דעות

ללוווש

New member
משהו חשוב ../images/Emo26.gif

אנשים.... חייבים, אבל חייבים להעיף את ליאן בתפקיד כמעט ראשי! היא משחקת גרוע! היא לא יודעת לצחוק, לבכות, ובכלל לדבר! היא מנסה להיות מתוקה אבל לא ממש הולך לה... זה פשוט גרוע! ואני מדברת בתור אחת שממש אוהבת את הסדרה [
] ואני צופה קבועה כמובןןןןןןן
בקיצור חייבים להעיף אותה...

friga

New member
ג'לל ודריה ו......

אני .....ב..משולש אחחחחחח ורד פלדמן רואים שאת יודעת לנשק. הייתי עושה לך כמה טובות ג'לל..תדע שאין הרבה שמושכים אותי....רוצים להחליף ג'ל(י)ל...בפה?

King RooL

New member
זה כ"כ מצחיק

כאילו.. אנחנו ראסמי יושבים כחצי שעה מול הטלוויזיה וחיים באשלייה.. כי בעצם במציאות זה פשוט חלק קטן מאולפן, לפעמים אפילו יש פאשלות וחוזרים על זה כמה פעמים.. וכאילו פאקינג אנחנו יושבים וחיים באשליה. כמה שזה מדהים.

deen35

New member
מייקל לואיס

מה פה קורה פה? איפה מייקל לואיס? למה לא רואים אותו בכל פרק? מה עובר על העורך\ במאי\ תסריטאי בראש? הוא לא מבין שהוא מרזיק ביד (בקאסט) את הדבר הכי הכי חם כרגע במדינה, את מייקל לואיס. אי אפשר לפתוח מגזין כלשהוא שמכבד את עצמו בלי שיופיע בו תמונה של מייקל והקוביות. בחיי, אם מישהו מההפקה (ועדיף התסריטאי של הסדרה) קורה את השורות האלה, אז בבקשה להכניס עוד הרבה יותר סצינות עם מייקל לואיס. יהודה לוי ועופר שכטר לא מתקרבים למייקל (לא בגוף ובטח לא בגובה) בכלל. זה מה שהיה חשוב לי לומר.

עם כל הכבוד..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

עם כל הכבוד למייקל ולקוביות שלו אני מצטערת להיות זאת שתנפץ לכם את האשליה... הוא שחקן גרוע!!!! יופי לא חסר לו אבל הוא לא שחקן טוב. עפר שכטר ויהודה לוי לא נמדדים לפי היופי שלהם אלה לפי הכישרון משחק שלהם. נכון,מייקל לואיס הוא אכן הדבר החם ביותר בארץ אבל בואו נודה.. הוא יפה וזהו. אז אם כל הכבוד לבוא לפה ולהגיד שיהודה לוי ועפר שכטר לא מתקרבים להיות מייקל לואיס זאת קצת חוצפה.לא?

abcd80

New member
לדעתי הוא מקבל סצנות

שבהן לא צריך להראות יותר מדי כישרון משחק.. אבל אני לא אומרת שבגלל זה הוא שחקן גרוע. קשה לי עדיין להחליט איך הוא בתור שחקן כיוון שעדיין לא השתתף מספיק בסצנות ולא קיבל סצנות בהן מראים כישרון משחק אמיתי.

danit1234

New member
../images/Emo45.gif את צודקת

אי אפשר לשפוט אותו בצורה כזאת לדעתי הוא דווקא חמוד ופעמיים בוסקילה תאמיני לי שנכון עפר ויהודה שחקנים אחלה אבל לא תמיד מודדים אום לפי משחק

../images/Emo173.gifתראה,

אני מאמין שבכל אחד יש כישרון למשחק. זה תלוי עד כמה. מישהו שאין לו כישרון במשחק בכלל זה אחד שבחיים לא שיקר, וקשה לי להאמין שיש דבר כזה בכלל. מייקל לואיס הוא דוגמן. וכן, יופי בכלל לא חסר לו. יכול להיות באמת שהוא משחק טוב, אבל לא ראיתי אותו בסצנות שמראות את יכולת המשחק שלו. בסצנות שהוא השתתף בהם כל אחד יכול להשתתף ולעשות את זה אפילו יותר טוב. אבל אני מאמין גם שלא סתם ליהקו אותו. ואם הוא שחקן גרוע כמו שאומרים, כנראה שהדמות שלו לא תהיה כ"כ ראשית בסדרה. אני הייתי עושה אותו שחקן אורח, אפילו שבטלנובלות לעולם לא מראים בן-בית של הדמויות שגר איתם בבית והוא לא דמות אופי. יובל

../images/Emo97.gifאוקיי אני אפילו לא אטרח../images/Emo4.gif

..לתת לך תשובה הגונה, כי ברור שאת לא מבינה כלום! הוא אולי חתיך אבל הקהל לא טיפש והוא שחקן על הפנים
!! נכון, הוא ממש הדבר הכי חם - אבל זה יעבור, לא לדאוג
ויהודה לוי ועפר שכטר בכלל לא מתקרבים אליו?! יופי חסר להם?! כישרון משחק חסר להם?! ובואי נבדוק את מר מייקלואיס: יופי יש לו?! רק אם לא מצלמים את האף שלו, כישרון משחק יש לו?! בואו נגיד שהיה יותר טוב אם הוא ניצב...

elii1988

New member
גליית לא מענין אותנו../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif

גם ככה הליהוק שלו מיותר וסתמי...ושאחת כמוך באה עם הודעה של איפה מיקל והקוביות זה רק מראה לנו כמה זה נכון...

הבנאדם באמת מדהים..

והוא לא שחקן גרוע הוא מאמי כזה.. אבל הילד בבגרויות עכשיו אם אני לא טועה.. וחוץ מזה בזמן האחרון מראים אותו יותר...

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifהוא לא כזה שחקן גרוע

הוא אמור לשחק עם הטיפשות הקטנה הזאתי...זה לא כזה מוקצן אין לכם על מה להתלונן סה"כ הוא אחלה באלופה,אולי לא ברמה של שכטר או יודה או כל שחקן אחר אבל הוא בהחלט בדרך הנכונה.....

למעלה