אני לא יודעת למה.. השלמתי עם חברה שלי..רבתי אתמול עם אבא שלי אבל הוא כבר לא מזיז לי... יצאתי מהבית כדי שלא נתחיל לריב עוד פעם .. כי נמאס.. רבתעי פגישה עם היועצת.. ואמ.. אמא שלי נפגשת עם היועצת ביום שישי.. ניסיתי לשכנע את נועם (חברה שלי) לצאת איתי ועם עוד 2 לסרט.. ביום שבת.. היא אמרה שהיא תחשוב לע זה.. בעעע.. אני רוצה שהיא תגיד כן..!! ואני ממש מבולבלת.. בעע.. יש לי זבל של חיים.. אין לי חיים בכלל.. ואני די מבואסת שלטא הייתי ברעידת אדמה הזאת בים המלח.. או איפה שהיא לא הייתה.. אני בטוחה שהייתי נהנת..
בכל מקרה אנשים אני כבר מתחילה להאמין שאין דבר כזה אהבה... שזה רק באגדות.. =\ כל כך לא רוצה אבל זה כל כך נכון לגבי...
אתמול גם אני הייתי בבאסה, פשוט הגעתי למסקנה שאין לי יותר כוחות לכלום... ואז חברה התקשרה, דיברתי איתה (לא על מה שקרה) והרגשתי ממש טוב אחר כך, זה ממש עודד אותי. את מוזמנת לנסות.
אני בטוחה שזה יהיה בסדר..זה לא מה שמפריע לי... פשוט כלום לא הולך לי... והמצב רוח עדיין חרא... דיברתי עם חברה שלי, היא אמורה לבוא אליי עוד מעט, לעזור לי קצת עם המבחן...למרות שמה זה אין לי כוח...
וקודם כל ללמוד למבחן זה חשוב תפתרי כמה תרגילים מכל נושא לפחות שתדעי (בערך) מה צריך לעשות... תמלאי אמבטיה ותשבי שם משו כמו שעתיים עם עצמך ופשוט תרגעי אחרי זה את יכולה ללמוד עוד קצת ואם את ממש ממש לא יכולה אפשר גם להזמין חברה לראות איזה סרט ולאכול המון שוקולד תשפכי את הלב ותבכי המון זה משחרר
אחרי זה תנסי לישון מוקדם ובבוקר איך שאת קמה פשוט תחייכי וגם אם המבחן לא הולך משהו- אל תתבאסי יותר מקסימום תיכשלי- לא מתים מזה... רק אל תכניסי את עצמך למעגל השלילי הזה אח"כ נורא קשה לצאת משם
קודם כל תודה על היחס... בכיתי כבר דיי הרבה היום... והחלטתי לא ללמוד למבחן, מקסימום מחר אני אעתיק ממישהו..או שפשוט אבריז ואביא אישור ואעשה אותו בפעם אחרת.... והבאסה לא קשורה למבחן..או לריב עם הידיד..כבר שבוע+ שאני בבאסה..פשוט היום הכל "התפוצץ"...