"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

אז הפינה חוזרת בפעם השמינית, ואני שוב מזכירה
כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אף כדאי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור אתי נופר ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* שחר
האדומה המהממת
הלא היא "shahar1989"
אז תציפו בשאלות! היא אדומה ומגניבה! צריך להיות לה שרשור ענק ומגניב!
אחה"צ מדהים לכולם!
עפרי:]

שחר../images/Emo99.gif

אני הכי שמחה שבאת
אז מהר מהר לפני שמישהו ישאל
העתק....(העתקתי...) הדבק
טוב, אז במידה והייתה לך את האפשרות להרכיב: 1. את הופעת ה'חלומות' שלך - מי היה משתתף? מה היה הפלייליסט? איפה זה היה? כמה כרטיסים ימכרו? כמה כרטיס יעלה? אורות, תלבושות, נגנים, מלווים, מלוות, שדרנים, קריינים, הכל מהכל! תרכיבי את הופעת החלומות שלך! 2. אלבום בעל 10 שירים + שיר בונוס [שיר בהפתעה|מתנה| לסוף הדיסק] איך תארה העטיפה? איך.. איך הכל! [הבנת נו..] 3. יום החלומות
בהצלחה

shahar1989

New member
או../images/Emo9.gif מעתיקנית קטנה../images/Emo6.gif [השקעתי בתשובה!!!]

ואם שחר רצתה לשאול אותי את זה!? אה אה? [טוב, אל תתיחסו אליי, ברגע זה התחרפנתי!] הופעת החלומות הופעה משותפת של איתמר, יואב, כפיר, נועם, אלדד ובתי מקום: בארבי ת"א אורך : שעה ומשהו פלייליסט: [בערך 24 שירים בערך.. אני מרשה להם לשנות שירים או להוריד ביצועים או משהו
] 1- פרפרים - של בתי בביצוע של בתי 2- אם הייתי - של נועם בביצוע של נועם ויואב 3- הפחד נעלם - של כפיר בביצוע של כפיר ובתי 4- ארץ זרה - של אלדד בביצועו 5- עוד ועוד - איתמר בביצועו 6- כל מה שיכולתי - של יואב בביצוע של אלדד 7- לבד - של כפיר בביצועו 8- אני וכל המחשבות - נועם בביצועו 9- מניפולציה - של בתי בביצוע של נועם 10- מחפש את עצמי - של אלדד בביצוע של אלדד ונועם 11- ליאה - של איתמר בביצועו 12- כך או כך - של יואב בביצועו 13- ליפול - של כפיר בביצועו 14- סיבות אישיות - של בתי בביצועה 15- יופי - של נועם בביצוע של בתי 16- אולי טעיתי בדרך - של אלדד בביצועו 17- מזל מאזניים - של איתמר בביצוע של איתמר ואלדד 18-קרן אור - של יואב בביצוע של יואב וכפיר 19- עד הסוף - של אלדד בביצוע של כפיר 20- נסה אותי - של בתי בביצוע של בתי ואיתמר 21- "אז בואי ואכין לך קפה.." - של נועם בביצועו 22- שמור - של יואב בביצועו 23- כל מה שיש לי - של יתמר בביצוע של יואב 24- האור יעלה - של כפיר בביצוע של איתמר הנגנים- בס- אבי חזות תופים - איתן רז גיטרות - איתמר ומידי פעם גם כפיר, בתי ונועם קלידים - אלדד ויואב בקהל יהיה כמובן ניתן לראות את עדי גולדשטיין , חברם הטוב של ההרכב שמופיע ויחד איתו [שלא ירגיש בודד וגם למעני] את יונתן, גלעד ועמיר היקרים [שבאו לפרגן, מה?!] וכמובן, כולכם תהיו שם!! ההופעה תעלה 50 שקל, זול אך מכובד
ההופעה תהיה פתוחה, הקהל יהיה מלא באנשים, הופעת ישיבה, ככה אפשר גם לשבת וגם לעמוד.. זהו בגדול. [ח"ח למי שקרא את התושבה הזאת
וזה עוד לא הסוף!!] אבלום החלומות איתמר מאירי פשוט, לא משנה מה! שיהיו שם שירים שלו!!!!!! יום החלומות יתחיל ב9 ויסתיים ב01:00 בבוקר שעתיים איכותיות עם המשפחה ולאחרמכן בזמנים שונים או ביחד - חברים מהבצפר, מהתנועה, מהקומונותפורמים ונקנח בהופעה מסעיף מס' 1

בת 1986

New member
שחר../images/Emo99.gif

מה ניש? אז איך זה להיות דודה? מה קנית לו? את אוהבת את השם אלעד? אם יכולת, איך היית קוראת לו? כמה אחים/אחיות נשואים/אות יש לך? את אוהבת את גיסך/גיסתך? כמה אחים/אחיות יש לך? את מסתדרת איתם? את מי את יותר אוהבת? את אבא או את אמא? יש לך אחים קטנים? יאללה ביי

shahar1989

New member
היי חיה../images/Emo140.gif

מה ניש? מעולה! אז איך זה להיות דודה? תענוג! אח.. אי אפשר לתאר במילים!!!
מה קנית לו? רציתי לקנות מנשא כזה, אבל אמרתי את זה בקול רם ולמחרת אמא קנתה!!!!!!!1 רר... אז אני עוד אחשוב על משהו!! את אוהבת את השם אלעד? מאוד אם יכולת, איך היית קוראת לו? ממ.... לא יודעת.. כמה אחים/אחיות נשואים/אות יש לך? אחת, רק היא התחתנה את אוהבת את גיסך/גיסתך? מאוד!!! אין כמוהו! כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות גדולות ואח תאום את מסתדרת איתם? הכי שאפשר! אין אנשים שיותר חשובים לי מהם! את מי את יותר אוהבת? את אבא או את אמא? די.. זה כמו לשאול את מי אני יותר אוהבת, איתמר או יונתן! [
] יש לך אחים קטנים? אח שקטן ממני ב2 דקות נחשב?

