ה"י 6.7.11

מ י ל ר

New member
ניר יהרוג אותו ב-2 מכות

לדעתי יהיה מיותר להצתרף :) אלך אם כן את גם צריכה את הדרופ שלו, ואז תעשו פעמיים :0

מ י ל ר

New member
לא, הבקבק זה רק הזימון

זה לא כמו זאקום D: אגב הבוס הזה חלשלוש בצורה מפחידה, אני חושב שאת יכולה לבד D:

מ י ל ר

New member
אם תרצי

מתי שאני אסיים עם הDB שלי, אני אבוא לעזור לך עם BF. אם לא תרצי לחכות אני מאמין שמישהו אחר יעזור, BF חלש מאוד D:

miss_t

New member
לי הוא די חזק ומעצבן

על כל בוס אזורי אחר אני יכולה בכיף אבל הוא לא מושפע מה-ANGEL RAY שלי או SHINNY RAY הפגיעה שלי עם הסקיל הזה היא 1!!!! אם אני חושבת לתקוף אותו זה עם MAGIC CLAW והנזק שלי ממש גרוע ככה. אם אני לא טועה- הוא רגיש לברקים- ואם אני לא טועה- לוטן סיפרה שהיא כיסחה לו את הצורה לא מזמן!!

מ י ל ר

New member
הוא רגיל לברקים

וקרח לא משפיע עליו (מוריד אחד) אני מפעיל את האלמנט ריסט שאני איתו Hh רגיש לברקים אני לא הורג אותם במכה וגם לא ב-2, אבל אני לא ממש סופר אותם. יום אחד הלכתי לצוד אותם סתם כי הייתי באיזור ואת הדרופ הבאתי ל-npc והוא הביא לי איזה 100 קיי מזו חחח

מ י ל ר

New member
מבטל את אפקט האלמנטים

אם מפלצת חזקה לאלמנט שלך, את מפעילה את זה ואז הדמג יהיה רגיל

miss_t

New member
בדר"כ אני מנסה להזכר איפה הייתי

כשהתנתקתי אבל לרוב אני פשוט שמה MG בכניסה עוד לפני שאני רואה איפה אני נוחתת

מה שאני עושה זה שמתי אתה MG על מקש יחיד

דואגת שיש לי מספיק HP וMP.. שישר מתחברת לוחצת על MG וזהו זה פותר את הבעיה

צ ל י ל 8

New member
זה די מבאס. אגב זה מה שניסיתי כי התנתקתי

משום מה מהמפה וכשחזרתי רציתי, באמת רציתי לשים MG, אבל עד שבכלל הסתפקתי היה קבר
נראה לי שלפני שאני מתנתקת בפעם הבאה אני עושה CC כדי לראות איפה אני נוחתת בפעם הבאה, ואם אין מקום בטוח, אני הולכת לעיר הקרובה.

ממש ממש מוזר כי זה לא אמור לקרות לך....

במיוחד ברמה שלך כי MP מחזיק אותך בלי בעיה..... רק ישר MG ושיקוי HP.

צ ל י ל 8

New member
עד שזה נכנס לי ועד שאני מספיקה לשים MG

יש לי כבר קבר. לא נורא. לומדים מטעויות.

רשמית אני שונאת את הילדים הישראלי הנובים!../images/Emo46.gif

איזה עצבים... אני ידעתי שאני נמצאת בגילדה מפגרת אבל לפני רגע נוכחתי לדעת עד כמה.שאלתי אם מישהו נמצא בג'סטרס.. מישהו אמר שכןסבבה שאלתי אם אני יכולה להצטרף... אמר שכן אמרתי אחלה.. הגעתי למפה ואמר להרוג למעלה סבבה.... צירף אותי לפארטי הכל טוב ויפה... עד שאחד הקלריקים האחר בפארטי אמר שאני עושה לו KS.... ואני כזה WTH אז ההוא שהזמין סילק אותי מהפארטי
ואז פתאום התחילו לדבר עברית אנגלית שכמובן הצטרפתי.. למנוול היתה את החוצפה לזרוק אותי מהגילדה... עשיתי לו DEFAME והייתה לו את החוצפה לשאול למה... מעניין באמת.... אבל עכשיו אין לי איפה להתאמן בכלל כל המפות פשוט מלאות להחריד.... ויש לי עוד 16 רמות לעלות אלוהים יודע איך... ואה, מצאתי גילדה אחרת תודות לFM.. לפחות בזה הוא מועיל כרגע....

מ י ל ר

New member
לכי לאלדשטיין

אני מת להיות רמה 65 בשביל ללכת לשם (מפלצות רמה 67 עד 100) אני הולך להתאמן לבד במפות נטושות מאשר קיי אס כול היום. רק עכשיו קשה לי להגיע ל-60.. אני דיי תקוע

למעלה