פרק 204

איזה מסכן תום../images/Emo7.gif איך הוא שמח

כשהוא חשב שאוסקר רואה אותה.. עפר שכטר משחק פשוט טוב!! הוא ממש מעביר את המסר!!

תiם

New member
לא נראה לי שג'וזף יהרוג אותה../images/Emo87.gif

או שנראה לי שג'וזף יבוא להרוג אותה אבל בדיוק סער ייכנס.. מיטל לא תמות. אין מממממצבבב. וזאביק כזה כאפות מעצבן. שיתעופף יחד עם הניקי הקרצייה הזאת.

mika95

New member
../images/Emo210.gifאני לא מבינה את ניקי../images/Emo4.gif

ניקי משחקת את הדמות של האדישה,והחכמה..,היא נראת כזו שלא נותנת חשבון לאף אחד!,וככל שיותר הכרתי את הדמות,ככה יותר לא הבנתי אותה
,כאילו,את אוהבת את סער, ה"חבר" שלך מתיחס אלייך כמו זבל,ובמקום לעשות משהו,היא ממשיכה לעזור לו!,אני הייתי עוזבת אותו ממזמן!!!. ועכשיו לנושא יותר מעניין-דריה
,מסכנה..
,דובי היונה הזה,מפחיד אותי יותר ויותר
(גיא לואל
). אבל אני חייבת לומר שכמה שזה באמת נושא שמוסיף הרבה לסידרה,הם עשו מזה סיפור גדול מידיי!,הרי דריה ודובי היו ביחד רק בפרקים הראשונים של העונה הראשונה,ונפרדו אחרי שנייה!!..,הם הפכו את זה למשהו הזוי מידי
. סך הכל היה פרק נחמד...,דרך אגב-איך קראו לשיר שהתנגן בזמן שאוסקר ואהרל'ה היו ביחד?

"מיטל, זאת.." "don't"

"זאת דונט. דונט-מיטל מיטל-דונט."
אין על זאביקקקקקקקק ואסי כזה סקסי!!!!1

talshoosh

New member
../images/Emo26.gif

התסרוקת שלא אסי מוזרהP: אבל הוא חמודד:] don't D-:

מעניין מה ג'וזף יעשה למיטל??אווו איזה מתח../images/Emo70.gif

איזה פרק!! איזה מתח...מעניין אם ג'וזף יהרוג את מיטל...שאלתי אותו, כלומר את ולדימיר פרידמן-כאמור למי שלא יודע ולדימיר פרידמן(ג'וזף בשבילכם...) הוא בן דוד של אמא שלי. ושאלתי אותו מה יקרה, אבל הוא לא הסכים לגלות לי הוא אמר שאני חייב להתעזר בסבלנות כי הוא חתום על הסכם סודיות עם ההפקה בנוגע לכל מה שקשור לתסריט...באסה!
אני צופה מס' תרחישים אפשריים: 1) ג'וזף יבוא לירות במיטל ואז בדיוק מישהו יגיע(סער ואלונה ככל הנראה) 2)אפשרות אחרת-ג'וזף כמעט ויעמוד לירות במיטל, אבל אז הוא יתחרט, כי הוא לא מסוגל לעשות את זה...למרות הכעס ולמרות איך שהיא נראית הוא אוהב אותה ואת הנפש שלה עדיין- זה די אפשרי כי רעדה לו היד אם שמתם לב... 3) ג'וזף לא ירה בה, תתפתח שיחה בין ג'וזף למיטל ובה בין השאר הוא יגיד לה שהוא באמת אהב אותה אך הבין לבסוף שליבה נתון לאחר(סער) והחליט לוותר, אך הוא כן מעוניין לממן לה את הניתוחים היקרים בלונדון מכיוון שראה מה גרם לה הפיצוץ והוא מצר על כך...(הגירסה הכי אופטימית). אוף ולאד לא מוכן לגלות אפילו לי מה יקרה...לא נורא נגלה בעוד מס' שעות...צפייה מהנה לכולם!

בטח שמתם לב ש....../images/Emo152.gif

1) כמעט כל שחקן שני שם מסתובב עם סמים כאילו זה דבר שממש קל להשיג, כאילו קונים את זה בסופר: דובי- סם הרדמה. ניקי-סם "אמת" זאביק-סם האונס כאילו מה נסדר? חוסר אמינות משווע ואח"כ מתפלאים למה ילדים משתמשים בסמים...חח.. 2)לפאשלה הרצינית של התסריטאים- לגבי דריה וג'לל. לפי מיטב זכרוני בעונה הראשונה ג'לל קנה טבעת לדריה והציע לה נישואים, אך היא זו שסירבה. בעונה השנייה כאילו הנושא הזה לא היה מעולם, ג'לל ננזף ע"י ליאן למה הוא לא מציע לדריה נישואין, ההוא עוד עונה לה...ואח"כ מציע לדריה נישואין בצורה הכי לא רומנטית שיכולה להיות(לדעתי) בטלויזייה לעיני כל העולם....בקיצור עשו מאתנו מטומטמים גמורים....אבל שיהיה...

../images/Emo99.gifשנהב צדוק משחקת ממש יפה!!

לדעתי שנהב צדוק משחקת ממש טוב, גם בטונציה של הדיבור היא עושה טון דיבור בדיוק כמו שלירז עשתה את מיטל. וההבעות פנים שלה והמשחק ממש טוב!

Hadas 87

New member
לדעתי היא ממש גרועה

לא משתווה ללירז צ'רכי בשום בחינה. היא כ"כ לא מגיעה לקרסוליים שלה. ממש הרסו לי את הדמות. הכי מטומטם זה שלבחורה יש פנים של מפלצת, היא נכה ולא יוצאת מהמיטה אבל הציפורניים שלה ממש מטופחות
בשביל מה בדיוק? חח

khzh120

New member
חחחחח../images/Emo66.gif

הרגת אותי עם הציפורניים ואת צודקת חחח

למעלה