תוצאות?!

../images/Emo39.gifתוצאות?!

מי שחוזר מהתחרויות ביגור/ניר דוד (למרות שעדיין מוקדם עכשיו)... מה היה?!

TauraMan

New member
היה מ-ד-ה-י-ם-!-!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני אוהבת דיזל
טוב, הגעתי ברגע האחרון (8:30) וישר רצתי ללכת מסלול, אבל לא מצאתי את שמעון, מצאתי אותו, עברנו מהר על המכשולים והלכתי לשלם, התברר שאני לא רשומה, נרשמתי בתור ראשונה במקצה ורצתי לעלות על הסוס (חופית ואורן הכינו אותו בנתיים), אורגד אימן אותי (שמעון היה צריך לשפוט את המקצה סגנון וחופית רשמה) והיה די חרא, לא הסתדרתי עם התזמון ועם הצעדים, אפילו היו לי 2 הפלות (דבר מאוד מוזר על דיזי..). המסלול היה ממש אבל ממש נמוך, רכבתי דוחה אבל דיזי עשה נקי ואפילו הציל אותי פעמיים, הוא היסס טיפה על כמה מכשולים (ורוד נאצי
) אבל לא היה כל כך גרוע... ירדתי, נתתי לו טיפה לשתות וכאלה (סוס אידיוט.. לא מוכן לשתות מדלי..) תיכננתי את המסלול עם אורגד ואז הראתי לשמעון מה תיכננו, הוא אמר שזה בסדר, ושללכת על לנצח כי הסוס עובד ממש טוב ורגוע היום והרבה עשו נקי. החימום היה מהיר וגרוע. במסלול פשוט היה מ-ד-ה-י-ם-!-! הרגשתי כאילו אני על טאורה (|מלאך|) ולא על דיזל, הוא חתך, הוא הלך מהר, הוא היה זהיר ולא היה לו אכפת מכלום (אפילו רדף אחרינו כלב כל המסלול
) בגלל שהייתי ראשונה היה לי שעה להרגע במנז' חימום, דיברתי עם חופצ', אורן וכאלה.. מתוקות
, חופצ' הרגישה כמו ספונסרית שרוכבים לה על הסוס.. קשה :-פ בסוף זכיתי שני (|גביע|), אבל בגלל שמקום ראשון היה מעל גיל 14, יהיה לי דירוג של מקום ראשון
דיזל היה תותח
פגשתי את דנה שרכבה ממש יפה על סרדוניקס (פיצי
)
את דרורי, שאני מתה לדעת איך היה לה! אוףףף
לא נתתי לך חיבוק ע-נ-ק הפעם...
, טוב, פעם הבאה
את כפיר, למה לא סיפרת לי שאתה בא?
ונופר, ריבלדו מ-ה-מ-ם-!!!

TauraMan

New member
התמונות יצאו חרא../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל הנה אחת.. שימו לב לסגול!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifיש לי תמונות שלך!!!

חיחיחי... נבהלת ממני כשצילמתי ולא הבנת מי אני...
**מעלה ת'תמונות**

../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

מאיפה השגת את הערכה הסגולה הזו?!?!?!?! ומזל טוב על המקום השני/ראשון!!!

TauraMan

New member
תודה! תודה! תודה!../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

למה לא באת להגיד שלום?

TauraMan

New member
לא נכון!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני דורשת "שלום" עוד שבועיים

למעלה