shahar1989

New member
יששששששששששששששששששש

כיף לי כיף לי! אז אני שחר [משהו לא הבין את זה עדיין?] אני עונה גם לשם 'שחרגלנהגתעל' באוקטובר חגגתי 18 [חוקית משהו
] גרה בעמק-חפר [מוצעה אזורית שממוקמת ממש בין נתניה לחדרה] הזמר האהוב עליי הוא איתמר מאירי [צריך להוסיף?] והכי כייף לי לאכול או פיצה או שניצל, רק תחליטו.. וזהו, תתחילו לשאול שאלות!! שומעים?!!!

kurt2000

New member
שששששששחחחחחחחחררררר!!!!!!

שלום, איזה כיף לך! כולם שואלים אותך שאלות!! אז ככה: איזה אלבום של בטי את יותר אוהבת? כמה פעמים הלכת מכות עם אחיך? מתי היתה פעם אחרונה? את שומעת מוסיקה לועזית? איזה סוג? תני דוגמאות של להקות!!!! מזל טוב (באיחור)!

shahar1989

New member
עודדדדדדדדדדדדדד

חחח כפרה עלייך!! איזה אלבום של בטי את יותר אוהבת? בשקט בשקט[ועם יותר מידי בושה] אני אגלה שאין לי אותם [עדיייין!!!!!!] אבל לפי הרשימת שירים שהולכת בכל אחת מהן נראה לי ש'נסה אותי' אבל נחכה אחרי שאני אשמע את שתיהן במלואן. הכל יכול להשתנות. כמה פעמים הלכת מכות עם אחיך? ואו!!!!!!!! זה בלתי ניתן לספירה בכללללל! כל רגע בערך שאנחנו נמצאים יחד אנחנו מרבצים אחד לשני, אפילו בצחוק.. כזה צ'קלואין לאוזן או שטויות כאלה... אנחנו תמיד מתעללים אחד בשני.. אבל זה הכל מאהבה.. מתי היתה פעם אחרונה? ממ... בבצפר כשזרקתי עליו את הקלמר שלי כשהוא התחיל לדבר שטויות את שומעת מוסיקה לועזית? כן.. איזה סוג? אני ממש פתוחה לסגנונות.. תני דוגמאות של להקות!!!! sting, coldplay, foo fighters, bob dylan ועוד ועוד .. ואני גם שומעת ישראלים באנגלית כמו עמית ארז, amiramInc, גבע אלון וכלמיני אחרים |הדגשמזל טוב (באיחור)! תודה

shahar1989

New member
או היי../images/Emo9.gif

אסקוט כפיר אפשטיין שינויים בהרגלי הצריחה של החברים של נטשה

shahar1989

New member
את אחותי לא?../images/Emo12.gif

עכשיו? ממ.... נראה לי שבמקלחת! חח סתם רציני רגע [ואם מישהו כועס שהוא לא נמצא שם, אני מצטערת. פשוט, באמת בא לי..] לא משנה איפה, באמת שלא.. שיהיה מקום שקט ושיהיו שם ענבר, רעות, יעל ויונתן. אני פשוט צריכה את ארבעתכם עכשיו! כל כך מתגעגעת! אוף

shahar1989

New member
היי מיטל../images/Emo140.gif

אממ מה החלום הכי גדול שלך? אין לי חלום גדול, יש לי הרבה, הרבה חלומות קטנים שאני מציבה לעצמי או שצצים סתם ככה ואני משתדלת לממש את כולם כמה שיותר מהר, לפני שהם "יתפוצצו" ככה אני חייה לי מחלום לחלום. הכי טוב
ומה הפחד הכי גדול שלך? לאבד אנשים שקרובים אליי

amitshilo

New member
../images/Emo187.gifשחריקה../images/Emo187.gif

מה קורה כפרה? המ המ המ...
שוקולד השחר או נוטלה?
את מעדיפה אדום/כחול/שחור?
תותים בשמנת או בשוקולד? ועכשיו קצת יותר רציניים...
מה גורם לך לחייך?
איזה בנאדם ת-מיד כייף לך לפגוש?
יש לך לאחרונה חולמות/שאיפות מיוחדות?
את אוהבת אותי?!

shahar1989

New member
כפרהה

שוקולד השחר את מעדיפה אדום/כחול/שחור? תותים בשמנת ועכשיו קצת יותר רציניים... מה גורם לך לחייך? ראי שאלה למטה V איזה בנאדם ת-מיד כייף לך לפגוש? ענבר יש לך לאחרונה חולמות/שאיפות מיוחדות? ממ... להתחיל להיות רצינית קצת יותר בכל הלימודים אחרי השביתה, ראבק! שנה אחרוננה את אוהבת אותי?! חולה עלייך!!

שחרשחרשחרשחרשחרשחרשחרשחר../images/Emo70.gif

3 דברים שגורמים לך לחייך, 2 דברים שגורמים לך לעצב ודבר אחד שאת הכי רוצה לעשות עכשיו.

shahar1989

New member
הווו הי../images/Emo9.gif

3 דברים שגורמים לך לחייך - יונתן איתיאל, ענבר גרינמן וברגע זה יואב דגני 2 דברים שגורמים לך לעצב - פרידות, לשמוע א אלעד בוכה
דבר אחד שאת הכי רוצה לעשות עכשיו - לצרוח!!!!!!!!

למעלה