סיכום שבועי

../images/Emo15.gifאיזה תמונה אמאאאא

כפרעליווו איזה חתיך הוא היה אמאאאאאאאאא בא לי לראות אותו עוד פעםםםםםם

|טיפה| עונה לספירי'ק שללי :)

שיר השבוע? Nelly Furtado - Say It Right תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ==> אתה החיים הוורודים שללי אעאעא <==
סרט\סדרה\תוכנית TV? סוד של אהבה
השיר שלנו
ים של סודות
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כל הפירות והירקות מורעלים =\ (דווקא עכשיו כשאני מתחילה דיאטה :((
) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מימונה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיגיע יום רביעי חחח :) (בעיקרון אני בבצפר דתי אז בגלל הראש חודש עושים לנו על האש בים חחח להלהלהלה
סופסוף עושים משהו בבצפר המצ'וקמק הזה
) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר --- מבחנים :/ מה קניתם השבוע? ממתקים =\ יותר נכון אבא שלי , דווקא עושה לי כשאני מתחילה דיאטה
אדם השבוע? מיכללללל היפה :) נופרי שללי (קטינטינה
) ושרון
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יייאאאאווו איייזה חמממממממממווווווווודד " מיכלי? תפפסייקי להכפיל אותיות ולחפור לי

../images/Emo15.gifאוראל???תגידי את יודעת

במקרה למה המאומצים לא עובדים??כאילו הטיפה שלך לא עובד ושלי הפטריה לא עובד... =/

hen love noli

New member
איזה חתיייייייייייך

כפרותתת אני עליייווו
איזהה שלמווותת איי איי:]]]]

|טיפה|חתיכשללי הוואאאא אעאעאעא

אוף נמאס לי כבר מהמאוץ הזה :/ עד שהתחלתי לאהוב אותו :D עכשיו הוא נהרססס כוסאוחטקקקק
תפוז המעפןןן הזההה גם אם אני יחליף עוד אלף מאומצים הם לא יהיו כמו הטיפ טיפונה שילי :((( חחח מה עושים?

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחח

חרקק שלי אף פםע לא יתקלקללל בלי עין הרע5555XDDDDDDDDDDD תמנונים לשלטון חחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo192.gif עונהה :)

שיר השבוע? יובלל המבולבל XD :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? הגיבור של כולםם P: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קקראתי :| חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ה-ר-ב-ההההה משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לראות את אהוביי ושנסיים ת'שיפוצים בבית :\ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן באנגלית :| מה קניתם השבוע? ה-מ-ו-ן מסטיקים אדם השבוע? ביגללל השמןן שליייייי י3>3> כמהה אני אוהבתת אותךך!!
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?" איזהה חמודד והוא מסמיקקקקק " איי איי כמהה הוא יפהההההההההההואא בטחח קינא

MaStuLa76

New member
ע ו נ ה ../images/Emo210.gif

שיר השבוע? תראי עכשיו - שרון חזיז. שיבולת בשדה- לא יודעת של מי D: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?פורומו,רייטינג. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?רבתי עם תות בפעם הראשונה ^___* משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום השואה,רק כי אני מופיעה. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נמנמנ ... אין . מה קניתם השבוע? כלום . אדם השבוע?תומי , יעל.. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אז היום אני אדבר עם דודה שלי..."

למעלה