פרק 204

נטלילה99

New member
וסליחה מkh...

אני אפילו לא יודעת איך קוראים לך :/ סליחה שאני רוצה שניקי תמות אני יודעת שאת אוהבת אותה אבל אני ממש שונאת אותה (את הדמות כן?) אני אוהבת דמויות חזקות ולא חלשות ומסכנות והיא עושה דברים נוראיים וחוץ מזה שהיא נדבקת לסער וזה מעצבן אותי :/

khzh120

New member
וקוראים לי פז../images/Emo66.gif

וסבבה כל אחד ודעתו!!! וחוץ מזה ניקי באמת עשתה דברים נוראים אבל בגלל שאני התחברתי והבנתי את הדמות אז אני אוהבת אותה ולא משנה מה וזה לא קשור לשחקנית אני מתה על עדי הימלבלוי אבל שונאת את ליאן זה לא קשור בכלל חח

Hadas 87

New member
חחחח את לא מפסיקה לקוות אה? חח

ממש מענין אותי אם הוא יהיה בסוף. כרגע נראה שזו תיהיה ליאן אבל יש לי הרגשה שיפתיעו אותנו. לדעתי הוא לא יהיה עם אף אחת.

khzh120

New member
חח הרגת אותי../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif

לדחוף אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי הלוואי?$%?#^^#? מה את משוגעת?#@@$#%$ חח סתם הגזמתי אין סיכוי אבל מישהו פרסם שדורי יגלה שניקי נרצחה אבל יום שלישי סער נפגש עם ניקי לארוחת פרידה אז היא לא תמות... ואיך מישהו יצליח לרצוח את ניקי היא חזקה כמו לא יודעת מה אם לא נפשית אז פיזית...

LittleDiddle

New member
זה היה פרק טוב מאוד!!

הרגה אותי התסרוקת של אסי XD מה הוא הולך לכלא עם כזאת תסרוקת?!

khzh120

New member
פרק נחמד מאוד../images/Emo66.gif

סוף סוף הראו את ניקי הרבה פעמים
מושלמת
איזה מתוק אסי! הוא כזה קטן וחמוד
ליאן מעצבנת
דריה מסכנה.. נראה לי שג'וזף ירה בעצמו,אבל ידעתי שהוא יקח את מיטל לבית שלו... סער ואלונה כאלו אמיצים,סגידה

khzh120

New member
בסדר אבל יש לה סיבות לעשות את זה../images/Emo66.gif

יהרגו אותה אם היא לא תעשה את זה... תאמיני לי שהיא בטוח רוצה להשתחרר מזאביק הזה... ולהשתמש באונס כהוכחה... אבל...הוא הבוס שלה והוא יהרוג אותה אם היא תגיד משהו... ושוב פעם:כל אחד ודעתו

נטלילה99

New member
לא יודעת לא נראה לי

וגם אם כן היא עושה את זה בלי למצמץ אפילו ממש שנאתי אותה בפרק הזה חוץ מזה שהיא יכלה לא לספר לזאביק שסער הולך לבוא. מאיפה הוא היה יודע שהיא יודעת?

Hadas 87

New member
טוב פה היא חשבה על עצמה (כרגיל)

אם סער היה בה לפני שהם היו הולכים הוא היה רואה גם אותה... חח

Hadas 87

New member
זה מזה לא תירוץ כבר

רואים שהיא חושבת רק על עצמה. אם זה היה טיפה מפריע לה שחבר שלה הולך ואונס נשים ככה סתם לפחות היא היתה באה ומתעמתת איתו. מתעצבנת, משהו. זה בכלל לא מזיז לה. היא כל הזמן חוקרת וחוקרת ואוגרת מידע ממש משמעותי לעצמה ושותקת גם כשהיא צריכה לדבר. היא יכלה לפחות לומר לליאן מה היא גילתה ולבקש ממנה לא לגלות שהיא זו שהפנטה אותה. שליאן תגיד במשפט (אם היא בכלל תחליט להתלונן) שהיא הלכה למהפנט אחר. זה ממש לא משנה. כאילו שזה מחשיד את ניקי באיזשהיא צורה. היא לא קשורה לאונס, היא לא ידעה עליו או משהו. היא סתם כלבה, לא איכפת לה מאף אחד. מצידה שמיטל תמות, שליאן תמות, שסער ימות...

NP16

New member
למה אתם בטוחים שהייתה יריה?

אני לא שמתי לב. היה איזה בום כזה אבל זה הבום שתמיד יש שנגמר פרק:/

Black Jane

New member
וניחוש אחרון ../images/Emo8.gifעובד ירצה שטוקו ישכב עם יפית,

כדי שלא יצטרכו לתת לה זריקה? סתם עלתה בי התהייה הזו, בסצינה. אני אהיה בפולין שלבטח יראו מה בדיוק יקרה, וזוהי רק השערה. מה דעתכם?

khzh120

New member
כן הוא באמת נבהל../images/Emo66.gif

שכהוא שמע שצריך להזריק אבל יכול להיות,מעניין אם יפית תסכים לשכב על טוקוXD

איזה פרק !

זאביק
איזה דמות
. כמובן שהוא רע ומגעיל וזה^^ אבל הוא קורע XD, והוא בכלל דמות גאונית כזאת D: אסי כפרעליו
איך שמחתי שכולם בקבוצה באו אליו
. ויואו איך קיוויתי שסער ואלונה יתפסו את ניקי וזאביק! לעזאזל אפיו את ג'וזף אם לא הספיקו
. ואוסקר, איזה חמוד
. הא, והמתח, אין סיכוי שהוא יהרוג את מיטל, היא גם התעוררה בדיוק הוא לא יהיה מסוגל לירות בה!

NP16

New member
אוסקר איזה חמוד? היה מגעיל מצדו ../images/Emo31.gif

HILA46

New member
פרק טוב

ממ..לא נראלי שהוא ירה בעצמו אבל אי אפשר לדעת.. גאדד למה רינת מטטוב הזאת לא מורידה שיערות בידיים?!? חח זה ממש זוועה

khzh120

New member
איכס../images/Emo5.gifצודקת../images/Emo66.gif

קצת אסטתיקה לא תזיק
ברררר

L O L O59

New member
אוף

ניקי וזאביק כאלה רעים. נמאס לי מהם. בעצם מזאביק לא, כי הוא מלך למרות שהוא רע. מיטל מפחידה תחת, זה אשכרה סרט אימה. עובד קרוע
חח לא זוכרת מה עוד היה

למעלה