סיכום שבועי

../images/Emo110.gifמה היא עשתה?????????????????

לא שמעתי מה היא עשתה??????????? חחח וואי שרותם תגיד עליה ככה חחח מענין=] יאא לא ראיתיייי מה היא עשתה???

יייייייייייייו ילדה,

שלללללחי לי sms ככככככבר נווווווווו -RRRRRRRRRRRRRRR- | ; אני מחכה מחכה מחכה ואם בא לך תתקשרי :) טוב לא, אל תתקשרי D = אבא שלי יעלה על זה חחחחחחחחחחחח שלחי אס אם מממממממס [[[[[[[[[[[[[ : אני אוווווווווווווווווהבת אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווותך . D =

../images/Emo42.gif עוונה לאהבה שלי.. :)

שיר השבוע? כמה אהבה- גיימבויז.. (התגעגעתי אליו).. חח.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? כברר.. סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופפפה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?דיסני.. הפוסטר המהמםםםם חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?פגשתי את הבנות המדהימות של הפורום.. וגם ראיתי ת'בנים XD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ..לא יווודעת :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן במתמטיקה..
מה קניתם השבוע? שרשרת לערנוווש ולספירווווש.. ושוקולד לערנוש :) אדם השבוע? זה אנשי השבווע חח.. טוב אז ראשוןן.. ערנווש שלי שכ"כ התגעגעתי אליו.. וספירוש ודילבוש ונופרוש ומורנוש ופטלוש וחני וחנוש ועוד חנוש וברוש.. 3> נסיייכות[?!] אני מאוהבת בכןן.. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ספיר י'רעהה.. ברור שזה משפט השבוווע.. "יאללה מעכשיו אני בפורום של ביבי נתניהו.. חח.. מי רוצה גם"? XD

../images/Emo110.gifחחח אני יקח!

סתם מי צריך אותו חחחחחחחח גם עם זה ירדן אני לוקחתתת לי את מסיכמהה הוכל נכון אהבה יפשלי?????
חחחחח

../images/Emo110.gifאה נכון חחחחחחחחחחחחחח

איאיאי איך שחכתיייייי מזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז גם זה משפט השבוע שליXD כפרעליך חחחחח

עונה לספירושש

שיר השבוע?הכאב הזה-עברי לידר ונינט (=\) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?השיר שלנו ספר\עיתון\כתבה כלשהי?העלוקהה שולטטטטתתת חעחע חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ההופעה של הגיימבויזז משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?לא.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?מבחנים=\ מה קניתם השבוע?עגילים וחולצהה אדם השבוע?דילבי ונופרררוש ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"את תחטפי!"חע כפרה על הדילב הזאת

למעלה