פרק 204

Hadas 87

New member
אה הוא ממש ירה?

לדעתי הוא לא ירה. הם צריכים לדבר, יש להם הרבה עניינים ללבן... חחח ושלא יהרוג אותה כי אחר כך סער יחשוב שזה אשמתו ואשמת ליאן. שתמות בדרך אחרת ... חח

Hadas 87

New member
אין הרבה ברירות לדמות הזו

תראי באיזה מצב היא חח היא חייבת להעלם. היא שם שחקנית אורחת. מלכתחילה היא היתה אמורה לבוא רק לכמה פרקים. אין לה מה לעשות שם יותר, את כל מה שהיא ידעה על הקלטת היא כבר אמרה. אף אחד לא צריך אותה יותר. היא רק מפחידה את הצופים

נטלילה99

New member
לאלאלאלא מיטל תחזור לסער!

למה שמו אותה בשיר סיום לפני סער? לא סתם! הם יחזרו ואם לא- הולך להיות פה רצח ואני לא אהיה עדינה!

Hadas 87

New member
וואי את מזה חיה בסרט חח

מיטל עומדת למות, היא נראת כמו אחת המפלצות של פאוור רנג'רס, 30 פרקים לסיום. הוא בנתיים מתאהב לי בניקי ועוד צריך עדין לגלות שליאן לא אשמה בכלום. הוא מ-מ-ש לא יחזור למיטל. היא תמות לדעתי ובאחד הפרקים הקרובים כדי שלליאן לא יהיו הוכחות לזה שניקי שיתפה פעולה עם זאביק וככה סער לא יאמין לה. אם מיטל תחיה מיטל תוכל לאשר את זה בפניו. והיא כבר לא בשיר סיום בכלל. חח אני לא מאמינה שעל זה הסתמכתם חח על תמונה עמומה מהקליפ סיום

נטלילה99

New member
מממ

א. התגובות שלך ממש מעצבנות ב. אם תסתכלי שוב תראי שלא הורידו אותה מפרק הסיום

Hadas 87

New member
סליחה אז אני לא אגיב כאן יותר

רק שלא תתעצבני חס וחלילה על זה שאני לא מסכימה איתך בנוגע לסוגיה הכה חשובה "מיטל וסער- לאן?"

נטלילה99

New member
זה לא זה

אבל התגובות של את חיה בסרט קצת מעצבנות כי אם כול הכבוד לכול האנשים פה לא נראה לי שיש פה מישהו שיודע כול כך מה באמת יקרה בסוף אז כול אחד והציפיות שלו... חוץ מזה שעל הרוב הסכמנו לגבי סער ומיטל, רק לא לגבי העונה הזאת..

Hadas 87

New member
זה סתם צורת דיבור

גם צחקתי אחר כך. לא התכוונתי לזלזל בדברייך חלילה. פשוט סתם מצחיק אותי שאת ממש בטוחה שהם יהיו ביחד, זה דיי ברור שלא... אבל אם יחליטו להפתיע אותנו בסוף והם כן יהיו- סבבה. יש לזה דווקא מסר יפה שאהבה היא מעל הכל, אפילו מעל מראה מפלצתי, נכות ועקרות. מה שלא יהיה- רק לא ניקי.

נטלילה99

New member
חחחחחחחחחח

מעל נכות עקרות ומפלצתיות..... הרגת אותי!!!!!! חחח בכול מקרה, הבעיה שלי היא לא המפלצתיות הבעיה שלי היא שאם סער ומיטל לא יהיו בסוף ביחד זה פשוט הורס את כול הקטע המדהים של האלופה 1 שהאהבה שלהם הייתה גדולה ובלה בלה ולכול הנודניקים שאומרים שאנחנו מגזימים- תירגעו זה לא שאנחנו יושבות וחושבות על זה כול היום, אבל בפורום מדברים על האלופה מה לעשות! אם זה נשמע דרמטי זה כי זאת דרמה וזה הכול

