יום שני

© h i l a ©

New member
אני לא לוקחת את זה קשה :)

אני קצת עצבנית על זה שהיה קצת יותר מדי אומץ בשלב הזה ובגלל זה הוא נגע לי בהגה, אבל חוץ מזה אני אומרת לעצמי שהטסט היה מצויין, אפילו יותר מהשיעורים עצמם ומהטסט הפנימי :) כן, זה היה ראשון

Under the GUN

New member
כוסעמק מחר בגרות

יום כזה מיותרררררר שעה ראשונה יש לי חלון, אז הגעתי רק שעה שניה אחרי זה שעתיים ביולוגיה, למדנו שעה וחצי לקראת הבגרות מחר ויצאנו הפסקה שעה ספרות, במקום להיכנס הלכתי לצלם חומר שאין לי בביולוגיה ואז ספורט, פשוט שכבתי בדשא ואז במקום שעתיים אנגלית ישבתי ושיחקתי קלפים אוקיי, יש הסעות רק ב2 ו3 היום ב1 וחצי התחלתי לשחק קלפים, וב2 ורבע נזכרתי שאני לא נכנס למתמטיקה ואז ההסעות כבר ברחו כוסעמק... אז נשארתי עד 3 בבצפר והגעתי לפני רבע שעה ועכשיו לחרוש כל היום להגדרת צמחים מחר..

זונע

New member
סדנה ארוכה ומייגעת על נהיגה

שעה ראשונה עשינו אנסין מזדיין של מודול G, כל כך משעמם אחר כך עד 1 סדנת נהיגה חסרת טעם עם מדריך הומו:| והוא אמר שכל מי שרוצה לצאת יכול לצאת מתי שבא לו אז באיזשהו שלב פשוט יצאנו...וזהו, זה היה נורא. בסוף שעתיים צרפתית שניסינו לעשות הברזה כיתתית אבל בסוף כולם יצאו הומואים. תיכף שיעור פרטי, אחר כך נהיגה ואחר כך עם חברים.

LadyFlame123

New member
4 שעות על התנהגות בכביש או משו..

אנגלית שעה וראשונה ואז יום מלא חפירות.. חצי כיתה פרשה באמצע וחזרה רק לקטע שנותנים לנהוג עם פלייסטיישן.. האמת שהיה מצחיק.. בקטעים שלא היה חופר
ואז שעתיים צרפתית שמתוכן למדנו אולי 20 דקות.. אמרתי לילד אחת בכיתה להתחפש לפיקאצ'ו
אני גאה בעצמי.... כי הוא דומה לו כזה עם הגוונים בשיער
עוד מעט עושים על האש עם החברים..
וליאורה הבטיחה לי עוגת שוקולד אז היא תקבל סמס עכשיו
אה ומי זה פטריק? ולמה חוגגים ביום שהוא מת?

giraffeeeee

New member
נמאס לי.

נמאס לי להיות בובה בין השתיים האלה. עלק אין לי עמוד שדרה. נו טוב, אני באמת נראית כמו כלבלב שהולך אחרי הבעלים שלו. שפלות.

shoala2

New member
אהההההההה

אווווף מילא לחכות לך שעה אבל ססעמקקק!!! יש לי עוד דברים לעשות היום=/ אני כבר לא אוהבת אותך:'( *מי היה מאמין שאני אומר דבר כזה על סנדלר=/ יום כל כך מצחיק!!! חחחח אני זאתי שנרטבתי הכי הרבה... ובסוף אני אשמה בלכלוך בית ספר=/ זה בגלל שאני נכנסת לשעורים=/ צריך להפסיק=] מוחה אני אוהבת אותך!! חחח סתם גילוי אהבה מטורף על השיחה שלנו היום=] אין בן אדם בעולם שיכול לסדר לי כל כך הרבה חתיכים...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Snow fairy

New member
עייףףףףףףףףףףףףףףף לייייייייייייייייייייייי

כמעט נרדמתי בבי"ס, הייתי כל כך עייפההההההה;[ 5 היה לי שיעור כינור שהלך סבבה+- ועכשיו אני הולכת למורה שלי לתפירה שתעזור לי עם התחפושת וב8 חזרה של להקת בי"ס, אעע

שרון710

New member
איזה יום ארוך../images/Emo2.gif

קמתי ב6 וחצי,אמג
שעה ראשונה- שנייה- מבחן חוזר במת'. לא הייתי צריכה באמת. וכל הזמן זזה לי העדשה אז כל שנייה יצאתי ובסוף כבר התבאסתי ולא הגשתי. אז סתם ישבתי עם ניר וטרגר על M&M
שעה שלישית- הברזתי מספורט לטובת לשבת עם המורה לכימיה על חומצות בסיסים. שעה רביעית- תנ"ך. איחרתי ויונה לא יצבה אותי!!!!!11 הייתי בשוק
שעה חמישית- לשון והבעה. שעה שביעית- היסטוריה. שעה שמינית- תשיעית- כימיה. אח"כ אמא הביאה לי פיתה עם שניצל וקולה לבצפר ואז הלכתי למרתף השואה עד חמש. בחמש היה טריגו ולפני חצי שעה חזרתי הביתה. היום הכי ארוך אבר. הלכתי למות, או משו.

התייעצות בקשר לשמלה לפורים (וגם לאחרי)

מי מהן? אני צריכה להחליט מהר
ואין לי מושג. בינתיים הירוקה בידי אבל עד מחר שומרים לי את הורודה שאני אחליט. (את מתבקשים להתעלם מהנעליים, מהטייץ מלמטה ומזה שיצאתי דבע)

sky darkens

New member
הירוקה, הרבה יותר יפה עלייך.

(לפי התמונות) *הנעליים הרגו אותי*

Under the GUN

New member
*דעת

שניה אחרי ששלחתי קלטתי שכתבתי שגיאה ועכשיו, כשכתבתי את ההודעה הזאת כמעט כתבתי "שלחטי" מה עובר עלי?

למעלה