אנשים!!!!

coolel

New member
תשובות

אני בן 15 גולש בפורום הזה ובפורומים בנושאי מחשבים לגבי חברים טובים - יש כמה - מה לספר עליהם? שהם חברים טובים
חפץ אהוב - מחשב, טלויזיה, פלאפון החופש הגדול - 9 - באמת נהניתי לובש כרגע סתם בגדים של בית - בוקסר וחולצה סגנון לבוש - אני אוהב אלגנטי(זה לא אומר שאני מתלבש ככה כי... אבל אני אוהב את הסגנון) לובש בדר"כ ג'ינס וטי-שרט חנות בגדים אהובה - נראה לי שלי-קופר איסיקיו או מסנג'ר - ICQ! חוויה מרגשת? שום דבר מעניין לאחרונה

עכשיו אני..../images/Emo20.gif

טל
15
הרבההההה.. טארוט, פיות ושדונים, מאגיה וכישוף, משחק החיים (מנהל), סלסה (מנהל), אין אאוט, סאבלימינל והצל (יותר קורא.. ולפעמים רושם), MTV, לפעמים אני מציץ במוזיקה שחורה, לפעמים גגם מציץ בפורום האוסים... וזהו בערך.. (נראה לי
)
יש לי כמההההה חברים וחברות טובים..
חפץ הכי אהוב
יש כל מיני.. בין היתר.. החפיסת טארוט שלי
כמה הייתי נותן לחופש הגדול
7-8 היו לי כמה ציפיות ורצונות שלא ממש ממשתי..
מה אני לובש עכשיו
בוקסר מפוקס מן וחולצה
סגנון לבוש
ספורט אלגנט
חנות אהובה: קסטרו מן
אייסי קיו
128183871..
חוויה מרגשת
לא עולה לי אחת כזו עכשיו..
יש לי תמונה אבל אין מצב שאני מעלה לפה..

A D U V U

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

מה זה טארוט?!?!!
תעלה את התמונהה!!!

i l0ve u

New member
טארוט זה הקלפים שפותחים כדי

לגלות ת'עתיד <משו כזה ..> קאפיש?!

i l0ve u

New member
אני ../images/Emo70.gifאני ../images/Emo70.gifאני ../images/Emo70.gifאני ../images/Emo70.gif חחח../images/Emo8.gif

בר
14+
פורומים נוספים...אממ סאב והצל אקזיט ובעצם זהו כרגע נטשתי כבר את כל הפורומים שהייתי קבועה בהם למשך הרבה זמן...
אמממ שמות לא ממש יעזרו לכם בל טלו'ש אחד מהם
חפץ?? היברטור שלי ...אני לוקחת אותו איתי לכל מקום...
אמממ היה אחלה חופש אבל לקראת הסוף הרגשתי שעדין לא מיציתי ניתן לו 7 ...גם לי כמו טל היו רצונות שלא הספקתי לקיים...
אני חזרתי לא מזמן מהביתצפר אז אני עדיין עם ג'ינס וגופייה....
הסגנון שלי הוא תלוי לאן שאני הולכת אני נורא משתדלת להתאים את עצמי זה נראה לי נורא חשוב אני ממש צוחקת ומגחכת <חח> על כל האלה שבאות/באים לביתצפר כמו למסיבה וחשוף והכל ...סתם דפוקים.. אז לביתצפר אני מתלבשת זרוק יעני ג'ינס וחולצה אבל יפה לא מכוער יעני זרוק מגניב ...ולמסיבות גם בהתאם משו זועק יותר מושך צומי ולארועים חגיגי....העיקרון אני הכי אוהבת להתלבש כמו שאני הולכת לביתפר זרוק כזה...ככה אני הכי מרגישה שזאת אני..וואלה איזה תשובה קצרה וקולעת..
וואי יש הרבה חנויות אני תמיד מגוונת..
אי סי...וקבלו כצ'ופר<עלק..> גם את המספר -164422018
חוויה מרגשת ...........אמממ באמת לא עולה לי כרגע משו...
ואת התמונות שלי אין מצףףףףףף שתראו NEVERRR חחח

*Ginny Weasley*

New member
בלה. ../images/Emo142.gif

1. מה שמכם? הילה 2. בני כמה אתם? 14 3. באיזה פורומים נוספים אתם גולשים? בשביל מה יש כרטיסאישי?
4. מי החבר\ה הכי טוב\ה שלכם? (ברל...=] שאלה מעאפנה אבל ספרו על החברים הטובים שלכם!) מממממ שמות לא יגידו לכם כלום
7. מהו החפץ הכי אהוב עליכם? יש לי 3 כובעים שאני ממש ממש אוהבת וקשורה אליהם
, בובת מיקי מאוס שקיבלתי בבריתה או משהו, המחשבבב שלי, תמונותתתתת וכאלה
8. בדירוג של 1 עד 10,כמה הייתם נותנים לחופש הגדול האחרון? 8.5 9. מה אתם לובשים עכשיו? מכנסיים אדומות קצרותתת וחולצה ורודה... הזוי לחלוטין, אבל אני בבית כך שממש לא אכפת לי. 10. איזה סגנון לבוש אתם מעדיפים-הספורטיבי\אלגנטי\פריקי\אחר ? פריקי-ספורטיבי 11. איזה חנות בגדים הכי אהובה עליכם? מייסיס, ג'סי פני... 12. איי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר
13. ספרו על חויה מרגשת שהייתה לכם לאחרונה. שומדבר מרגש לא קורה בחיי!!
14. תוסיפו תמונה במידה ויש! יש, אבל אני לא מכירה אתכם מספיק... בלע.

