דעות

../images/Emo97.gifהמשך

דרך אגב - נכון פדיחה לה שמיכל גבריאלוב לפניה בפתיח? בהאלופה גמני לא משהו אוהבת אותה...

../images/Emo97.gifכי לסיגי יש דמות יותר קטנה...

למרות שהיא מופיעה קצת יותר מליאן... וזה די פדיחה לה..!

נירושית

New member
../images/Emo31.gif לא מסכימה בכלל!!!

שמעו עדי אולי לא השחקנית הכי טובה בסט האלופה... אבל היא גם לא משחקת גרוע... חוץ מזה שזה מהסיבה הפשוטה-הליהוק לא מוצלח-זה ה-כ-י לא מתקשר אליה...היא בכלל לא מתקשרת לדמות... מוסקו ע-נ-ק-י!!!! ורד כנ"ל היא אחת התגליות!!!!! מיכל=
עופר=
יהודה [הידוע גם בכינויו יודה
] שחקן מעולה... וחוץ מזה...איך בדיוק את רוצה להעיף אותה???לחתום עצומה???
...הרשי לי לגחגך!! לפי דעתי...בכלל היית צריכה לשמור את זה לעצמך!!!

ללוווש

New member
מה הקטע.? רציתי לדעת מי חושב

כמוני.. זה הכל.. תהרגו אותי וזהוו אימאלה..

נירושית

New member
לא קשור לתהרגו אותי!!!!!!!!

אבל נגיד אנחנו כבכר יודעים שגם דרור נובלמן [ככה קוראים לו תגידו??] וגם מייקל לואיס...קוראים פה ואפילו כותבים פה מדי פעם... ואין לנו מושג לגבי אחרים!!!!וגם אם הם לא קוראים!!!!!אז כאילו...יש דברים שאת יכולה לשמור לעצמך..... ועוד בשביל זה לפתוח שרשור חדש??? לא חראם???

abcd80

New member
מותר להביע דעה

וזו שפתחה את השרשור סה"כ הביעה דעתה על המשחק של עדי הימלבלוי.. אז מה הפשע פה??

נירושית

New member
זאת לא הצורה ולא המקום להביע דעה!!!

חוץ מזה!!!יאללה בואי ניראה ואתך משחקת תפקיד כ"כ רחוק מהמציאות!!! וזה לא קשור לשום עור של פיל!!!! כל בן אדם צריך לפתח עור של פיל להערות??? זה כמו שאני יבוא ויעביר ביקורת [בוטה ובצורה בכלל לא בונה] על המראה שלך!!!! " הרי כל אדם צריך לפתח עור של פיל" !!!!!!!!

abcd80

New member
למה להתנפל עלי?

ובאמת ערבבת דברים שלא קשורים. דיברתי על שחקנים שתמיד יזכו לביקורת רעה וטובה ולכן הם לא צריכים להתרגש משום ביקורת שלילית שמופנית אליהם. זו היתה הנקודה ולכן עדי לא צריכה להתרגש מהשרשור הזה. אי אפשר שכולם יחשבו אותו דבר על שחקן מסוים. וחוץ מזה את יכולה להגיב אליי בצורה יותר מכובדת..

נירושית

New member
חס וחלילהההה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא התכוונתי להתנפל!!! חס וחלילהה!!!!
סליחה עם זה מה שחשבת...או הרגשת... אני באמת חושבת ומכבת את דעתו של כל אחד...אבל כשאומרים בצורה הזו-ואני מצטטת " חייבים להעיף את ליאן מהתפקיד הראשי" זה לא מכובד בעייני... היא הביעה את דעתה הצורה בוטה, לא בונה , פוגעת , ואפילו דיי מגעילה... וחוץ מצזה, אני אישית לא חושבת שעל זה-צריך פתוח שרשור חדש, סכסוך חדש-ובעיקר עלבונות חדשים... מקווה להבנה-ואני בטוחה שיש פה כאלה שמסכימים איתי- נירית=]

abcd80

New member
קיבלתי ../images/Emo140.gif

פשוט רשמת יותר מדי סימני קריאה בהודעה שלך והצורה היתה טיפה בוטה אז התקבל הרושם כאילו התנפלת עלי.. בכל אופן, הבנתי