Hadas 87

New member
נכון

גם אני עכשיו ראיתי קטעים מהעונה ה1 איזו אהבה מדהימה היתה להם. משהו שחזק מכל היגיון. הם ממש סיכנו את החיים שלהם בשביל האהבה הזו. אבל אין, רואים שזה לא אותו דבר. למרות שהוא היה אחלה שהוא חיפש אותה ובאמת עשה מעל ומעבר בשבילה, רואים שזה לא זה. אולי בגלל שזו לא אותה שחקנית אני גם לא מרגישה שזו אותה דמות אז זה פחות מפריע לי שהם לא יהיו ביחד. אם זו היתה לירז צ'רכי אני מאמינה שהייתי רוצה מאוד שהם יחזרו. צלקות, לא צלקות, לא היה משנה לי בכלל

נטלילה99

New member
..

את קולטת שאנשים עוד רואים פרקים מהאלופה 1? מי יראה פרקים מהאלופה 2....חח.. נראה לי שיום אחרי שזה ייגמר ישכחו מהעונה הזאת. בטח לירז מתבאסת לראות את זה אחרי כול העבודה הקשה שלה הורסים לה הכול חחח וכן לגבי סער ומיטל זה היה משהו מטורף. כול פרק הייתי בשוק מהם. היית שוכחת שזו סדרה! גם הייתה ביניהם כימיה אדירה אז זה ניכר במסך (לא כמו סער וניקי אתמול הם לא סתם לא עניינו הם אפילו הגעילו, כמעט כמו סער וליאן חחח

khzh120

New member
זה לא שמעניין את לירז../images/Emo66.gif

אני בטוחה שהיא לא יושבת ורואה, ושנהב צדוק דווקא די בסדר חח

Hadas 87

New member
כן נראה לי יש לה דברים יותר טובים

לעשות בחיים מאשר לראות "האלופה 2"
ושנהב צדוק דווקא שחקנית בינונית. לירז שמה אותה בכיס הקטן.

נטלילה99

New member
שנהב אחלה בעיני

גם תחשבו על זה שהיא צריכה אומץ לעשות את זה כי כולם מצפים ממנה להרבה מאוד (אפילו בחדר הלבשה אמרו שהיא נכנסת לנעליים גדולות מאוד) וכולם מתבאסים שזאת לא לירז.... איזה באסה זה בשבילה... היא אחלה והיא משחקת סבבה! אבל עדיין היא לא לירז.... אין, מיטל זה לירז!

khzh120

New member
מיטל=לירז ואני לא מתווכחת../images/Emo66.gif

לירז מלכה כשהיא מיטל היא באמת שיחקה מצוין

Hadas 87

New member
כן איזה דפוק זה היה כל הנגיעות האלו חח

לא הבנתי מה ניסו להראות עם זה. מקווה שהוא לא מתאהב בה או משהו. רק זה חסר לי. ולי אין שום דבר נגד ליאן וסער אבל ברור שזה כזה אופציה ב' גם מבחינתו. האהבה הענקית שלו היתה מיטל וראו את זה.

khzh120

New member
כה צודקות../images/Emo66.gif

סער כזה אדיוט,בחיי. כאילו אני מאוד הייתי עצובה בגלל שניקי עוזבת כי אני אוהבת אותה לא בגלל הנגיעות והמה שזה לא יהיה חאח

נטלילה99

New member
חופשי!!!!!!!

לא הבנתי מה קורה שם נשבעת לך! לא הבנתי אם היא מנסה לדחוף אותו או לחבק אותו או הוא אותה.... לא הבנתי מה קורה!!! ואין כימיה ביניהם זה אפילו לא נראה כמו חצי משיכה זה נראה כמו מישהי שמתחרמנת על מישהו. איזה מתאהב בה, לא נראה לי... מעניין אם השמועות שהיא תמות נכונות. הלוואי. ואז יישאר לי רק לייחל לליאן איזה היעלמות נחמדה וזהו הדרך של סער ומיטל סלולה לאושר.

למעלה