A D U V U

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo26.gif

פחח מה קשר שאת לא מכירה אותנו מספיקק?

ayelet 1

New member
אני.. והתשובות שלי..

. מה שמכם? אילת 2. בני כמה אתם? 15 וקצת.. 3. באיזה פורומים נוספים אתם גולשים? בעיקר בזה, לפעמים מסתכלת על משחק החיים... עוד כמה.. 4. מי החבר\ה הכי טוב\ה שלכם? (ברל...=] שאלה מעאפנה אבל ספרו על החברים הטובים שלכם!) טוב... יש הרבה.. אז ליליה- מצחיקה, משוגעת, לימור- חמודה, כיף איתה, אלינה- לדבר ולהיפגש, לינה- לדר איתה שעות על גבי שעות וזה עדיין לא נמאס.. ויש את רוני- חברה טובה.. ויש גם את עדן, רז מעיין, ליאור, אורלי... ביקמר- יש הרבה חברו טובות... 7. מהו החפץ הכי אהוב עליכם? אה.. אנימהייתי אומרת הטלפון ו... מה הייתי עושה בלעדיו?!?!?!!? וגם השעון- שבלעדיו אני מתרחפנת... 8. בדירוג של 1 עד 10,כמה הייתם נותנים לחופש הגדול האחרון? 8.5 9. מה אתם לובשים עכשיו? מכנס קצר שחור וגופייה כחולה- אני בבית... לבד.. 10. איזה סגנון לבוש אתם מעדיפים-הספורטיבי\אלגנטי\פריקי\אחר ? אה.. הייתי אומרת ספורט אלגנטי.. אבל זה משתנה.. אני לובשת מה שמתאים לי ומה שאני אוהבת... שילוב של סגנונות 11. איזה חנות בגדים הכי אהובה עליכם? אה... לא יודעת.. 12. איי סי קיו או מסנג'ר? אי סי קיו..מי שרוצה את המספר.. שרק יגיד.. 13. ספרו על חויה מרגשת שהייתה לכם לאחרונה - אה... לאחרונה...אין לי ממש.. 14. תוסיפו תמונה במידה ויש! אין לי על המחשב... אנסה לעלות...

אדוושי

New member
../images/Emo39.gif טחחח....

"אני בבית... לבד...." וזו אני A D U V U חזרתי לשם הישןן...

טחח ../images/Emo3.gif

שמ: אור[צ'י] ש[יי]מש
באיזה פורומימ נוספימ אני גולשת? ממ ביהודימ.. ומציצה לפעמימ בכלמיני פורומימ שקשורימ לגיל ההתבגרות.
חברה הכי טובה: בלעלעע לא דעתת.. נראה לי שירני.
היא טובת לב כזאת והיא נולדה 8 ימימ אחריי, אמא שלה שכבה לייד אמא שלי בבית חולימ.. חח זה היה ק00לי ביותר..
. ואנחנו חברות מאז ומתמיד..
החפצ האהוב עליי: הדובי שלי, הנרי..
כמה הייתי נותנת לחופש הגדול: במילה אחת- א-כ-ז-ב-ה, בלעע אני הולכת על 4..
מה אני לוביישת עכשיו: אייממ סתאאמ ג'ינס שלושת-רבעי של מיסיקסטי, גופיית סריג קולר צבעונית מרנואר סתמ חמודה כזאת.. מממממ ומחתונימ טנגה בצייבע ורוד פיקוסה
סגנונ לבוש: לאדעת.. הסגנונ היומיומי והפשוט.. פעמ הייתי בסגנונ ה"פריקי"
ובזמנ האחרונ התחיל להיות לי יותר חשוב איכ אני לבושה ובלה בלה בלה .. והחלפתי את החולצות הקרועות והג'ינסימ הממש ממש ממש רחבימ בפריטימ עדינימ יותר [ויקרימ יותר
]
איזו חנות בגדימ הכי אהובה עליי: ממ למענ האמת אינ חנות בגדימ אהובה עליי חוצ מאקס בוי [
שש לא לצחוק.. תתפלאו!] והפסקתי לקנות שמ. כרגע יש חנות נעליימ אהובה עליי - מנגו. מכירימ? שאתמ כזה יכולימ לעצב לעצמכמ נעליימ וכל זה.. אני חולה על זה.. אמ יש חנות בגדימ כזו אז תודיעו לי
אייסיק: 318250374
חוויה מרגשת שהייתה לי לאחרונה: לצערי החוויה האחרונה שגרמה לי להתרגש התרחשה ביומשלישי, הודיעו לי שסבתא שלי מאושפזת.. וני נורא נורא מבוהלת ועצוב לי והייתי רוצה לחייכ אמ היה מישהו שיבטיח לי שהכל יהיה בסיידר. למרות שאני יודעת שאפחד לא יכול להבטיח לי את זה.. אבל נעע.. כולנו מתימ בסופ

למעלה