טחח ../images/Emo3.gif
שמ: אור[צ'י] ש[יי]מש
באיזה פורומימ נוספימ אני גולשת? ממ ביהודימ.. ומציצה לפעמימ בכלמיני פורומימ שקשורימ לגיל ההתבגרות.
חברה הכי טובה: בלעלעע לא דעתת.. נראה לי שירני.
היא טובת לב כזאת והיא נולדה 8 ימימ אחריי, אמא שלה שכבה לייד אמא שלי בבית חולימ.. חח זה היה ק00לי ביותר..
. ואנחנו חברות מאז ומתמיד..
החפצ האהוב עליי: הדובי שלי, הנרי..
כמה הייתי נותנת לחופש הגדול: במילה אחת- א-כ-ז-ב-ה, בלעע אני הולכת על 4..
מה אני לוביישת עכשיו: אייממ סתאאמ ג'ינס שלושת-רבעי של מיסיקסטי, גופיית סריג קולר צבעונית מרנואר סתמ חמודה כזאת.. מממממ ומחתונימ טנגה בצייבע ורוד פיקוסה
סגנונ לבוש: לאדעת.. הסגנונ היומיומי והפשוט.. פעמ הייתי בסגנונ ה"פריקי"
ובזמנ האחרונ התחיל להיות לי יותר חשוב איכ אני לבושה ובלה בלה בלה .. והחלפתי את החולצות הקרועות והג'ינסימ הממש ממש ממש רחבימ בפריטימ עדינימ יותר [ויקרימ יותר
]
איזו חנות בגדימ הכי אהובה עליי: ממ למענ האמת אינ חנות בגדימ אהובה עליי חוצ מאקס בוי [
שש לא לצחוק.. תתפלאו!] והפסקתי לקנות שמ. כרגע יש חנות נעליימ אהובה עליי - מנגו. מכירימ? שאתמ כזה יכולימ לעצב לעצמכמ נעליימ וכל זה.. אני חולה על זה.. אמ יש חנות בגדימ כזו אז תודיעו לי
אייסיק: 318250374
חוויה מרגשת שהייתה לי לאחרונה: לצערי החוויה האחרונה שגרמה לי להתרגש התרחשה ביומשלישי, הודיעו לי שסבתא שלי מאושפזת.. וני נורא נורא מבוהלת ועצוב לי והייתי רוצה לחייכ אמ היה מישהו שיבטיח לי שהכל יהיה בסיידר. למרות שאני יודעת שאפחד לא יכול להבטיח לי את זה.. אבל נעע.. כולנו מתימ בסופ