תוצאות?!

Unreachable

New member
מסתבר

שאלו בניר דויד לא בדיוק משתפי"ם בקטע של הצילום..... לפחות זה מה שנעם אומר....

יאו גדול!!!!!!

וזה מוזר לי שדין מתחרה בגובה כזה כי אני זוכרת שעוד בשנה שעברה הוא התחרה במקצה שלי
אבל הסגנון שלו מעולה אז זה היה מאד "צפוי"..
הילה מזלל טובבב!!!!!! *מחכה לתמונות של השמן*
ודרורי..זה ממש יפה יחסית לגובה אז גם לך מגיע מזל"ט
!!!!!

יכולתי לעשות עם פחות הפלות אבל

ליאון אמר לי שלא אכפת לך אם הוא יפיל את כל המכשולים.. שאני רק יעיף אותו בקאנטר קדימה ושלא אכפת לו הוא רק רוצה שאני ירכב כמו שצריך ושהסוס יזרום קדימה... אז עשיתי מה שהוא אמר והוא הפיל 3 מכשולים אם הייתי יותר מחזיקה אותו אני בטוחה שהוא לא היה מפיל 3 מכשולים הוא היה מפיל אולי אחד... פפפפ הנה תמונות של דווווורוווון קבלללו!!!

TauraMan

New member
מלכה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ההפלות זה באמת לא משנה!! עשיתם את המטר נקי, ופעם ראשונה ב110, העיקר היה לעבור הכל, ועברתם! אז ההפלות בשלב הזה זה עוד לא משמעותי, הוא עדיין צעיר וכל זה.. תגידי, המים היה במקצה שלכם? איככככס.. גאד.. התמונה שלי לפני התנועה בטיייירוף! *מרביצה לעצמי* אבל תודה מתוקה

בדיוק..הפלות זה שטויות

ליאון רצה שהסוס יזוז קדימה ושהוא יקפוץ בכייף ושלא יהייה מצב שהוא יקפוץ מהמקום שהייו איזה 2 קפיצות כאלו במסלול הראשון ובמסלול השני זה לאק רה וזה לא המטרה והוא אמר שסוף סוף רכבתי כמו שצריך!!!! ובאמתי היה מעולה קיבלתי מללללא מחמאות.. חח
התמונה הראשונה סתם איכסה.. מצטערת שלא צילמתי בסיבוב השני... כי הייתי ליד האוטו ובחייים לא הייתי מספיקה כי באת להיכנס ששמעתי שקוראים לך.. חחחחח תראי איזה קפיצה של סוס שרווווט

עוד תמונה ומי שאומר שהיא לא מדהיימה

אז הוא מממממתתתת!!!! אררררר אייין אתם שנייכם תותחחחייים!!

פפפ לדעתי זהווו מצטעררררתת...

ארר רציתי לצלם אותך עודד... פפ למעוניינים הנה ריבלדו המדהיייים עם חיייים!!! תראו איזה סוס אני הייתי עם פה פתווח.. נתחיל מהתמונה הכי גרועה...

למעלה