שירשור-קשר

cohen shir

New member
../images/Emo38.gifשירשור-קשר../images/Emo38.gif

אז בגלל שיש כאן מלאן אנשים חדשים ואין לי אותם במסנג'ר.... וזה באסה....
וגם סתם כי אנשים שינו דברים וכאלה.... ובדוגרי גם סתם כי בא לי וכי הבטחתי ליוגבי שאני אחייה את הפורום מעכשיו עד שהוא יחזור... (וכן אני יודעת שהוא עוד לא נסע...
) אז קבלו בקולות הילולה וכפיים... את ה.... שירשור-קשר!
שם:
שם משפחה:
תאריך לידה:
שכבת גילאית:
שם השכבה/הגדוד:
שבט:
הנהגה:
תפקיד:
מסנג'ר:
איסיקיו:
השם של היונת דואר שלכם:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

liron010

New member
אנא D:

שם:לירון שם משפחה:סעדון תאריך לידה:26.9.93 שכבת גילאית:ט' שם השכבה/הגדוד:להב
, קורס עֹמר
שבט:יהודה
הנהגה:חוף
תפקיד:קורסניקית
מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:
השם של היונת דואר שלכם:קוקי D: סתם, לא. אני קוקי D:

nogarosenberg

New member
ראשונה! :) YA MAN!

שם: נגה :) שם משפחה: רוזנברג תאריך לידה: 24/10/92 שכבת גילאית: י' - אין כמו השישיסטים של עוגן! שם השכבה/הגדוד: גדוד - עוצמה [מעצמה!!] שכבה - להב שבט: עוגן! הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריכת ו', צוות קהילה מסנג'ר: [email protected] תוסיפו!! :) אני חברותיתת!! :) איסיקיו: נהה עזבו. השם של היונת דואר שלכם: אממ.. מה? חחחחח

נמ

שם:מור שם משפחה:עזרא תאריך לידה:1.4 שכבת גילאית:י' שם השכבה/הגדוד:ברק-כי רעמים סתם עושים רעש שבט:אילת הנהגה:דר"ג תפקיד:מדריכת ו' מסנג'ר:מי שרוצה שיבקש במסר איסיקיו:270772169 השם של היונת דואר שלכם:תבקשו במסר מי שרוצה

hadarinke

New member
האלו?האלו? באבא פין? ../images/Emo6.gif

שם:hadar שם משפחה:becker תאריך לידה:23.11.1992 שכבת גילאית:ט' שם השכבה/הגדוד:איתן
שבט:
און! הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקיט' מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:213571888 השם של היונת דואר שלכם:שמעונה

cohen shir

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo205.gifמתקשרת../images/Emo33.gif../images/Emo19.gif

שם:
שיר.
שם משפחה:
כהן.
תאריך לידה:
30.3.90
שכבת גילאית:
שמיניות - עצוב להיות.
שם השכבה:
שכבת אשד.
שבט:
שבט אלון - האהבה הראשונה שלי.
הנהגה:
שרון צפון - האנשים שעושים את ההנהגה.
תפקיד:
יו"ר קהילה, גזברית צעירה, מע"רית, יו"ר חנוכה דרום שמיניות, נציגת שכבת השמיניות במועצת הנהגה, יו"ר מועצת הנהגה, מקווה שלא שכחתי כלום....
מסנג'ר:
[email protected]
איסיקיו:
221790970
השם של היונת דואר שלכם:
רוחמה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אלכסהה

New member
אני

שם: אלכס שם משפחה: שטיין תאריך לידה: 3/12/91 (עוד שבוע) שכבת גילאית: י"א שם השכבה/הגדוד: נחשול
שבט: יהודה
הנהגה: חוף
תפקיד: ראשגדית ד' (יש לנו שני גדודים) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: מיותר, בקושי מדברת שם... מי שממש רוצה שייכנס לכרטיס שלי חח השם של היונת דואר שלכם: שתקו חח

מתקשרררר

שם:עוז/עוזה שם משפחה:אשכנזי תאריך לידה:3.11.90 שכבת גילאית:י"א שם השכבה/הגדוד:אור
שבט: שבט דן הכת האדומה הנהגה:חוף תפקיד:ראשג"ד ה' מסנג'ר:eek:[email protected] איסיקיו:337067615 השם של היונת דואר שלכם:רוחמה

cohen shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif../images/Emo118.gif../images/Emo30.gif../images/Emo23.gif../images/Emo38.gif../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

ונטורי

New member
../images/Emo13.gif

שירשור-קשרו cohen shir ו 01:25 | 26/11/07 אז בגלל שיש כאן מלאן אנשים חדשים ואין לי אותם במסנג'ר.... וזה באסה.... וגם סתם כי אנשים שינו דברים וכאלה.... ובדוגרי גם סתם כי בא לי וכי הבטחתי ליוגבי שאני אחייה את הפורום מעכשיו עד שהוא יחזור... (וכן אני יודעת שהוא עוד לא נסע... ) אז קבלו בקולות הילולה וכפיים... את ה.... שירשור-קשר! שם: טל שם משפחה: ונטורה תאריך לידה: 10.1.1991 שכבת גילאית: י"א. שם השכבה/הגדוד: נחשול
שבט: יהודה|חיפושית| הנהגה: חוף|מטקה| תפקיד:מדריך קורס
מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:כן בטח.. השם של היונת דואר שלכם: משה.

נוי514

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

שם: נוי שם משפחה: הדר תאריך לידה: 29.1.92 שכבת גילאית: שישיסטית - י' שם השכבה/הגדוד: דו
שבט: עתיד
הנהגה: חוף
תפקיד: מדריכת ו' מדליקה ביותר
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 315124384 השם של היונת דואר שלכם: שמעון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה