"כדי שאני לא אשכח מי אני"

shahar1989

New member
יפיופהה../images/Emo23.gif

טבעת שקיבלתי מסבתא לפני הטיסה לפולין. היא קיבלה את זה מסבא כשהם עלו לארץ.. חסרה לה אבן אחת מתוך 5 אבל זה ממש לא אכפת לי.. אני הולכת איתה כל הזמן [חוץ מכשאני הולכת לים או טיולים כדי לא לאבד אותה] לכל מקום

tohar6

New member
שחררררר../images/Emo39.gif

מממ אין לי משו מסויים לשאול אז נשאל כל מיני
יש לך איזה טיפ למה לעשות כשכואב הראש ממש ממש? והבטן? וכממש ממש עייפים ואין מיטה לידנו? ואיזה שיר לשים בשעון מעורר שהכי יעורר אותנו? מממ מה התמונת תצוגה שיש לך בפלאפון? אוהבת לנעול קרוקס?
באיזה צבע? סדרת טלויזיה שאת חוטאת בה? כמו לדוגמא אם את רואה הבובות זה חטא
אם לא היו קוראים לך שחר איך היו קוראים לך? יש לך איזשהיא מילה שנדבקת בה בזמן האחרון ואת אומרת אותה מלא? מילה או משפט? מממ זהו
חח

shahar1989

New member
היי טוהר../images/Emo9.gif

יש לך איזה טיפ למה לעשות כשכואב הראש ממש ממש? אדוויל, מים ולישון והבטן? אדוויל, תה ואמבטיה חמה וכממש ממש עייפים ואין מיטה לידנו? שוכבים על הרצפה?!!!
ואיזה שיר לשים בשעון מעורר שהכי יעורר אותנו? אבא
תודו שהכי מלחיץ... מממ מה התמונת תצוגה שיש לך בפלאפון? כלב שהלך לישון בארומה כשענבר ואני דפקנו שם את ההתחלות של החיים.. איזה 80 אלף שנה!!!!! אוהבת לנעול קרוקס? לפעמים באיזה צבע? יש לי כתום סדרת טלויזיה שאת חוטאת בה? כמו לדוגמא אם את רואה הבובות זה חטא לא רואה הבובות.. ואני כמעט לא רואה טלויזיה..ממ... אולי.. גריז? אם לא היו קוראים לך שחר איך היו קוראים לך? פייה יש לך איזשהיא מילה שנדבקת בה בזמן האחרון ואת אומרת אותה מלא? מילה או משפט? כל הכבוד... או בשיפצורה --> קולה כבוד --> קולה [דיאט] כבוד

tohar6

New member
חחח תשובות מצחיקות..

הצחקת אותי עם השוכבים על הרצפה וגריז
גמאני חוטאת בגריז
חח

למעלה