000 קווסטים לעשות.
אם יום אחד ישעמם לך אני אשלח אותך עם מיקי לעשות קווסטים על ההרואית שלי.

deisy

New member
אבל אבל אבל

לא כיף לעשות קווסטים פעם שניה
מעצבן שאין קווסטים חדשים! פעם ניסיתי לפתוח לוחמת ולעשות קווסטים, ואז הגעתי לקווסט ואמרתי לעצמי: אה, את זה עשיתי כבר, וגם את זה, זה אני מכירה ו....אז הבנתי שלעשות קווסטים פעם שניה כבר לא עושה לי את זה

Don Nirtin

New member
השיר שלנו שהושר מעל לשמי האהבה....../images/Emo267.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: וואלה, אני לא זוכר. נסגור על חמישי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: שרשור הפדיחות של עצמי שנולד כתוצאה מ........ נחשו נכון. חוסר שינה. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: כי היה כיף השבוע!!!!! - הפדיחה השבועית שלי: יש צורך לכתוב את זה? זה פשוט היה יותר מדי מפדח......... זה איפשהו בשרשור המפלצת ההוא שיורד למטה. - הדבר הכי טעים שאכלתי:בורקס בשר - התחדשתי ב: בגדי חורף!!!!!!!!! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נעמונת, בתאלונת, נסטי (
) - רציתי להגיד תודה ל:נ"ל - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:שיהיה המשיח. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שישי או חמישי לא זוכר איזה זה היה - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: TOT. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 132? כן בטח מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

יאללה, אז מה אם כבר יום ראשון../images/Emo3.gif

השרשור עדיין קופץ
השבוע בחיים: היה שבוע ממש עמוס
היום הכי כיפי היה: אפשר יומיים
שישי-שבת היו ממש מהנים
הדבר שהכי הצחיק אותי: השיחת טלפון שהייתה לגלית עם הבן של אמא שלו
הרגשתי טוב עם עצמי כי: היו הרבה סיבות
הפדיחה השבועית שלי: קראתי כאן הודעה של גלית ולא יודעת איך חשבתי שזו הודעה של ניר
כנראה בגלל שקראתי אותה בזמן שפטפטתי עם ניר במסנג'ר
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לא כרגע
הספר הכי טוב שקראתי:
הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: לא ראיתי הרבה טלויזיה שבוע שעבר הדבר הכי טעים שאכלתי: יותר מדי מאפים טעימים ומשמינים
הכל אשמתו של אחי שהכניס אותם הביתה
התחדשתי ב: קצת קוסמטיקה
הדבר שהכי הפתיע אותי: אני וחבר שלי מתכננים טיול לאילת ולא יודעת למה הוא חשב שהוא אמור לשלם על שנינו
התאכזבתי בגלל: לא התאכזבתי התעצבנתי בגלל: היה משהו, לא זוכרת מה, אולי עדיף שכך
בכיתי בגלל: זכרונות של סבתא ז"ל
ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: צריכה לחשוב על זה הדבר הכי מיוחד שקרה לי: אתם לא תבינו
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיון, גלית וחבר שלי
רציתי להגיד תודה ל: סיון, גלית, טל וחבר שלי
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיעבור יותר מהר ויותר בקלות מקודמו
השבוע במשחק: היום הכי כיפי: ללא ספק חמישי
באיזו רמה אני היום: 100
כמה רמות עליתי: 0
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לאסוף טוקנים
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: חזירים
הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם טל
מכרתי: כלום קניתי: כלום מצאתי: סתם דרופים לרמות נמוכות תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 101...
אסיים את הקווסטים: לא יודעת, אני רוצה לבדוק את עניין ה-800 קווסטים הזה אתחדש ב: לא נראה לי שונות: זו הייתה ממש הרגשה כיפית של פעם להתחבר יום חמישי ולמצוא כ"כ הרבה חברים ותיקים מחוברים גם
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: בחיים, אם לא נדע להעריך מה שיש לנו, אף פעם לא נהיה שבעי רצון

Hasselblad

New member
תגידי מצאת את האוטובוס בסוף?

וקבלי
על המשפט האחרון שלך בסכמ"ש

מצאתי אותו../images/Emo70.gif

הוא דווקא עובר ממש ליד הבית שלי
עניין של 5 דקות נסיעה

למעלה