"כדי שאני לא אשכח מי אני"

../images/Emo126.gif אללה שתינו מתראיינות ../images/Emo13.gif

שחרולית, הופעה אחת שהייתה ממש משמעותית בשבילך, ולמה?

shahar1989

New member
היי נטע../images/Emo140.gif

הופעה שהאמת, ממש לא נהנננתי במהלכה.. יום הסטודנט ברופין 2006 נראה לי שאני לא באמת צריכה לספר מה היה שם, אם בכל זאת צריך הסבר אז תגידי/ו ואני כבר אספר.

shahar1989

New member
אין לי בעיה

זה בעצם היום שגרם לי להכנס לכל הסיפור הזה.. היום שבזכותו אני מכירה את כולכם זה היה כזה ההופעה הראשונה הייתה של בית הבובות ומיד אחריה עברי לידתסתכלו על התמונה ותראו את התרשים כמה זה קרוב אליי איפה שהיה יום הסטודנט היתי בבצפר ומשם ישר עברתי למכללה ליום הסטודנט.. בואו נגיד.. שאני לא ממש מחבבת את בית הבובות, אז ישבתי בצד.. וחיכיתי ויונתן היה שם ודיברנו דיברנו דיברנו הוא היה מקסים פעם ראשונה שדיברתי איתו בעצם.. יומיים אח"כ הצטרפתי לקומונה משם כבר הכל ידוע, בקיצור, בזכות אותה הופעה אני מכירה אתכם.. ובזכותה קרו עוד ה-מ-ו-ן דברים אחרי. יאי

האגוש

New member
אהבת חיי!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

נזכרתי במשהו, את יודעת שעוד לא היית בזלולה?
כל הדיבורים והעבודות יצירה, בסוף שכחנו! וגם השלט! וה-לעשות-עיניים לרדיאטור
. ממ..מתנה אחת שהיית שמחה לקבל.
אי אפשר להסביר כמה אני אוהבת אותך.

shahar1989

New member
היי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת... דף נצנצים [?!!] חחח.. סתםסתם.. אני יודעתת.. פפף.. דיסק כרטיס להופעה.. ממ.. משהו כזה יהיה אחלה גם ביולי חמים באיזה ביתקפה קטן זאת מתנה נהדרת לכל שעה ויום..

O f r i s h

New member
שחר../images/Emo99.gif

ממ.. מה כבר אפשר לשאול אותך, אחותי הגדולה והמהממת?!
תגידי שאת רואה הישרדות ושנועם הוא פשוט אחד המושלמים! נכון?!
והממ.. איזה מורים\מורות את הכייי אוהבת והכיייי שונאת בבי"ס?
*בא לי שתהיה שאלה שרק אני אבין את התשובה אליה
*

shahar1989

New member
קטנה מושלמתתת../images/Emo99.gif

אני לא רואה הישרדות. אבל נועם הוא בהחלט סוגשלמושלם! נו מה.. כל היום "פקה פקה נועם פקה פקה" הרי הוא גר בחופית אז כל החופיתניקים מתלהבים
ממ... אוהבת כנרת [מת'], גלית [אנגלית] וניב פאראן שלא צריך בכלל לשאול מה הוא מלמד, רק ללמוד איתו. שונאת קרן קורן [הבעה], שרון [שיעורי שינה בע"מ] ממ...ו...מ... תרשמי לי מי מלמד אותך מה
נצחק קצת על מורים..

O f r i s h

New member
D:

כן, אני יודעת שהוא חופיתניק
הו, קרן *קולמן*
המורה ללשון. אמאאא, אני פשוט שונאת אותה!!1 היא כ"כ כלבהההה!O: המ, מיכל ישר - היסטוריה. כרמלה- מתמטיקה חנה - אנגלית. ויקי|מאוהב- ספורט ומחנך
גילה - פסיכולוגיה. תנ"ך - נחמהX: מדעי החיים - איריס תרבות ישראל - ענת אורגד. ושרון המרדימה לתולדות האומנותXD
אח, המורות של רופין, מה יהיה?!

shahar1989

New member
../images/Emo5.gif

גם נחמה וגם כרמלה???? מה ניסו להרוג אותך?!?!?!?!?!!!!!!!
את מכירה את ניב? ראית אותו פעם??

O f r i s h

New member
XDDDD

אני חושבת שכןXD וגם קרן קולמן!O: פף, יצא לי מורות לא משהו השנהX: אבל ויקיייי
שווה הכלD: המ, ניב?O: מי זה ניב?

shahar1989

New member
ניב זה המורה החתיך../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

נראה לי הוא מלמד תרבות ישראל בשכבה שלך

shahar1989

New member
מה את בשוק?!

מה, החיים שלי היו נראים אחרת לגמריי אם לא הייתי מכירה אותך. בכל מה שיש לי.. בתנועה, ב..כאן.. ב.. כל מקום!!

mazalika7

New member
שחר../images/Emo99.gif

מהו הדבר החומרי שהכי יקר לך כרגע? לא מבחינת כסף, אלא, סנטימנטים. נו, הבנת, את אינטלגנטית
.

למעלה