האחמית

New member
../images/Emo4.gif

בעע לא יודעת מה יש לי..אני פשוט כבר דיי הרבה זמן בבאסה
ורבתי היום עם ידיד שלי..מחר יש לי מבחן ואני הולכת להכשל..וזה מבחן ממש חשוב... ולא יודעת..סתם אין לי מצב רוח

As היחידה

New member
גם אני בבאסה.. די ענקית...

אני לא יודעת למה.. השלמתי עם חברה שלי..רבתי אתמול עם אבא שלי אבל הוא כבר לא מזיז לי... יצאתי מהבית כדי שלא נתחיל לריב עוד פעם .. כי נמאס.. רבתעי פגישה עם היועצת.. ואמ.. אמא שלי נפגשת עם היועצת ביום שישי.. ניסיתי לשכנע את נועם (חברה שלי) לצאת איתי ועם עוד 2 לסרט.. ביום שבת.. היא אמרה שהיא תחשוב לע זה.. בעעע.. אני רוצה שהיא תגיד כן..!! ואני ממש מבולבלת.. בעע.. יש לי זבל של חיים.. אין לי חיים בכלל.. ואני די מבואסת שלטא הייתי ברעידת אדמה הזאת בים המלח.. או איפה שהיא לא הייתה.. אני בטוחה שהייתי נהנת..
בכל מקרה אנשים אני כבר מתחילה להאמין שאין דבר כזה אהבה... שזה רק באגדות.. =\ כל כך לא רוצה אבל זה כל כך נכון לגבי...

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

אני מאוד מקווה שתצאי מי באסה להיות באסה זה לא כייף

האחמית

New member
../images/Emo10.gif

יש לי עוד פעולה להעביר היום לבד..כי מי שמדריך איתי לקח לו יום חופש..ואני פשוט לא מסוגלת..אין לי כוח..פשוט נמאס לי!

spirit noa

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

מקווה שהבאסה תעבור . .ויחזור המצב רוח הטוב ........ קבלו חיבוק ענקי ענקייי
!!!!!!!!!

האחמית

New member
../images/Emo7.gif

אוףףףף חבר שלי לא עונה לי...!!!!!! אנחנו כנראה שוב רבנו..ושוב באשמתי....הכל באשמתי
והקומונרית שלי כועסת עליי... ואין לי בכלל ראש למבחן מחר..וגם אם יהיה לי..אני לא יודעת כלום!!!!

spirit noa

New member
..

גם לי יש מחר מבחן.... ונראה לי שאני ילך עכשיו ללמוד אם אני לא רוצה לקבל עוד 70 אחד במיקצוע הזה בע.. באסה.. תרגישי טוב וקבלי חיבוק ענקי ענקי ענקי ענקי
ועוד אחד

האחמית

New member
בהצלחה...ותודה...

ואצלי זה "מיני מתכונת" במתמטיקה וזה נכנס למגן שלי..ואני פשוט לא יודעת כלום!!!!!!!!! שונאת מתמטיקה!!!!

spirit noa

New member
גמלך :)

גם לך בהצלחה וגמלי חיה עם גיבנת שיורקת סמוחטות חחחחחחחחח ...... אך יואבי......, אמממ מקווה שהעלתי לך חיוך.. כי אותי זה בהחלט הצחיק.

../images/Emo4.gif

אתמול גם אני הייתי בבאסה, פשוט הגעתי למסקנה שאין לי יותר כוחות לכלום... ואז חברה התקשרה, דיברתי איתה (לא על מה שקרה) והרגשתי ממש טוב אחר כך, זה ממש עודד אותי. את מוזמנת לנסות.

sh53

New member
../images/Emo24.gif

מה קורה מתוקה? איך מצב הרוח עכשיו? יותר טוב? אולי כדאי להתקשר לידיד ולהשלים איתו? מה קרה עם הידיד?

האחמית

New member
עם הידיד זה יסתדר.....

אני בטוחה שזה יהיה בסדר..זה לא מה שמפריע לי... פשוט כלום לא הולך לי... והמצב רוח עדיין חרא...:( דיברתי עם חברה שלי, היא אמורה לבוא אליי עוד מעט, לעזור לי קצת עם המבחן...למרות שמה זה אין לי כוח...

לצאת מהבאסה ../images/Emo13.gif

וקודם כל ללמוד למבחן זה חשוב תפתרי כמה תרגילים מכל נושא לפחות שתדעי (בערך) מה צריך לעשות... תמלאי אמבטיה ותשבי שם משו כמו שעתיים עם עצמך ופשוט תרגעי אחרי זה את יכולה ללמוד עוד קצת ואם את ממש ממש לא יכולה אפשר גם להזמין חברה לראות איזה סרט ולאכול המון שוקולד תשפכי את הלב ותבכי המון זה משחרר
אחרי זה תנסי לישון מוקדם ובבוקר איך שאת קמה פשוט תחייכי וגם אם המבחן לא הולך משהו- אל תתבאסי יותר מקסימום תיכשלי- לא מתים מזה... רק אל תכניסי את עצמך למעגל השלילי הזה אח"כ נורא קשה לצאת משם

האחמית

New member
....

קודם כל תודה על היחס... בכיתי כבר דיי הרבה היום...:( והחלטתי לא ללמוד למבחן, מקסימום מחר אני אעתיק ממישהו..או שפשוט אבריז ואביא אישור ואעשה אותו בפעם אחרת.... והבאסה לא קשורה למבחן..או לריב עם הידיד..כבר שבוע+ שאני בבאסה..פשוט היום הכל "התפוצץ"...

אממ...

טוף... אז אין לי מה להגיד לך תעשי מה שאני עושה כשאני מבואסת פשוט תחייכי
תחייכי כמו הפרצוף הזה עם החיוך הענק מהאייסי פשוט תלכי כשחיוך כזה מרוח לך על הפרצוף וכשאת מרגישה מזה מטומטמת זה כיף

האחמית

New member
../images/Emo11.gif

תודה שאכפת לך ותודה לכל מי שהגיב... בעע אני מניחה שזה יעבור מתישהו...

למעלה