האחמית

New member
../images/Emo4.gif

רבתי אתמול עם החברה הכיהכי טובה שלי(אלכס מהחתימה שלי). אני ועוד אחד מפורום בית שמש "מתחנו" אותה קצת, וכשהיא שאלה אותי אם אני קשורה לזה אז אמרתי לה שלא כמה פעמים, ואז בערב כשהיא ממש נלחצה מזה גיליתי לה והיא ממש עצבנית עליי עכשיו ואפילו באתי אלייה לבקש סליחה והיא אמרה שזה לא ממש מעניין אותה...מה לעזעזל אני אמורה לעשות? אני שונאת לריב איתהה וסך הכל בכל הזמן שאנחנו מכירות זאת הפעם השנייה שאנחנו רבות... איך אני יכולה לגרום לה לסלוח לי?

האחמית

New member
אוףף אני שונאת את ההורים שלי....

הם לא סומכים עליי בגרוש..וכל החיים שלהם זה רק להעיר לי הערות ובכלל כל הזמן הם רק עם אח שלי ומטפלים רק בו, הזמן היחיד שהם בכלל מתעניינים בלימודים שלי זה כשיש תעודות....ובכלל בקשר לתעודות....הם מצפים ממני ליותר מידי, ואף פעם לא מספיק להם התעודה שלי...אוףף זה כזה מעצבן!! בעעע על הבוקר לריב עם אבא שלי..איזה כיף..

האחמית

New member
בעע..

אבא שלי משגע אותי...הוא טוען שאני לא משקיעה בחיים שלי וכל היום אני במחשב..ושנמאס לו מהאייסיקיו וכל מיני כאלה דברים, והכל בכלל בגלל אח שלי!!!!

לדעתי כל עוד זה טרי

תני לזמן לעשות את שלו עד שהיא תרגע ואז תדברי איתה ותסבירי לי שחלק מלהיות חברים זה גם לפעמים לעבוד אחד על השני ושאת מבינה שהיא נעלבה אבל הגיע הזמן לחשוב בהגיון, את לא היית עובדת עליה אילו לא היית יודעת שהיא תקח את זה בהומו וכדאי לה להרגע כי אחרי הכל אתן חברות טובות ואת מבטיחה שזה לא יקרה שוב . לדעתי ם תדברי אל ההגיון שלה אחרי שהיא תרגע , היא תבין ואולי תבקש שתתנצלי אבל , לפחות תשלימו וזה העיקר. בפעם ההבאה תזכרי לא למתוח את החבל יותר מידי ואם את עובדת על חברה , לעשות את זה בצורה שלא תפגע בה. אחרי הכל אנחנו לא אוהבים שלחברים שלנו רע.

האחמית

New member
אממ.....

ניסיתי היום שוב להתנצל..ואנחנו מדברות..אבל לא ממש...כאילו זה מצב מוזר כזה...

spirit noa

New member
**מנסה לעזור.. ** ../images/Emo24.gif

[כניראה שנידבקתי יותר מידי לעיינין של החיבוקים פה.. חח
, טוב אז נגיע לעניין, כמו שאמרה קרן..תני לזמן לעשות את שלו.. אם את כבר ביקשת את הסליחה, והיא יודעת שאת חשובה לה, ושזו סתם הייתה מתיחה קטנה שלא הייתה אמורה לפגוע בה ונעשתה רק, היא תבין בסוף שהמתיחה הקטנה הזאת לא שווה את העובדה שאתם לא מדברות, ואם את רואה שהיא עדיין לא מדברת איתך.... תתני לה לבנות את האמון שלה בך מחדש.. ועל תדאגו.. אפילו חברות אמיתיות רבות תאמיני לי. . ( אני וחברה שלי כל שני וחמישי רבות.. ואז כעבור כמה דק' משלימות.. חח, ככה אנחנו זה מן תחביב כזה שלנו.. חח
) , אז קבלי חיבוקי'להה ענקייי!
! עוד אחדדדדד!
ואחרון חביבון
חח

האחמית

New member
תודה!!!

וגם תודה לאנהה ולליאת!! והשלמתי עם החבר שלי!!! (למי שאמרתי על זה..)

spirit noa

New member
כן?????? ../images/Emo13.gif))

יופייייייייי .. שמחה בשבילך..
חברות אמיתיות תמיד משלימות וחוזרות לעצמן !!!!! .....
*
*
*
*|

spirit noa

New member
אהההההההההה!! ../images/Emo70.gif

חחח.. אה.. מזל טוב..
.. ואתם עדיין לא מדברות??.. ממ חבל..

האחמית

New member
בעע לא ממש מדברות...

אני אעשה מחר את מה שליאת ואנה וכולם המליצו לי לעשות ונקווה לטווב! ושוב תודה לכולםם

sh53

New member
מצטרפת למה שאמרו כולם בענין החברה

ואם דברים כאלה פוגעים בה, אז כדאי לא לחזור על זה שוב. היום היא תסלח לך, מחר היא תסלח לך, מחרתיים שוב תסלח לך - אבל באיזה שלב אולי היא תפגע ולא תהיה מוכנה לסלוח לך. לקחת גם את זה בחשבון. בקשר ללימודים ולמחשב. יודעת שזה ממכר לשבת מול המחשב, אבל מצד שני מסכימה עם אביך - זה לא יכול לבוא ע"ח הלימודים. קודם לימודים ורק אח"כ מחשב.

האחמית

New member
הקטע הוא שאני כן משקיעה בלימודים

והתעודה שלי הייתה ממש טובה...אבל זה לא מספיק להורים שלי..אני לא אומרת להם ציונים בגלל שגם אם זה יהיה 90 יהיה להם מה להגיד על זה...הם מצפים ממני ליותר מידי...

non sence

New member
לפעמים צריך לתפוס את החיים בגרון...

בהצלחה חמודה קבלי
גדול ו
גדולה

למעלה