דעות

mioceet

New member
לדעתי את טועה לגביי עופר

נכון אפחד שם כמעט לא יודע לשחק, כי זה טלנובלה, אמורים לשחק ביותר מדיי רגשות, לא אמורים לדעת לשחק 'טבעי' ועדי מתנהגת ככה (כמו דבילית רגשנית) גם במציאות, ראיתי שראיינו אותה בחדר ההלבשה של האלופה והיא דיברה כמו איזה דבילית וחייכה כמו איזה בובת פורצלן כל הזמן..=\ לקחו אותה בגלל שהיא כוסית, בלונדינית וצעירה, לא בגלל כישרונה (שאם אפשר להגיד- המפוקפק) הדמות של העיוורת ושל מייקל אכן מיותרות אבל איך להגיד שדריה, גיא ועובד מיותרים? ומה לגביי החברה הפרחה של מילי? זה לא מיותר? ויהודה לוי דוחה לי ת'צורה.. איכ הוא נראה כמו ערס מגעיל.. אתה כלכך צודק בנושא הזה, דווקא המשחק הזה התלבש בול עליו כי ככה הוא מתנהג וככה הוא נראה ולגביי עופר א. מתאים לו להיראות החנון המסכן, לדעתי הוא והשחקנית שמשחקת את דריה השחקנים הכי טובים שמה ב. בגלל שהמשחק הזה כלכך לא מתאים לאופי שלו, וזה בדיוק ההפך ממנו- זה מה שמאתגר אותו והוא יכול לשחק בזה אבל עם התאמצות יותר מכולם אוסקר משעשע XD לירז צ'רכי הכי מדהימה שמה

Oshi love Tamir

New member
אההה סליחה?

עדי מוכשרת מאוד והיא הרבה יותר מיפה.מה קרה אסור לבנאדם לחייך?היא מדהימה,ואני פגשתי אותה והיא ממש לא סתם,היא מקסימה ומוכשרת אז תרגיע.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifדריה?../images/Emo2.gif

אחת התגליות של האלופה...אם לא היא ועוד כמה מזמן הייתי פורשת...

elii1988

New member
כשאמרתי דריה התכוונתי לדמות../images/Emo163.gif

לא לשחקנית..השחקנית באמת חמודה..אבל הדמות שלה בסידרה ממש מיותרת, אין לה שום משמעות..הם ליהקו ת'שחקנית והדביקו לה דמות שטחית שנמצאת בסדרה רק בגלל ג'לל, אין לה שום משמעות אחרת.

moton

New member
רומן של יהודייה עם ערבי

זה ממש לא חסר משמעות לדעתי... וזה מעלה הרבה שאלות וסוגיות.. תחשוב על זה..

elii1988

New member
מ-י-ו-ת-ר../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

אתה חושב שהיום הבחורות מחכות לאלופה כדי לצאת עם ערבי?
תראה את נאטלי ורותם כל היום עושות ערסים

Dark Force

New member
ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

דריה היא הדמות אולי הכי פחות מיותרת, היא מייצגת את זה שאפשר להיות יפה גם בלי כל הגנדורים של ליאן, ושגם חוכמה זה סקסי ויש דברים מעבר לכל עולם הזוהר. ומעבר לזה, כל הרומן בינה לבין ג'לל מחדד כמה שהיא דמות נועזת, פשוט לא מיותרת.

ללוווש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo97.gifטוב שניה אני הרגע....

....בדרך לפגישה עם כותבי הסדרה ואני כבר אדאג שיעיפו אותה, טוב??
אולי היא משחקת נורא, אבל זה שתכתבי את זה לא יעזור בכלום!!

למעלה