יום שני

dcohn

New member
אנחנו נחמדים עם חדשים../images/Emo9.gif

וולקאם, אני דורין:]

NoFaRi1

New member
אני צריכה עזרה :(../images/Emo53.gif

יש למישהו/י איזה נאום/מאמר משהו על זכות הבחירה בקשר להפלה? או שאתם מכירים איזשהו מאמר טוב? תכוונו אותי ]::

שני...שני...

38 במתמטיקה דבר שהרס לי את היום כל כך ציפתי לציון טוב. ויותר עיצבן אותי שהוא אמר שמי שקיבל ציון נמוך זה בגלל שהוא לא לומד =/ אבל קיבלתי 81 באנגלית [מודל C הרוב נכשל] והתבטל תקשורת והמורה שלי הקדים לי את השיעור להיום בערב במקום השיעור שהיה צריך להיות מחר בבוקר. והיה שיעור בן זונה [: קצת הפיג לי תבאסה.

sky darkens

New member
I hear in my mind all of this music. ^^

יום שני! למרות העצבים, לא הצלחתי לקום גם היום, אבל הפעם רק לשעתיים ראשונות. בשעה שלישית הגעתי באיחור והמורה לא נתנה לי להכנס, הידד. שעה רביעית היה חלון אז ניצלתי את זה לשיעור נהיגה (שקבעתי מראש, ותכננתי להבריז, אז יצא לי טוב). שעה חמישית תנ"ך - ישבתי עם נועוש.
אחר כך היה ביולוגיה וקיבלנו 85 בביוסיור! D:::::::: נשארתי בסוף היום לראות בגרות של תאטרוניסטים והיה ממש יפה. וגם אמרתי מה דעתי בסוף! אחרי הצהריים הלכתי לעבודה, וחזרתי לא מזמן ואמא הכינה חביתה טעימה.
עכשיו אני לומד קצת לתנ"ך, כי מי שיודע תנ"ך - נח! עוד יומיים פורים, ואין לי תחפושת. הידד.

DanieLushka

New member
עקרו לי שתי שיניים.. אושר עילאי, לא? P:

טוב תכלס זה היה ממש בקטנה, בכלל לא כואב לי, והעיקר שזה יאפשר את הסידור של השיניים, הכל לטובה.. אז אני מרוצה. :) היה יום ממש נחמד בביה"ס, מזל סטלנית -_- אני ממש אוהבת אותה. וקיבלתי קטע לקרוא בטרבלינקה. עכשיו אני אלך לעשות לי מדיטציה ולישון, אז לילה מעולה שיהיה לכולנו. :)

למעלה