Oshi love Tamir

New member
אני אהרוג אותך!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

סתם חחח אבל תירגעי אם איך שאת מדברת עליה...אני חולה על עדי והיא משחקת מצויין והדמות שלה חמודה נורא!!!למה את משחקת יותר טוב שאת מדברת על אחרים
עדי משחקת מדהים ואני מציעה לא לדבר עליה ככה יותר!!! חוץ מיזה אני די בטוחה שהיא קוראת פה בפורום וזה ממש מגעיל לומר ככה על השחקנים...ממש מגעיל!!!שאני לא אעיף אותך...סתם נסחפתי.LOL אבל זה מעצבן אז דיי...פשוט דיי...

abcd80

New member
גם אם היא קוראת פה אז מה?

השחקנים מודעים היטב לכך שיש אנשים שפשוט חושבים שהם שחקנים גרועים! כל שחקן צריך לפתח עור של פיל כדי לא להיפגע מביקורות של אנשים, של אנשי מקצוע, של עיתונים וכו'.. ככה זה בעולם המשחק!

abcd80

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עדי הימלבלוי פשוט לא אמינה בתור ליאן.. היא לא משכנעת אותי בתור האשה הנבגדת כשהיו כל הסצנות עם גילוי הבגידות של סער..היא לא היתה מספיק עצובה, לא היתה מספיק כועסת..פשוט לא אמינה!! ועכשיו שהשלימה עם סער, גם זה לא נראה אמין..כמה דמעות וזהו? כל ההתנהגות הזו שלה פשוט לא אמינה!עוד לא ראיתי אף סצנה שלה שהיא באמת שיחקה מכל הלב ובצורה משכנעת.

leah123

New member
טוב אני חייבת לאמר משו...

עדי פשוט שחקנית מדהימה לדעתי...אני ראיתי השמיניה והיא פשוט שחקנית מעולה...תבינו...זאת הדמממוותתת שלה...הדמות שלה זאת אחת שנבגדת ולא אכפת לה...היא נשענת על סער פדידה וממש הוא החיים שלה....הרי אין לה חיים...זה התפקיד שלה...אחת תמימה כזאת קצת כמו בובת חרסינה שהתאהבה בסער ופשוט נשענת עליו...אוף...קשה לי להסביר...היא אאווההבבתת אותו!!! אז זהו...זה התפקיד שלה...האי שחקנית מדהימה...היא פשוט מגלמת דוגמנית בלונדינית שרוצה הליות מעודדת...ופוחדת שיהיו לה דליות...מקווה שהבהרתי ת'צמי
ואל תשאלו מאיפה צצתי..ח...אני רק עכשיו התחלתי לקרוא פה..

Dark Force

New member
אוקיי..../images/Emo56.gif|פגרה|

דיונים על רמת הביצועים של השחקנים תמיד מתקבלים בפורום, אך אם הם נעשים בצורה תרבותית ובאופן לא בוטה. ההודעה שלך נתפסת כבוטה, אך מכיוון שהיא צברה כ"כ הרבה תגובות אני לא אמחק, אבל להבא

Oshi love Tamir

New member
צודק...היא יכלה לומר את...

דעתה בצורה יותר יפה.יש צורות להביע דעה וכן זה מגעיל לדעתי ובלי קשר שהשחקנים צריכים לפתח עור של פיל,באמת למה שלעדי ישנה מה ילדה שלא מבינה כלום מהחיים חושבת עליה אבל תחשבו שבכל זאת את המעריצים זה מרגיז,אני בטוחה שאם היו יורדים על יהודה או עפר חמישים מיליון אנשים היו יוצאים נגד מי שאמר את זה אז אל תאשימו אותי בזה שאני מגנה עליה,אני פשוט אוהבת אותה.

למעלה