As היחידה

New member
רק עכשיו ראיתי את זה...

בבקשה מתוקה... אני בכלל עזרתי? או שזאת סתם תודה?

האחמית

New member
את עזרת מאוד!! גם בקטע עם החבר!

וזה תודה בכלל על הכלל וגם על הפעם:)

האחמית

New member
בשיעור ערבית לקחתי כמה דפים

וכתבתי עליהם מלא פעמים אני מצטערת..ואז בסוף של הדף האחרון כשכבר נמאס לי אז כתבתי - קיצר אם עד עכשיו לא הבנת אני מצטערת..והבאתי לה את זה..וזהו:)

As היחידה

New member
תודה...+עידכון

,תודה לך.. באמת... אני ממש מצטערת שאני לא מי יודע מה מאושרת ... אבל תודה.. עידכון= אמא שלי בכתה כזה.. ואז אחותי נכנסה ושאלה מה קרה ואמא שלי לא ענתה.. אחר כך כשאמא שלי הלכה אז היא שאלה אותי מה קרה? אז אמרתי שאני לא יודעת.. אז היא אמרה כזה- נו אני צריכה לדעת מה קרה... היא לא מרגישה טוב.. היא בכתה... גם ככה יש לה בעיות לב? מה את רוצה שהיא תמות לנו?! ומה נעשה אז?!

האחמית

New member
אנה...

אני ממש מצטערת אבל הדבר היחיד שיש לי להגיד זה קבלי |חיבוק ועוד
ואפילו עוד
במיוחד בשבילך..אני יודעת שזה לא ממש עוזר אבל באמת שאין לי מה להגיד...:(

האחמית

New member
בעע אין לי אף אחד שאני יכולה

לדבר איתו על זה.......... אני וחבר שלי הולכים שוב לריב..אני אפילו לא מבינה למה אני שוב דוחה את זה..כמו בכל שאר הימים...ופשוט נמאס לי לריב..:(:(:( אני לא רוצה שהוא יוותר על האימון שיש לו היום בשבילי..כי אני יודעת שזה נורא חשוב לו, ושהוא לא אמור לוותר על האימונים שלו ואני פשוט לא יודעת איך להגיד לו את זה כי הוא נורא יפגע מזה..

As היחידה

New member
עם את חושבת שאת תריבי

איתו בגלל זה אז עזבי את זה.. תצאו.. אז הוא יוותר על אימון אחד.. חפיף.. אל תדאגי תיצאו תהנו ו.. זהו..

As היחידה

New member
את בעצמך אמרת שאת ממפסידה אותו

את תצאי איתו והוא יפסיד אימון פעם אחת.. לא נורא!! את מעדיפה לריבס איתו שוב? או שפעם אחת הוא יפסיד אימון?! רציני..

האחמית

New member
זה לא פעם ראשונה..

ופעם שעברה שהוא הפסיד אימון המאמן שלו נורא כעס עליו ואני לא רוצה שזה יקרה שוב...

האחמית

New member
ברור שיש...

עכשיו הוא התקשר אליי ואמר שזה מעצבן אותו ושהוא מרגשי כאילו מצאתי עכשיו תירוץ...ושאם אני עושה דווקא אז גם הוא יעשה.. והוא לא רוצה ללכת לאימון גם אם אנחנו נפגש וגם אם לא..:(:(:( בעע זה כל ךכ מעצבןן הוא תמיד גורם לי להיות הרעהה

האחמית

New member
אני לא אאבד אותו(אני מקווה)

אבל אני לא רוצה שהוא יפסיד משהו בשבילי..אני יודעת שזה דפוק...ואני גם יודעת שאם לא נפגש הוא כן ילך לאימון...

האחמית

New member
השלמנו!!! ואנחנו נפגשים מחר בבוקר!!

והוא הולך לאימון!! יוואוו חח מה זה פחדתי כשהוא לא הגיב להודעות ששלחתי לו

למעלה