ה"י 6.7.11

רמה 71 פשוט שאלוהים יודע איך../images/Emo178.gif

מצאתי גילדה חדשה.. כי קשה לי לראות את הדמות כל כך נובית למרות שזה מה שהיא
הצלחתי אחרי ששרון שיכנעה אותי לא לןוותר בחיפושים אחר חדר קטן של ג'סטרס מצאתי אחד עם מישהו שעמד ללכת (קוסם אש/רעל.. יחי האירוניה
) והצלחתי לעלות רמה...
כמובן היה מי שבא בין לבין לעשות KS בשביל הכיף.....

../images/Emo51.gif לצערי נאלצתי ללכת....

משמרת ערב היום... בגלל זה אני בלחץ על הרמות כי עם העבודה שלי אני בשוק שהצלחתי לעלות כזה מהר יחסית עם כל הבעסה עם המפות עכשיו....

נו מהההההה

עד שהקאש לא נתקע במכס הוא סתם מתעכב!!! הוא כבר הגיע לPBC אתמול לפני בוקר אבל עדיין אין לי

MomerS

New member
שאלות מטופשות שרק נוב (אני) יכול לשאול.......

1. ראיתי שאחרי הכאוס שינו לי את השורה שלמטה כלומר הוסיפו עוד כפתור של שינוי שרת.... אפשר להוריד אותו?
2. אחרי הכאוס הפרונט של השחקן השתנה (הוקטן) אפשר להגדיל?
3. ראיתי שלחלק ממכם (לפחות לסמדר אני בטוח) שיש מפה שדומה לליזרים כאלה
איך עושים את זה?
4. המוסיקה של הפתיח של המשחק השתנתה.... זה לצמיתות? השאלה האחרונה הוספתי כי אמרתי שאם אני אשפיל את עצמי אז שזה יהיה רק בהודעה אחת

אבישי ר

New member
תשובות

1. לא הבנתי למה אתה מתכוון. 2. אין לי מושג על מה אתה מדבר, הכל נשאר אותו דבר. יש מצב שאתה אולי משחק עם הרזולציה הגבוהה? 3. זה לא מפה עם לייזרים, זה ה PQ של החייזרים. (הPQ שהיה כמה פאטצ'ים לפני הביג באנג) עכשיו יש גליטצ' שאפשר להיכנס לשם, אבל אפשר לקבל על זה באן. 4. כן.

MomerS

New member
מייפל ל אייפון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

http://itunes.apple.com/us/app/maplestory-cygnus-knights/id435062235?mt=8 משהו חדש שנקסון השיקו...... לפי דעתי זה סתם חראטה אני יוריד את זה לאייטונס שיעלו את זה לגיים טראקר

תראו את החבר החדש שלי../images/Emo99.gif

אני מאוווושרת!
ותודה לכל מי שסבל את הפרנויות שלי על הקאש
אני יודעת שזה בלתי נסבל

ניסיתי אבל

פשוט צריך ללחוץ על קנטה כמה פעמים, נגמר הקווסט ואני לא מרגישה שינוי.

MomerS

New member
תתחדשי הוא מאוד מתוק../images/Emo13.gif

אבל מה יהיה עם שלומקה???

שלומקה תמיד יהיה לי באינבנטורי../images/Emo3.gif

אמנם הוא חזר להיות ברמה 1 כי העברתי את כל האקספי לחתול החדש, אבל עדיין יהיה לי אותו

Guid

New member
מזל טוב! ../images/Emo6.gif

הוא באמת חמוד, החתול הזה

למעלה