סיכום שבועי

../images/Emo15.gifחחחחחחחח ספירXD

זה אמור להיות שרשור על סיכום שבועי שכול אחת כותבת את הסיכום שלה פעם אחת חחחחחחחחחחחחח כול השרשור תמנונים חחחחחח

../images/Emo15.gifסיכום שבועי שלי...

שיר השבוע?Scorpions - Always Somewhere איזה שירררר סגידה
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?תמונה של השרשרת שלי.....עאעאעאע זה דיסקית עם תמונה של טום==> סרט\סדרה\תוכנית TV?אמ...נורביט חחחח איזה מצחיק ספר\עיתון\כתבה כלשהי?כתבה באינטרנט... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ההופעה של הגיימבויז+לפגוש את כול הנבלות+שביתה של יומים היה כיף=]] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אמ...אולי ביום שלישי שוב שביתה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום השואה=/,ביום ראשון מבחן באנגלית... מה קניתם השבוע?אמ.....שרשרת של טום
אדם השבוע?חברה שלי כפרעליייה ציטוט\סקופ\משפט השבוע?ספיר?!תשני דחוף!את החתימה שלך XDDDDDDDD עוד רשום שם את לירון

leera

New member
מה איך איפה?

טום?טום טום?..שרשרת?!איפה קנית ת'שרשרת שלו..אם בכלל אני מדברת על טום שאת מדברת עליו..?..חחח

../images/Emo15.gifלרההההה כעע זה טום

שאת מדברת עליווו טום קאוליץץץץץץץ!!!! עאעע איזה שרשרת יאפה אמאאא זה דיסקית כזה עם תמונה של טום מזה יאפההה

../images/Emo204.gif עונה D=

שיר השבוע? סער בדישי-אף אחד לא רואה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? לא אני צילמתי, איזה פרצוף הוא עשה P= סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אממ... מימונה D= חח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ... כלום! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? חולצה =] אדם השבוע? -אדם יוסף- ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אממ.. אין

למעלה