בוקר טוב

s h o o s h a

New member
../images/Emo39.gif בוקר טוב ../images/Emo39.gif

השחר הפציע והשמש שולח קרניים לחלוני, היונים מגרגרות והעורבים מקרקרים, אני חלמתי עלי חבוקה בידי אהובי שעמו שוחחתי אל תוך הלילה אך הוא לא היה שם, ונרדמתי רק לפנות בוקר ועכשיו כבר התעוררתי שוב... אז היום, בעצם כמו בכל יום, אני אצא לי לעבודה וכשאחזור אבשל לי ארוחת צהרים, אקצוץ לי סלט מירקות פרוסים דק דק ואוכל לצדם פרוסת לחם קל ושוב אאזין לציוץ הציפורים שמתעופפות ליד העצים הצמודים לחלונות ביתי ואחלום עליך, אהוב שלי... ואתגעגע אליו עד הלילה, בו שוב ניפכש- מסך מול מסך, לאהבה עד אמצע הלילה.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo12.gifלמה מרגיש לי לא נח הפתיח הזה של השבוע?

הלכתי לישון מאוחר יחסית אמש עם כאב ראש עצבני בגלל הרעש הנורא שנוצר מכל שירי האירוויזיון....., בגלל זה הייתי ליד המחשב. ניסיתי להגיד אמש שאני נגד תוויות. ואומר הבוקר שוב. אנחנו פורום היכרויות לגילאי 50 פלוס. כל מי שזכה והגיע לגיל המכובד הזה,יש בו כבר מספיק שכל והיגיון לדעת היכן בדיוק הוא רוצה להימצא. אם מישהו נכנס לפורום להיכרות בגלל שנישואיו הם נישואי ניר ויש בו תקווה אמיתית להפיג את הבדידות הנוראה בה הוא שרוי עם מי מחברי/ות הפורום, אז נבעט אותו החוצה? אני אישית לא הייתי נמצאת כאן לו לא הייתי חיה לבד. מה שכן ניתן לדרוש וגם לקבל מכל מי שנכנס לפורום זה הגינות אלמנטרית,וכבוד לזולת!!!

שיהיה לך יום נעים

זה שנני דברים שאכן חשבתי שיהיה הוגן שיהיה ידוע מה מצבו של אדם שעולה לפורום ומבקש להכיר אנשים ושיתנהגו בכבוד כלפי כל אד שכותב בפורום ומתברר שקוראים אןתנו הרבה אנשים שלא כותבים פה ופנו אלי בצט המוכר לנו ושאלו אותי דבריםם על הפורום אז יש לנו קוראים המתרשמיעם מהנעשה פה והם סמויים לעיניים שלנו אך מגיעים אלי בצט וגם במסרים וחזקו את ידי בדרישות שלי אז

שושה ..בסוף לא שמענו את דעתך בקשר לכתבה שהבאת

בעניין הסרט והסקס לפני או אחרי . הבאת כתבה , שאלת לדעתנו , חלקנו ענה והתייחס לתוכן הדברים (בין היתר) ולא ראיתי את דעתך בשרשור.

s h o o s h a

New member
חלקנו ענה והתייחס?

הדבר היחידי שראיתי בשרשור זה איך שאלת סקר של מנהלת הפורום תפסה את כל השרשור וכל קשר בין הנושא המקורי להשתלשלותו כלל לא התקיים. איפה בדיוק הייתי אמורה להביע דעה? אגב, אם תשימי לב, זה קורה כמעט בכל שרשור רציני שמישהו מנסה לפתוח כאן. דיון רציני לא מצליח להתרומם לשום מקום...

שושה..אני עוקבת אחרי הכתבות שאת מעלה..

..אני באמת באמת מעריכה את כוונתך להביא לדיון נושא רציני..אף אני חוטאת מידי פעם ברצון להעלות נושא קצת יותר רציני מסתם צחוקים..ואף אני לא תמיד נענית או לא מקבלת תגובה..אינני מומחית גדולה בשיווק ..אבל תנאי ראשון [לדעתי] להגיע לקהל אנשים, או להעביר מסר הוא לחוש מה הקהל, הצרכנים, ולצורך העניין חברי הפורום רוצים או במילים אחרות מה הביקוש..ואם כפי שאת אומרת ובצדק שכל שרשור רציני שאת רוצה לפתוח לדיון לא נוסק לשום מקום...חשבת אולי האנשים כאן לא מעונינים לדון "בנושאים רציניים"....וקשה להגדיר מהו נושא רציני...אולי אנשים כאן סתם רוצים לפטפט לשתף על נושאים שבעינייך לא מספיק רציניים ..אבל בעיניהם הם רציניים? הרי הפורום כאן לא מוגדר לתחום מסוים אחד ..אנשים כאן משתפים בנושאים שנוגעים להם..אנשים בני 50+ שרובם ללא זוגיות כל אחד וסיבותיו...ישנם כאלה שמסיבות כאלו ואחרות נאלצים להיות רוב שעות היום בבית..והכתיבה .בפורום משמשת להם צוהר קטן החוצה ..אמצעי לההתאוורר , לעיתים לצחוק, לשתף במה שעובר עליהם, ולא בא להם לדון בענינים רציניים ברומו של עולם..סתם רוצים חברה קלילה ..שהרי אם רוצים לדון, לקרוא, לשתף בנושא ספציפי/רציני...נכנסים לפורום שהנושא בו קרוב לליבם/ דעתם... חשוב לי לציין שבכל זאת אי אפשר לשלול על הסף את התכנים כאן בפורום..לא אחת מועלים נושאים ,רציניים" ...את בעצמך ציינת ...המצב ביטחוני, פוליטי, , שיתוף בחוויות מטיולים, העלאת תמונות, ציורים מענינים, שירים, ועוד..ולא שמעתי מאף אחד שיש לו תלונות על התכנים או על מידת רצינותם..אז תאמרי "זו הסיבה שלא מצטרפים חברים חדשים" זכותם..ההיצע גדול וכל אחד בוחר לאיזה פורום להשתייך...המילה "רציני" מאוד אינדיבידואלית מה שרציני לך לא רציני לאחר ולהיפך...בסך הכל כייף לנו כאן ,,,ותזרמי איתנו אחותי..חבל לבזבז אנרגיות על ויכוחי סרק ...וכך אני גם אומרת לשאר החברים ..לילה טוב ...

