דעות

deen35

New member
לא כל השחקנים שם גרועים?

"האלופה" היא לא הטלנובלה הכי עלובה וגרועה ש- HOT הפיקה מימיה (חוץ מ"משחק החיים" שהיה התחתית)? ולא כל השחקנים שם ממש מביכים את עצמם? שורה תחתונה, חלק ניכר ממי שמטריח את עצמו לצפות ב"האלופה" זה בגלל מייקל לואיס. זה האמת (עם כל הכבוד ושכטר, ואין הרבה ...).

RTur

New member
אני ממש לא מסכים איתך..

האלופה זאת לא הטלנובלה הכי עלובה.. ומשחק החיים הייתה אחת הטלנובלות הטובות אז על מה את מדברת? קודם כל, באלופה יש מספיק שחקנים מצויינים - לירז צ'רכי, מוסקו אלקלעי, מיכל גבריאלוב, גיא לואל, עפר שכטר שמאוד מפתיע (החל מטלנובלה בע"מ ועד היום..), ורד פלדמן, לירון וייסמן שאני לא מבין למה אתם לא אוהבים אותה - היא עושה את התפקיד הזה מצויין.. ועוד.. זה שאת צופה באלופה בגלל מייקל לואיס לא אומר שכולם כמוך.. אני מאוד נהנה מהטלנובלה הזאת במיוחד בגלל הקאסט המצויין המורכב בשלל שחקנים מוערכים שאני מאוד אוהב..

King RooL

New member
שמה שקורה בטלנובלה לא באמת

במציאות הרי.. אז אנחנו חיים במן אשלייה כזו שאנחנו יושבים חצי שעה מול הטלוויזיה. אנערף

מה זה לא אמיתי?../images/Emo12.gif

חשבתי שזה מבוסס על סיפור אמיתי!!!!!! דייי לא נכון התפוצצו כל הפנטזיות שלי
ספוילר מעלי!
דרך אגב.... יותר מאולפן.. מצלמים את זה גם במלון בירושלים

B o N u s

New member
המלון הוא גם חלק מהאולפן מלבד הלובי שהוא

הלובי של אולפן הצילומים בנווה ג' בירושלים.

B o N u s

New member
הלובי הוא לא במלון. הוא באמת אמיתי והוא

הלובי של אולפן הצילומים של טב"ע, האלופה, משחק החיים, אלביס, אסתי המכערת ועוד כל מיני סדרות. זהו הלובי של אולפן הצילומים בג. ג. נווה אילן. גם השמינייה שם צולמה.

זה גם קצת דבילי..

אנחנו יושבים, במתח, לא יכולים לזוז, לא הולכים לשירותים. אפילו בוכים!:] אבל הכל בשביל פרסנה של 20 אנשים שעובדים עלינו מאחורי הקלעים. [טוב, נו, אולפן בנווה אילן].

למעלה