אני עצבנית כל כך, אבל אין לי כוח להתעצבן
אז אני פשוט מתמרמרת בשקט. לקחו אותנו היום למוזיאון הילדים בחולון, כאשר הבטיחו לנו שהפעילות שנעשה תהיה דיאלוג בחשיכה. כמובן שמי שבא- בא בשביל זה, זה אמור להיות מדהים. אתמול אמרו לנו שמתוכנן גם הזמנה לשקט, אז בכלל שמחנו. נסענו לשם היום בבוקר, נכנסנו קודם להזמנה לשקט, כי לשם לקחו אותנו. סיימנו שם את הפעילות, והלכנו לדיאלוג בחשיכה. חיכינו רבע שעה, ואז נכנסנו הקבוצה שלנו. בדיוק שניה לפני שהתחילו להדריך אותנו, בא אחד מהמוזיאון והוציא אותנו החוצה, בלי להגיד למה. כמובן שצעקנו עליהם שם. המורות אמרו לנו שנפלה טעות ושאנחנו חוזרים לביתספר!!! אז התחלנו לצעוק עליהם מה קרה וזה, ואמרה לנו הרכזת פעילויות שבהתחלה היינו אמורים ללכת או לזה או לזה, ושהיינו אנחנו אמורים לבחור. מתי שלקחו אותנו להזמנה לשקט, היא לא רצתה להיכנס כי היא רצתה את הפעילות השניה, אבל מהמוזיאון אמרו לה שקודם ניכנס לשם, ואחרי זה לדיאלוג בחשיכה, אז נכנסנו. בסוף מסתבר שהטעות הייתה של המוזיאון, כי הם אמרו לה משהו הפוך ממה שקבעו איתם. הם עוד התקשרו לביתספר ורצו לחייב אותם על הקבוצות שכן נכנסו לשתי הפעילויות!!! אני ממש לא יודעת מה קורה לביתספר הזה בזמן האחרון, מה שאני כן יודעת זה שאני אשקול פעמיים נסיעה איתו לכל פעילות שייקחו אותנו. (גם הטיול השנתי- שילמנו כסף על מסלולים, ומה שקיבלנו זה טיול של תיירים מעפן שלא כיף בכלל.) ואני עוד אמרתי שזה אחד הבתי ספר היותר טובים שיש. בטח.