s h o o s h a

New member
ערדניקית יקרה,

כבר התכוונתי לכתוב מגילה שלמה ואז, בהבזק של רגע חשבתי לעצמי "וואללה, הערדניקית הזו אשה לגמרי חביבה ויש טעם בדבריה" ולכן, כותבת רק את שתי השורות הללו. יכולה רק להצטער שאת לא.... [אופס, הרי הבטחתי שלא כותבת מגילות] שיהיה לך יום קסום וחיים נפלאים! שוש

כמעט צעקתי הללויה...קיבלתי ממך מחמאה..

אבל לא..
נו טוב אאסוף את שיברי לבבי במשך היום...שיהיה לך יום נעים וקסום...

צלליתה

New member
אני עניתי, והתייחסתי למאמר

והבעתי את דעתי. לו רצית להביע דעה, יכולת להתיחס לדברים שלי. לא ראית, הפסד שלך. באופן אישי, וזו עניות דעתי בלבל ואין בה כדי להביע עליך ביקורת, כאשר מעלים נושא לדיון רצוי להתחיל בזוית האישית שלך לדיון, מה שיביא אחרים להשתתף, יותר מאשר, וזו שוב עניות דעתי, הבאת מאמר ובקשה להתיחסות.

s h o o s h a

New member
התייחסות למאמר ולדעתך

אכן, לא ראיתי את התייחסותך ואולי זו אפילו החמצה שלי. שנית, דעתך שונה משלי. אני נוהגת להעלות נושא שמענין אותי ולהביע דעתי תוך כדי דיון שמתפתח סביבו. מרגע שהדיון נסב על סלטי ירקות ושאר תרופות, לי אין מה להוסיף. אגב, דעתי למאמר- אנחנו ילדים גדולים וכל אחד יבחר לעצמו את הדרך להכיר בן זוג. בהחלט לא פוסלת מגע גופני [במיטה, באוטו או על חוף הים] גם אם מדובר יהיה במפגש חד פעמי. שכן, אם זה כל מה שניתן 'להפיק' מבן/ בת הזוג כבר בפעם הראשונה ואין שום צורך ו/ או רצון להמשיך ולבחון ולרצות למצוא עוד... הרי שעדיף כך במקום 'למשוך' עמו/ עמה תקופה ואז להבין שסתם ביזבזנו זמן. ובגילנו, הזמן הוא כבר יקר מפז. וגם זכינו בכמה רגעי נחת לגוף.

גאיה ק

New member
הסכמתי איתך

ואילולי..היית רואה שגם אני הגבתי,שיש שרשור ויכול להיות דיון.. ו

ben 911

New member
יום חופשה היום. ../images/Emo179.gif

תיכף יוצא לאחת מרשתות השיווק למוצרי מזון. מעדיף לצאת לקניות דוקא ביום א' כאשר כולם עייפים מהשבת. אז יש חנייה בשפע. הקופאיות מנומנמות על הקופה. אבל יש קופאית אחת שתמיד שמחה לקראתי. .
מרגיש שם חופשי כמו בבית. אף אחד לא דוחף לא מושך. לא אונסים אותך בדרך לקופה . לפעמים נדמה לי שהמחירים זולים יותר ביום א' אתם יודעים היצע וביקוש.

בוקר טוב יקירי בן..לא הבנתי את ה"מרגיש כמו

בבית"כאילו מה? אתה יכול לפתוח ככה מקררר ולאכול מה בא לך? אתה יכול לשבת עם הקופאית סתם על כוס קפה? אתה יכול כך סתם להתרווח לך על כסא?....בן יקירי...המחירים שרירים וקיימים וקבועים בכל ימות השבוע...[למעט אולי פירות וירקות]....הייתי בכייף מתחלפת אתך היום בשופינג...יום נעים..

ben 911

New member
ערדניקית...אני אומר לך זו ממש חרפה. ../images/Emo10.gif

המחירים נהיו מה זה מושחתים...
לא עוזר אפילו שאני סחבק של כולם שם.. אתן לך דוגמא. בדרך כלל מידי חודש אני קונה שם אמצעי מניעה..(יותר זול מהסופר-פארם)S/P הפעם המחירים שם האמירו שזה לא להאמין. (הלוואי והמה שמו שלי היה מאמיר כך)
יש לי במחסן מכונת לימינציה אני חושב שאני אתחיל להשתמש במכונה כדי לעטוף את ה"מוצר".
הבעיה כרגע זה שהמכונה פועלת על חום.. ביצים שלוקות באמצע השבוע הולך?

ben 911

New member
../images/Emo12.gifאני גוזר את הגומיות בקצה

כדי שיהיה נוח לארוז לילד את הסנדוויצים לבצפר.

למעלה