שירשור-קשר

YogevLevi

New member
איפה אפשר למצוא עוד אחות כמוך?../images/Emo99.gif

שם: יוגב שם משפחה: לוי תאריך לידה: 15/10/90 שכבת גילאית: שמיניסט
שם השכבה/הגדוד: סופה
שבט:נקרות
הנהגה:דרום
תפקיד:מדריך ט'
מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:314181184 השם של היונת דואר שלכם: עדנה

gorck

New member
אם יש לך אותי, אני פטור?!

שם: עופר שם משפחה: ליבוביץ' תאריך לידה: 16/1/90 שכבת גילאית: 1/8 או לא להיות שם השכבה/הגדוד: שכבת סיני- אהבת חיי שבט: נווה מגן- צופי רמה"ש הנהגה: שר"דר- שרון דרום תפקיד: רשמ"ד' חוץ בשבט ני"ר צופי כש"ר מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 169449949 השם של היונת דואר שלכם: שיר

R o t e m G

New member
לא קשורה...

שם: רותם שם משפחה: ממ... לא. תאריך לידה: 11.12.90 שכבת גילאית: יא' שם השכבה/הגדוד: ברק שבט: סהר הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ט' מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 259-188-006

steila

New member
אני

שם: סתיו שם משפחה: סלע תאריך לידה: 15.11 שכבת גילאית: חמשושית שם השכבה/הגדוד: עופר :) שבט: רמת חן הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריכת ה' מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:339452563 השם של היונת דואר שלכם: ג'רי :)

yo yoel

New member
קשר מוט!!!!!

שם: יואל שם משפחה: פרידמן תאריך לידה: 20.7 שכבת גילאית: י' שם השכבה/הגדוד: תומר, שכבתומר! שבט: בן יהודה הנהגה: שרון צפון תפקיד: מדריך ד' (תפקיד חדש דנדש) מסנג'ר: תבקשו בפרטי חבובים איסיקיו: אין השם של היונת דואר שלכם: בובקוקלופה.

cohen shir

New member
אני לא ידעתי על התפקיד החדש?!../images/Emo12.gif

אפשר דיווח בבקשה? תודה.

Cheetah Girl

New member
הנני כאן:)

שירשור-קשר! שם: מאי שם משפחה: חח לא משנהD: תאריך לידה: 10.5.92 שכבת גילאית: שישיות- או לא להיות
שם השכבה/הגדוד: אופק
שבט: דן
הנהגה: חוף:] תפקיד: מדריכת ה' מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 211438134 השם של היונת דואר שלכם: שפריייה:]

אני ../images/Emo98.gif

שם: גרוסמן
שם משפחה: ג'וניור
תאריך לידה:17/11/96 שכבת גילאית: ה' שם השכבה/הגדוד: גולן שבט: יהודה!
הנהגה: חוף
תפקיד: חניך מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 239216065 השם של היונת דואר שלכם: חמסותית

אלכסהה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שם משפחה ג'וניור

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גרוסמן אתה מלך

אניי

שם:שיר
שם משפחה:שרלו
תאריך לידה:14.1.93
שכבת גילאית:גם שרשר וגם גורמט-זהו גדוד ט'!
שם השכבה/הגדוד:יהב
שבט:שורק+
הנהגה:חוף!
תפקיד:חמשושית
מסנג'ר:[email protected]
איסיקיו:490351556
השם של היונת דואר שלכם:ששון

NoA211

New member
אני[=

שם:נועה שם משפחה:מלכה[= תאריך לידה:14.03.94 שכבת גילאית:ח' שם השכבה/הגדוד:גולן
שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:ח'ניכה מסנג'ר:...אין
איסיקיו:282084679 השם של היונת דואר שלכם:יוסית

big jrden

New member
../images/Emo41.gif מתקשרת...

שם: ירדן שם משפחה: קלברס תאריך לידה: 8/2/91 שכבת גילאית: שבעיות!!! 1/7 שם השכבה/הגדוד: שביט אימפריה שבט: עתיד
הנהגה: חוף תפקיד: ראשגדית ה' מסנג'ר: אין.. איסיקיו: 206062424 השם של היונת דואר שלכם: ג'וג'ו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

belledejour

New member
אני =]../images/Emo80.gif

שם: לי שם משפחה: ותקין תאריך לידה: 05/02/94 שכבת גילאית: ח'
שם השכבה/הגדוד: ליעד אימפריהה
שבט: משואות
הנהגה: ירושלים תפקיד: חניכה [?] מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 427802757 אבל כמעט אף פעם לא מחוברת.. השם של היונת דואר שלכם: אה?

giraffeeeee

New member
חזר האינטרנט!!../images/Emo41.gif

שם: איילת שם משפחה: סלע תאריך לידה: 17.09.90 שכבת גילאית: י"א שם השכבה/הגדוד: מצדה
שבט:
אלומות
הנהגה:שארון צפון תפקיד: ראשג"דית ד'/ נציגת השכבה במועצת הנהגה / מנהלת אתר השבט מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:230081932 השם של היונת דואר שלכם:פיצי

למעלה