דיון

../images/Emo39.gifדיון../images/Emo39.gif

מה אתם עושים בחנוכה? (שיהיה קשור לסוסים איכשהוא
) האם אתם תיהיו יותר/ פחות בחווה בחופש מאשר ביום רגיל? יש לכם קניות שקשורות לסוסים שתכננתם לעשות לכבוד חנוכה?
תוסיפו דברים אחרים אם יש לכם.. אה- ואם אתם נוסעים לאנשהוא (חו"ל/ מקום בארץ) אז תגידו לאן ומתי! (בתמונה דפנה, היא רוכבת מושלללללללללללללם
הלוואי עליי

../images/Emo136.gif../images/Emo187.gifעונהה../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif

אממממ, משו עצוב, אני כל חופש חנוכה לא ילך לחווה
אני בכלל לא יהיה
קניות- אולי
אני נוסעת לאילת ב- 21 לדצמבר (יום ראשון
) ואני מצפה לשרשור פרידה! אני יתגעגע
אבל כשיגיע היום הזה שאני ייסע אני יתגעגע יותררר!! חחחחחח
אשכרה אפשר לעשות עליי טלנובלה
חח, טוב עזבו..

בעעע..

גמלי נראה שלא יצא לי כ"כ להיות בחווה =( למרות שרציתי.. יום ראשון אני הולכת לבקר ידיד שלי מהמד"צים שני עד חמישי בטיול ושישי המפגש של הפורום כנראה..! ושבתתת בעעע אין לי זמן ללמוד!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifטוב.

אני כנראה אלך ביום שני שלישי ורביעי לחווה..אה, וחמישי אולי. ביום שני נראה לי אחרי הצהריים/צהריים. ביום שלישי, מ-9:00 בבוקר בערך עד חמש אחרי הצהריים, ככה. ביום רביעי כנ"ל ליום שלישי ובחמישי כנראה אחרי הצהריים/צהריים. ובימים שאני באה אני רוכבת מלאא!!

talkk

New member
אז ככה....

דבר ראשון, אני מתכוונת לטרוףףףףף סופגניותת ולביבות ולשחק בסביבונים (טוב זה לא...) אני אהיה בחווה הרבה יותר, כי אני אבוא בבוקר, ואשאר כמה שבא לי... וכמובן שאני אלך איזה פעמיים-שלוש במהלך החופשה לחברות שלי, נחשב? אני נוסעת לסקי ב-10-18 בינואר, אבל זה לא חופשת חנוכה... ואני קונה לסוס שלי כמה דברים הכרחיים... גאמרתי!!! *גאה בעצמי* טל

אני אני אני

אני בחנוכה היום הייתי בחווה היה לי שיעור קפיצות חד פעמי אצל ג'רום היה ממש נחמד יום שבת אני נוסעת לצפון יום ראשון אני חוזרת והולכת לחווה יום שני עד רבעי יש לי טיול של המשצי"ם יום חמישי שישי ושבת אני רוצה להיות בחווה אני מוקווה שאני אכן יהיה וזהוווו.... אה ובין לבין ללמוד

Vintage Queen

New member
הממממ

תיכננתי להיות מלאאא בחווה.... לרכבר פעמיים ביום על מיס וסז אבל הלימודים פשוט דופקים הכל יש לי תגבורים בבקרים מורים פרטיים וכו זה ממש מעצבן!

Vintage Queen

New member
ושחכתי...

יום שני אני קונה לה קובן ומתג חדש.... ולעצמי-מכנסיים וקסדה!

Edubite

New member
I thought you strongly objected

to the use of winter blankets for horses... what was the sudden change?

Vintage Queen

New member
לא סטרונג

אבל לא רואה בזה שימושי יותר מידי אבל הבעיה עם הסוסה שלי שהיא לבנה והיא מתלכלכת ואני מקווה שזה יחסוך לי עבודה

Edubite

New member
no ganit i'm not back yet..

i'm writing from my aunt's computer in new york.. I miss you all very much!! please give Eddie a big big big kiss from me and tell him I'll be back January 6!

יאפ!!! ../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שאני אבוא יותר לחווה מתמיד - כי אין לי איך לבוא - סיפור עצוב! אבל ביום שלישי אני אבוא כי יש לי שיעור אז אני יבוא מהצהריים ניראה לי. אם אמא לא תעבוד אולי! מקווה שהיא לא תעבוד! ויש לי קניות! אני חייבת מכנסי רכיבה! אז אני נוסעת ל'הרוכב' או ל"סוס" בקיצור לצפון...חחח פשוט אני חייבת מכנסי רכיבה ! אז זה נדחה לחנוכה כי זה דיי רחוק מאצלנו אז סוף סוף אמא לא עובדת איזה יום! הייתי אמורה לסוע ביום ראשון אבל אמא בסוף עובדת *באסה* אז אני נוסעת ביום רביעי.....אוף...

../images/Emo85.gif../images/Emo136.gif אמממ..

בעיקר טיול סוסים ממחר עד יום שלישי בערב
חוץ מזה בטח אני אלך לחווה כמה פעמים קניות לסוסה כבר עשיתי
וזהו...

serdonix

New member
חנוכההההה!!

מה עושים!? בעיקר - ישנים, אוכלים, חווה, הילה, ועוד מיליון דברים.. יותר בחווה!!
קניות לחנוכה - ממ.. בלי קשר לחנוכה אני חייבת לקנות קובן חדש כי הסוס המוכשר שלי קרע לעצמו את הקובן חו"ל אם אבא היה מודיע לי כמה ימים לפני הייתי כיולה לטוס ליומיים להולנד אבל לאאאאאאא למה שיגידו לי!?

אמממ

בחווה שלי אני יהיה רק ברביעי אחר"צ...כמו כל שבוע ואני יהיה גם בנצר בחווה וכל השאר יעבור בצילומים לסרט שלי ובלימודים...

למעלה