דיון

על איזה תחרות אתה מדבר?

על הפנינג בחנוכה? שבימים שני ושלישי שיש תחרות מעורבת גם ווסטרן והמקצים שבו גם קפיצות וגם דרסז'? בהפנינג היו הופעות רכיבה של חגית בדרסז' של ג'רום בקפיצות של מיקי וגילי בווסטרן כל הכסף שנאסף בתחרות הולך לעמותה לרכיבה טיפולית. יהיו דוכנים רכיבה על פונים וכל מני דברים מגניבים כולכם מוזמנים 22-23 ימים שני ושלישי הולך להיות מגניב ביותר (למרות שאני לא יהיה) או ששאת מדברת על התחרות בשת ב27 שזו תחרות דרסז?

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifתשובות לדיון../images/Emo13.gif

מה אתם עושים בחנוכה-הולכת כל יום לחווה מ8:00 בבוקר עד 20:00 בערב! (אם לא ירד גשם...
) האם אתם תיהיו יותר/ פחות בחווה בחופש מאשר ביום רגיל? הרבה יותר מימים רגילים!!!! יש לכם קניות שקשורות לסוסים שתכננתם לעשות לכבוד חנוכה? אמ... סוס?
אבא שלי הולך לדבר עם אבנר בחופש 100%!

S H I L G I

New member
אממממממ......./images/Emo136.gif

אני:|דגש| כנראה באה לרכב ובאותו זמן גם קצת לטפל אממ לא קונה שום דבר נוסעת? לעין המפרץ עם פיצי לביקור אמממממ נסעתי לרעננה חחח פיצי: כשפיצי תחזור הביתה היא תגיב על זה כעט היא עסוקה בלקשקש לאנשים בשכל עם שגיאות כטיב.....חחחח

PiKolulo

New member
פפפ........טוב שלא! חח סתם

נמנמ אני כל החופש בחווה....ראשון בבוקר עד שבת.....אולי יצא לי קצת להיות עם סוסים??? אולי..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo136.gifעונה קצת באיחור../images/Emo9.gif ../images/Emo187.gif

כל כך אופייני לי לאחר...
טופ... אז ככה: מה אתם עושים בחנוכה? - בחווה... ואפילו בגלל ששני באילת אז היא ביקשה ממני לרכב על זינה בבוקר מחר וביום חמישי
האם אתם תהיו יותר/פחות בחווה בחופש מאשר ביום רגיל? - ברור שיותר!! כאילו.. ברוווווווור!! יש לכם קניות שקשורות לסוסים שתכננתם לעשות לכבוד חנוכה? - לצערי לא
אולי אני ייסע עם אבא שלי לחמד הוא חוזר בשישי הזה!!
מממממממ... אוקיי אני חולע על טורנדו היפיוף
קורין המסכנה כל הבטן שלה תפורה!! היא "הלכה מכות" עם שלוק ונתנה לו זוגייה ונתקעה עם הרגליים הקדמיות על הגדר כל הלילה
עכשיו הבטן שלה נקרעה ותפרו לה... ואתמול גם נתנו לה חיסון... יאאאאאאאאק!! יש לה מלא יוד ומגעיל! והיא בקושי יכולה לזוז המסכנה.
איך אני מרחמת עליה..
עכשיייייפ... מממממ... אלללללללללה!! היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לאלהה!! אבל אלה לא כאןן!! אלה בטיול! ומשעמם לי מאווווווווד
מצטערת על המגילה!! וכנסו לבלוג המסכן שלי בקשה!

למעלה