שיר השבוע? ליסנט טו יוור הארט ... אין לי כוח לכתוב באנגגלית..הפירוש זה תקשיב ללב שלך.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?התוכי שהיה לי סרט\סדרה\תוכנית TV?
ה-אלופה
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מרחו לי ביצה ושמן על הראש כדי "להחזיר את הברק ולחזק את שורש השיערה" חח נשארתי עם זה שעתיים במקום חמשעות לא היה לי סבלנות משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ימאות אבל היה חרא המורה לא הפסיק לרדת עלינו היה רוח וגלים והיה קשה לחתור בסנונית
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום רביעי חזרנו ללימודים חוץ מהתיכונסטים והחטיבת ביניים שחזרו היום מלבד בתי ספר פרטיים.. חרא מה קניתם השבוע?נעלייים!!וחולצות!! אדם השבוע?חברות שלי:נטלי&עדיה ציטוט\סקופ\משפט השבוע?" חירש שמע , שאילם אמר, שעיוור ראה, צולע רץ אחרי קירח ומשך לו בקוקו" XD
שיר השבוע? קבעתי עם האושר פלוגת הצער מחר כבא לא יבוא ממנטו מורי אביב גפן^^. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? מרתון ארתור ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שביתה חהחה D; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שתהיה שביתה ביום שלישי D; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אהמ,אין.><" מה קניתם השבוע? כלום אדם השבוע? ת י מ י,אבירם. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "ענבר נולדה במדבר." D;
פתאום ערוץ הילדים אני מחפשת מתי יש ראש גדול ואני רואה "ארתור, ארתור, ארתור, ארתור, ארתור, ארתור, ארתור" D: זה כמו שבשבוע שעבר היה מרתון בובספוג בניקולודיאון! את מעבירה בשלט ורואה "בובספוג, בובספוג, בובספוג, בובספוג, בובספוג, בובספוג, בובספוג" זה משגע ת'שכלD: