דעות

נאאאטלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

linoy7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ללוווש

New member
כי היא הורסת תסדרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא והמשחק הגרוע שלההההה
טוסיק טוסיק ציצי ציצי פשוט אהבלה

elii1988

New member
כמעט אף אחד שם לא יודע../images/Emo163.gif

לשחק...לא רק עדי...אבל אני מסכים איתך..חוץ ממנה, בוא נודה שגם הדמויות של העיוורת מיקל לואיס, דריה, גיא לואל, עובד, יפית ועוד כמה הם מיותרות..במיוחד מיקל לואיס שעושה 2 סצנות בשבוע כדי להראות כמה הוא מפותח פיסית. גם אני לא סובל תדמות של יהודה לוי. בכלל, לא אוהב את צורת המשחק {ואולי גם ההתנהגות בחיים} של יהודה לוי...הוא שילוב של מן ערס פרימיטיבי כזה עם שרשראות זהב והתנהגות ערסית של אחד שמתחיל עם כל בחורה שזזה מול ה"ערס החדש" שמטפח את עצמו עושה גבות לובש חולצות צמודות סטייליסט וכאלה..שונא את זה.. גם הדמות של עפר לא מתאימה לו..ניגוד מוחלט שלו.. טובה בכלל בלי קשר למציאות, להצגת ילדים לא היתי מלהק אותה...בקיצור היחידים שאהבתי זה ג'וסף ואוסקר

אתה כל כך צודק ש..

לעפר בכלל לא מתאימה הדמות שלו והדמות של יודה מעצבנת.. אבל לדעתי הוא מביא מין צד אחר לדמות הזו. ומייקל לואיס מיותר וגם משחק גרוע

ללוווש

New member
דריה מעולה../images/Emo99.gif היא תהיה הכוכבת

הבאה.. היא מזכירה לי טיפה את טלי שרון.. [ככה קוראים לה?הכוונה היא לזאת מטלנובלה בע"מ..] היא משחקת מעולה.. ובקשר ליהודה הוא השחקן הכי טוב שם[!] בכל סדרה שתראי הוא משחקכל מיני דמויות ואת כולן הוא משחק בצורה מקצועית לגמרי הוא פשוט מעולה והקטע של הערס זה דווקא מתאים לו טיפה חח [
] כי הוא יודע לשחק את הדמות טוב.. בקשר לעופר... אני לא אוהבת את הדמות שלו.. יותר מידי נחמדה חח.. אבל הוא גם שחקן מצוין בקיצור: את ליאן חיבים להעיף ואת דריה להשאיר

../images/Emo45.gif

אלי צודק אם אתה אוהב את אוסקר בוא קצת לקומונה של מוסקו בחתימה שלי

למעלה