באר שבע 23/10/06

idomoses

New member
היה מדהים!

הייתי בהופעה של עמיר בניון:)שווה כל שקל תאמינו לי איזה גדול הבן אדם הזה אמן פשוט מוכשר אין מילים היה גדול.

מ ו ט י ס

New member
הופעה ה י ר ו א י ת

הייתי אתמול בהופעה של עמיר בב"ש ואין מילילם לתאר את החויה הבלתי נשכחת שעברתי, מהרגע שהתחילה ההופעה ועד רגע כתיבת שורות אלו (8 בבוקר) אני עם צמרמורת ולא מפסיק להיות נרגש מהמופע.................. אין לי ספק שגם בהופעות הבאות ב"ה בירושלים ובת"א אני אהיה . עמיר, יישר כוח על המופע המושלם ,הנהדר, המרהיב,המצמרר, וכל מילה שנגיד לא תספיק לתאר את החוייה המדהימה........... עמיר , תמשיך,תמשיך, תמשיך.

אין מילים לתאר

עמיר בניון וחבריו הם אנשים שמבינים ואוהבים מוזיקה אתמול הייתי עד לאחת ההופעות הכי איכותיות שראיתי (והייתי בהרבה מתוכם שישה של עמיר). עמיר מצטרף בקלות יתר לחבורה של אהוד בנאי מתי כספי שלמה גרוניך וכו....של אמנים שמבינים מה הם עושים על הבמה. תוסיפו לזה שאתמול ישבתי ליד ורד מנהלת הפורום המקסימה. אתמול עמיר ביצע 8 שירים מתוך התקלים החדש שלא ביישו את הביצוע המקורי שזה קשה מאוד,ומיותר להוסיף שעמיר מבחינה קולית משתבח עם השנים ואתמול יכל להופיע על הבמה לפחות עוד שעה. הביצוע שהפתיע אותי היה של "יגדל אלוהים חי" שעמיר נשמע כמו פייטן מנוסה. מי שלא יראה את ההופעה הזאת מפסיד הופעה של אמן גדול מאוד,חברה אני מגזים אמן בקנה מידה עולמי.

ספיר 2

New member
ב 7.12 בבית החייל

אבל אף אחד פה לא נותן את הטלפון.. ביקשתי כמה פעמים.. אני רוצה להזמין כרטיסים.. משהו בבקשה יכול לתת את הטלפון להזמנת כרטיסים?

angiland

New member
אין,פשוט אין עליו הייתה הופעה

מדהימה! אי אפשר לתאר במילים.... עידו ד"א זה ארז :)

yoav האחד

New member
הופעה פשוט עוצרת נשימה

צמרמורות עד עכשיו. השיא היה השירים: אל עצמך שעמיר ביצע עם אבי, בת מלך, יגדל אלוקים חי, בחיאת. שווה כל אגורה

ו ר ד ב

New member
היה מדהים, מקסים, מרגש ומושלם../images/Emo57.gif

הקהל היה חם ואוהב ועמיר היה במיטבו והרגיש הכי בבית שיכול להיות, כן ירבו הופעות כאלו שקשה לתאר במילים! שמחתי לראות את כולם: ניר, מישמיש א
, גילי, מושיקו וליליך, עזרא, עופר, עמירם, לתי, אתי, מנגבת הדמעות... (יואו ורד זה שלומי סבן
), מיטל ואמא שלה, וכל מי ששכחתי את שמו והיה
תודה גדולה וענקית לכל החבר'ה של עמיר על הטמרפ - שמוליק, אסף, דרור, ויקטור, נדב, אילן, מוכר הדיסקים והנהג שאני לא יודעת את שמם, תודה רבה מקרב ה-
תודה - זאת הייתה נסיעה קצרה במיוחד
ותודה לעמיר ואבי שמצליחים לרגש אותנו בכל פעם מחדש... בקרוב תמונות, בשורות טובות

ורד תודה לך על ערב מקסיייייים ../images/Emo140.gif

ואני בטוחה שמישמיש א' יצטרף לתודה שלי, היה לנו ערב מרגש מאוד, מהנה ולי אישית - התגשמות של חלום של הרבה מאוד שנים (אולי יותר מדי) אז תודה לך על חלקך (שהיה די גדול) בתענוג הזה ונתראה ב-7/12 בת"א
אשרייך

SADE11

New member
היה נפלא ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif

פעם ראשונה שאני רואה את עמיר בהופעה - וזה רק עשה לי טעם של עוד
היה מופלא ומרגש - הקול של עמיר (לפעמים נדמה לי שהוא בכלל לא זקוק למיקרופון. איזו עוצמה פנימית, איזה רגש עמוק, איזה מנעד ענק
), האישיות שלו שעטפה את הכל, כולל הבדיחות הקטנות
הלהקה המצוינת שכל כך מתואמת עם עמיר
ממש משפחה. האווירה החמה והתחושה שיש כ"כ הרבה חום ואהבה באולם
(איזה קהל מדהים!). אין מילים לתאר עד כמה התרגשתי ונהניתי מכל דקה ומכל שנייה
וגם קניתי סוף סוף את הדיסק של אבי (איזה יופי לראות סוף סוף את ההוצאות המחודשות של "רק את" ו"אותו מקום אותה הרוח"
), שזה בכלל בונוס

וואאאאאאאאאאוווווווווווו!!!!!!!

זה מה שיש לי להגיד על ההופעה אתמול היה מעולה ומקסים........ הכי כיף היה לעצום עיניים באמצע ההופעה ופשוט להתמכר לשירים.... ומי ישב בשורה 2 כיסא 13 או 14??? נ.ב שרביט אחי הופעה הבא בע"ה הולכים גם!! ולמי יש את השיר בחייאת?? הוא מוציא אותו כסינגל או משו' כזה??

רגע של התרוממות נפש היה הרגע

שבהדרן עמיר חזר לשיר וכל הקהל עמד ושרנו איתו שלושה שירים זה היה מחזה מדהים

rumeio

New member
היה מופע ענק

אם מישהו יכול להביא קטעים מהמופע או את המילים לאחד השירים (בחייאת או וודקה זה יהיה ממש נחמד וצריך להזכיר שהיה סוף סוף את הדיסקים הישנים למכירה ולדעתי השיא היה בגעגוע

אלדרוני

New member
אין דבררר מדהים יותר....

מההופעה של עמיר בהיכל התרבות שבבאר שבע 23/10/2006 לא נשכח בחייייםםםםםםם אין פשוט אין מיליםםםםםםםםם חובה ללכת שובבבבב

למעלה