אנשים!!!!

A D U V U

New member
../images/Emo39.gif אנשים!!!!

כאן אדוושיי....
שיניתי כינויי! וגם אייקון! וגם... חתימה! אני רק מקווה שהיא יצאה שלמה מלאה ובריאה.... ברלל... לא כמו שאני עכשיו
וכדי שזו לא תהיה סתם עוד פתיחת הודעה אני פותחת אותה במשאלון קצר וקטן [לקוח מפורום המורדים]
1. מה שמכם? 2. בני כמה אתם? 3. באיזה פורומים נוספים אתם גולשים? 4. מי החבר\ה הכי טוב\ה שלכם? (ברל...=] שאלה מעאפנה אבל ספרו על החברים הטובים שלכם!) 7. מהו החפץ הכי אהוב עליכם? 8. בדירוג של 1 עד 10,כמה הייתם נותנים לחופש הגדול האחרון? 9. מה אתם לובשים עכשיו? 10. איזה סגנון לבוש אתם מעדיפים-הספורטיבי\אלגנטי\פריקי\אחר ? 11. איזה חנות בגדים הכי אהובה עליכם? 12. איי סי קיו או מסנג'ר? 13. ספרו על חויה מרגשת שהייתה לכם לאחרונה
14. תוסיפו תמונה במידה ויש!

A D U V U

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo26.gif

1. מה שמכם? אדוה! אבל תקראו לי אדווו זה יותר חמוט
2. בני כמה אתם? 13 וחצי 3. באיזה פורומים נוספים אתם גולשים? אממ יש די הרבה... האמת שמאז שהצטרפתי לפורום הזה אני ממש חורשת עליו ובקושי נכנסת לאחרים...
משחק החיים
מורדים
אקזיט
וכמובן... אין ואווט השולט
4. מי החבר\ה הכי טוב\ה שלכם? (ברל...=] שאלה מעאפנה אבל ספרו על החברים הטובים שלכם!) יש לי הרבה חברות טובות! אבל עדי ונטע
אוהבת להסתובב איתם אין דה קניון [ רננים החרוש...] ובמקומות אחריםםם... העיקר שיש בניםם=] ואני מכריחה את עדי להיכנס לפורום אז תראו אותה בקרוב איילת
רק צחוקים
אללי
חח שילוב של שני המינים והסוגים! 7. מהו החפץ הכי אהוב עליכם? פלאפון
חח תתפלאו אבל יותר מעאפן
חפיף אני מחליפה עוד חצי שנה (זכיתי...
8. בדירוג של 1 עד 10,כמה הייתם נותנים לחופש הגדול האחרון? 10
אחד החופשי הכי כיפים שהיו לי!
9. מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס מקופל וחולצת כוח 10. איזה סגנון לבוש אתם מעדיפים-הספורטיבי\אלגנטי\פריקי\אחר ? ספורט אלגנט 11. איזה חנות בגדים הכי אהובה עליכם? אמממ לא יודעתת אני מגוונת 12. איי סי קיו או מסנג'ר? אייסיקיו 13. ספרו על חויה מרגשת שהייתה לכם לאחרונה אחר כך אחי מנג'ס לי למחשב...
14. תוסיפו תמונה במידה ויש! מבטיחה להוסיף יותר מאוחר!!!

A D U V U

New member
../images/Emo39.gif אז ככה../images/Emo26.gif

חוויה מרגשת שהייתה לי?! אממ היו הרבה אבל הן מעאפנות למדיי! כמו הופעות בג'אז ובת מצווה.... אממ אני חושבת שזה היה כשעשינו סרט קצר לערוץ הילדים אז אמרו לי שהתקבלתי=]] אבל זה היה שנה שעברהה... לא לאחרונהה=]] והתמונה שיש לי היא בוורד ואני צריכה להעביר אותה לתוכנת מחשב וזה גורם לה להיות שחור לבן! קיצרר מי שרוצה שיכנס לאיסיקיו שכתוב בכרטיס האישי שליי=]]

תתחדשי!!! ובקשר לשאלות...

קוראים לי ליאור, אני בת 14 השנה (במרץ), זה הפורום היחיד שאני כותבת בו אבל יש עוד פורומים שאני שם כללללללל פעם שנאי במחשב ואני קוראת כבר ממזמן, פורום בנות, המורדים, התאומות אולסן, אופנה ו...זהו נראה לי, אהה ובריטני ספירס...החבר, חברה הכי טוב, טובה שלי??? לא יודעת, יש לי חברים טובים וכל אחד עם החסרונות והיתרונות שלו...לא יודעת מה החפץ האהוב עליי...יש הרבה, החופש הגדול היה 10, עכשיו אני בפיגמה אז אני לובשת בוקסר נמוך וקצר עם פסים לאורך בורוד, אדום, כתוב וכאלה...וחולצה לבנה, הסגנון לבוש שלי הוא....לא יודעת אני אוהבת הרבה דברים ולא משהו מסויים..., אני אוהבת הרבה חנויות ולא אחת מסויימת, האייסיקיו שלי הוא 335116318, ואין לי תמונה... אהה, והחוויה הייתה להיות בניו יורק!! זה היה מדהים!!!!

A D U V U

New member
../images/Emo39.gif חח אין פשוט...

היא בטח שמה אותו נמוך... ורשמה שהוא בגזרה נמוכהה.... בעעע מקווה שהנבתת=]] דרך אגבב--- זו אדווה

אבל זה לא בוקסר צמוד....

זה יענו כמו בוקר לבנים רק לבנות, (כזה רחב עם גומי) עבל בגזרה נמוכה

A D U V U

New member
../images/Emo39.gif אממ אז"ש...

את כנראה לובשת בוקסר של בנים ואת לא מודעת לזהה...
מה שאת מדברת עליו זה בוקסר של בניםם... כל אלו שיש את הדוגמא שלהם גם עם פו הדב וכאלו זה של בנים שפשוט בנות לובשות את זה עכשיו בתור פיג'מה וזה לא "נמוך" פשוט את לובשת את זה ככה!

בדיוק../images/Emo70.gif חחח...

בוקסר זה תחתונים של בנים.. ובשנים האחרונות בנות התחילו גם ללבוש אותו בגלל שזה דבר נוח.. (בבית) וזהו
אין כזה דבר בוקסר נמוך ולא בוקסר גבוהה
בוקס זה בוקסר וזהו..

אז"ש בשבילך!!!!!!!!!!

מה שאני לובשת זה פריט שבכלל לא הגיע לארץ ואני גם לא בטוחה שהוא יגיע, אני יודעת בדיוק מה זה בוקסר של בנים, את שלי קניתי בניו יורק ביוקטוריה סיקרט (victoria secret) וכמו שאתם יודעים זה חנות לבנים (הלבשה תחתונה) ל=ב=נ=ו=ת!!!!!!!! זה קודם כל כדי שתיהיה משוכנעת שזה לבנות, דבר שני זאת ממש לא גזרה לבנים!!! זה מעוצב במיוחד בגזרות נשיות!!!

למעלה