יום שני

© h i l a ©

New member
../images/Emo4.gif יום שני ../images/Emo8.gif

האאאאאאאאאא יום שני
הכלב השמן שלי ז"ל ישמור עלי, חסר לו שלא
(כשחושבים על זה, נפלתי על אחלה יום! יש היום 3 שעות מתמטיקה ,שעתיים תנ"ך וספרות
)

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifלא מרגישה טוב.

מ 4 בבוקר כואבת לי הבטן, ואני מקיאה. בע
. אז לא הלכתי לבצפר. מקודם סבתא שלי באה "לטפל" בי, כי אני הרי כזו חסרת ידיים ורגליים. לא נורא, פספסתי 3 מבחנים היום
.

P i x i e s

New member
מערכת זנות ../images/Emo9.gif

רציני החיים טובים היום התבטל לי אנגלית אז באתי ב9 ועכשיו בכלל הייתי אמורה להיות בבית אבל בא לי לנסוע בהסעה אז אני סתם פה בספריה P: !!! אבל כואבת לי האצבע מתאונת הכדורעף אתמול.

B a m b o o k

New member
יום מלא התנדבות!

בבוקר היה מתמטיקה-היא עשתה קצת חזרה למבחן ב10 נסענו להתנדבות עם אוטיסטים בני 21+ והיה די קשה אבל זה עשה לי טוב לראות איך שהצלחנו לשמח אותם
חמודים
וחזרתי הביתה. ב4 יש ליצנוער-עושים שמח לילדים חולי סרטן. ב6 המנכ"ל של "מסע אחר" בא לתת לנו הדרכה טכנית בגלל שהתחלנו את הקורס צילוםD:::::::::

אני עצבנית כל כך, אבל אין לי כוח להתעצבן

אז אני פשוט מתמרמרת בשקט. לקחו אותנו היום למוזיאון הילדים בחולון, כאשר הבטיחו לנו שהפעילות שנעשה תהיה דיאלוג בחשיכה. כמובן שמי שבא- בא בשביל זה, זה אמור להיות מדהים. אתמול אמרו לנו שמתוכנן גם הזמנה לשקט, אז בכלל שמחנו. נסענו לשם היום בבוקר, נכנסנו קודם להזמנה לשקט, כי לשם לקחו אותנו. סיימנו שם את הפעילות, והלכנו לדיאלוג בחשיכה. חיכינו רבע שעה, ואז נכנסנו הקבוצה שלנו. בדיוק שניה לפני שהתחילו להדריך אותנו, בא אחד מהמוזיאון והוציא אותנו החוצה, בלי להגיד למה. כמובן שצעקנו עליהם שם. המורות אמרו לנו שנפלה טעות ושאנחנו חוזרים לביתספר!!! אז התחלנו לצעוק עליהם מה קרה וזה, ואמרה לנו הרכזת פעילויות שבהתחלה היינו אמורים ללכת או לזה או לזה, ושהיינו אנחנו אמורים לבחור. מתי שלקחו אותנו להזמנה לשקט, היא לא רצתה להיכנס כי היא רצתה את הפעילות השניה, אבל מהמוזיאון אמרו לה שקודם ניכנס לשם, ואחרי זה לדיאלוג בחשיכה, אז נכנסנו. בסוף מסתבר שהטעות הייתה של המוזיאון, כי הם אמרו לה משהו הפוך ממה שקבעו איתם. הם עוד התקשרו לביתספר ורצו לחייב אותם על הקבוצות שכן נכנסו לשתי הפעילויות!!! אני ממש לא יודעת מה קורה לביתספר הזה בזמן האחרון, מה שאני כן יודעת זה שאני אשקול פעמיים נסיעה איתו לכל פעילות שייקחו אותנו. (גם הטיול השנתי- שילמנו כסף על מסלולים, ומה שקיבלנו זה טיול של תיירים מעפן שלא כיף בכלל.) ואני עוד אמרתי שזה אחד הבתי ספר היותר טובים שיש. בטח.

R o n 2 5 6

New member
נייס

היום התחיל בשעה היסטוריה מיותרת למדיי. מ-9 עד 1 היה לנו מן סדנה כזו של נהיגה מונעת,והיה ממש מגניב. המשפט "כי היא אישה" או "נשים לא יודעות לנהוג" הוזכר לפחות 100 פעם,והיה ממש מצחיק. מה גם שהביאו פלייסטיישן והגה,אז עשינו מירוצים P: לשעתיים אנגלית לא היה לי כוח אז הלכתי הביתה.. מחר מבחן בתנ"כ ואני חייב להתכונן.אוף,אין לי כוח לזה..

Broken sound

New member
חחחחחחחחחחחחחח יום גאוני.

רוב היום בחוץ. תורן ושחר הביאו רובי מים.אז התחלנו ללכת מלחמת מים עם השמיניסטים,מחר נראלי יהיה מטורף, הולכים לשטוף אותי אעש.!!!!! חחחחחחחחחחחח. כיףלי.:]

shoala2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחXDD

אני הבאתי את הרובי מים ואני זאתי שיצאה הכי רטובה=/ חחחחחחח היה אחד המצחיקים.. איזה מטונפות אנחנוXD

Broken sound

New member
חחח אני חושבת שיש מישהו קצת יותר מטונף מאיתנו

מחר יהיה מצחיק. אני מתה עליינוD:"

shoala2

New member
חחחחח כל פעם מגלים דברים חדשים

חח כנראה הוא לא אלרגי למים.. כי לא משנה כמה מים פגעו בו.. הוא פגע בנו פי 5=/ מתה עליך ועל שחר!! ילדות יפות!!333333333333333>

אישה טיפשה מיטה מטבח

שעתיים ראשונות-היסטוריה למדנו על הישרדות החיים בגטו משהו כזה לא באמת הקשבתי. שעה שלישית-ספרות המשכנו לדבר על האדונית והרוכל ואיכשהו הגענו לכל מיני נושאים אחרים. שעה רביעית-אנגלית בגלל שלא היה ילדים אמרנו לה שאנחנו רוצים לרדת למטה וחירפנו אותה ובסוף ירדנו למטה ולמדנו בדשא ואז ילד אחד כמעט ישב על קקיXD. שעה חמישית-תנך למדנו על ברית אלוהים עם נוח. ואלי נישן תכף ב5 יום עבודה,ב7 ישיבת ראשגדים,ב9 תדריך בטיחות.

gurke

New member
../images/Emo2.gif איך זה הגיע אליכם ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אנחנו..המצאנו את זה!!!
אני לא צוחק. זה הזוי לגמרי. וזה "אישה טיפשה מטבח מיטה" (קודם אוכל אחר-כך מין, זה ברור.)

Snow fairy

New member
חח חי בסרט!

מה פתאום אתם המצאתם?! זה מוכר כבר שניייייייייייייייייים

gurke

New member
נכון, כבר שנים, מאז שהמצאנו את זה

אני לא צוחק, אנחנו המצאנו את זה! אני זוכר שישבנו מסביב למדורה והמצאנו את זה!!

© h i l a ©

New member
הא :(

אני שונאת שאנשים נדחפים, במיוחד שהם רואים שמישהו בטסט :( נירא לי 99% אחוז שלא עברתי

shoala2

New member
לא נורא

זה היה ראשון? חחח חומד שני זה הדבר! מנסיון!! אל תתבאסי... עוד יום יומיים את תביני שזה שטות.. ביום שנכשלתי בכיתי שעתיים ואז הלכתי לישון וקמתי יום למחרת והבנתי כמה לקחתי את זה קשה מדי=] יהיה טוב=]

למעלה