ה"י 6.7.11

../images/Emo39.gif ה"י 6.7.11../images/Emo39.gif

בשעה טובה ומוצלחת סיימתי עם רמות ה60+ אחרי מלחמה עיקשת עם KS חופשי על הבר
ממש לא כיף לשחק לאחרונה אבל אין ברירה אם מעוניינים בטבעת

וטוב לדעת שנקסון שינו את צורת העבודה השלישית.

במקום ללכת לרוברטה, אז לגרדל ואז ללכת למלחמה.. מספיק שאתה לוקח את התחת שלך לפורטל בסוף סליפי נלחם חוזר אל הגרדל ואז אליה
השאלות כרגיל כמו שהיה ואין מה לפחד לא צריך קריסטל... תודות לאבן טלפורט אחת סיימתי את העניין בפחות מ10 דקות

מ י ל ר

New member
חחח גדול, יפה לך!

בהחלט הטלפורט רוק הקסומה הזאת עזרה לך.

סופסוף לא צריך יותר קריסטלים? מעולה!

לא יודעת מתי אני שוב אחזור על המשימות לעבודה שלישית אבל זה עדיין מאוד נחמד...
מזלטוב על עבודה שלישית ובהצלחה עד 86. [86 לא?
]

מ י ל ר

New member
ה-DB שלי כבר 57

עכשיו אני משתמש בסקיל הכחול הזה שהוא לא כזה גרוע O: בשביל לא להתעצבן, פשוט יצאתי מהטירה המכושפת, לא בשבילי כול ה-KS הזה, זה סתם מעצבן אותי. אני שונא רמות נמוכות, ומאשים את נקסון שעשו קצת מפות כאילו, יש מלא מפות לא טובות ובודדות שהן כן טובות וכולם הולכים לשם. אבל לא נורא היום הראל ועומר עזרו לי קצת במלחמת ה-KS, עד שהאנשים היתאשו ועשו מה שציוויתי עליהם - להיות איתי בפארטי, זה עבד מעולה ורק הרווחתי וגם אדם היום עזר לי עם קצת ליץ' בשביל להיות רמה 55 בשביל עבודה שלישית של הדואל בלייד המטונף הזה. מחר לא יהיה לי זמן לשחק, אז מחרותיים D: אני מקווה שעד יום שבת אני אסיים, למרות שכבר לא נראה לי. אני ממש רוצה את המסיכה הזאת :|

מ י ל ר

New member
איפה? עם הדואל בלייד או עם הראשי? :0

עם הדואל בלייד אני במפות הרמה נמוכה באורביס (בשביל הדואל בלייד זה בדיוק ברמה בעצם) ועשיתי רק את הקווסטים הקלים בשביל להיות עבודה שלישית עם הדואל בלייד.

מ י ל ר

New member
לא ממש

ואם כן זה של רמות נמוכות אבל אני מחפש רק להרוג ולעלות רמות מהר

gate11Maccabi

New member
רמה 140!!!

DB פשוט סוסים, העבודה הכי טובה במייפל היום בפער ענק, אני פשוט נהנה מכל רגע

orel אוראל

New member
עליתי ל 80 עם ה BAMM

אחרי יומיים של חרישה מ 60-80 !! הייה קשה עם כל ה KS ... יאללה לדבר עם gaga ולקבל את כל מה שמגיע לי ..

צ ל י ל 8

New member
רמה 92 (אין תמונה)

בקצב עלית הרמות אני אפילו לא טורחת לצלם
נמצאת ב-MP3 עוד ברמה 82. אתמול הייתי בפארטי עם DB והיה ממש אחלה. הוא לקח את 2 המקומות למעלה ואני כמו נובית היתי על האוטו ועשיתי פיצוצים. כשרק העיזו לעשות לי KS, קצת רעל ירקרק ואנשים נעלמים
. פעם אחת מישהו עשה לשנינו KS, אז הלכתי מסביב לכל המפה ושמתי רעל (עכשיו הוא כבר רמה 10). הסקיל הזה פשוט אדיר. הצלחתי בקלות להעיף ממני DB שהתעקש לעשות לי KS אחרי שאת רוב ה-EXP ממה שהוא הרג אני קיבלתי בסך הכל מלפזר רעל סביב
מישהו רוצה לעזור לי להרוג את קפטן לטיקינה? מישהו חושב שאני יכולה לעשות את זה לבד? כמו כן אני עדיין זקוקה לבוהן של BF. ועוד משהו: יש למישהו כובע זאקום/טגרה עם INT נחמד שאני יכולה לקבל אם אני אעשה גיפט של SOK? ודבר אחרון ודי
לכל קוסמי הפורום. איך אתם מתנתקים ממייפל? כבר קרה פעמיים שיצאתי ממייפל כשאני בתוך מפה (כמו MP3 או חדר 5 באוניה) ואיך שרק נכנסתי בגלל שאין לי MG מצאתי את עצמי מתה
אתם הולכים לעיר הקרובה לפני שאתם מתנתקים? לא לכל מפה יש מקום בטוח שחוזרים אליו

TheParrot

New member
בקשר למה שאמרת

אם את מתחברת ומגלה שאת מתה אז כדאי ללכת לעיר הקרובה ומשם להתנתק, למרות שניראלי שבמפה של הMP3 כשמתחברים נותחתים על האמר ... ובקשר למקומות שאין בהם מקום בטוח אז כדאי לך להשקיע קצת זמן בהליכה למקום בטוח...לא באלך להפסיד 5% כל פעם , תאמיני לי XD

Don Nirtin

New member
כבר לא../images/Emo267.gif

שינו את זה...... זה בגלל התכונות הטיפשיות החדשות האלה......

Don Nirtin

New member
דברי איתי בערב../images/Emo267.gif

ניקח אותך לקפטן חמודיקו הזה. רק צריך לאסוף 300 בקבוקים אדומים של מר אנצ'ור.......

למעלה