שאלה

בלין

New member
האמת שיש לי

האמת שהבטחתי לעצמי שאני לא עושה את זה יותר. האמת היא שלא יכולתי להתאפק.

Queen of Spells

New member
למה אתה בפורום הזה בדיוק?!

בשביל להתלונן לנו על רומח הדרקון??! ואם אתה באמת רוצה להציק למישהו אז לך לפורום הארי פוטר...ג'יי קיי רולינג באמת מעתיקנית!

nedisrael

New member
עשי לי טובה. הוא מתלונן?

הוא רק ציין עובדה נכונה. ואני חושב שזו ממש צביעות לומר שהארי פוטר זו העתקה, אך להיתמם לגמרי שמדברים על רומח הדרקון. הסדרה הזו היא לא פסגת הספרות או הכתיבה, אז מספיק לבלבל את המוח ולדבר בחוסר נימוס לבנאדם שסך הכל אמר את דעתו האישית בצורה נורמלית (מכוון גם להודעה השניה שלך בהמשך).

האהאהאהאהאהאהאהא

זה שרומח הדרקון זה לא פסגת הספרות והכתיבה לא מרשיע אותו בהעתקה. וכמובן זה בולשיט לטעון להעתקה, כי דברים דומים ניתן למצוא בכל ספרי הפנטסיה!

Full Of Holes

New member
בואנה..../images/Emo46.gif

אל תרדי על ג'יי קיי רולינג, או כל דבר שקשור להארי פוטר! מובן???? כי זה הספר האהוב עלי! אפילו יותר מרומח או כל דבר אחר!! אפילו שהעלילה הרבה יותר טובה ברומח! הארי פוטר זה ה-ספר! אז הפסיקי מייד!!! אני נפגעת קשות כשיורדים על הספר הקדוש הזה..

אמנם הארי פוטר הוא ספר די עלוב

יחסית לספרי פנטזיה אחרים, אבל הוא בהחלט לא העתק. הוא סתם שטות.

nedisrael

New member
מסכים. ה"פ זה אוסף של פנטסיה

גרועה. אולי אין שם העתקות מובהקות (למרות שמצאתי כמה דברים די דומים בהיכרות הקצרה שלי), אבל זו פשוט סדרה גרועה וממסחרת. למלאה בחורים, אני מבין שאת אוהבת את הסדרה, אבל אין סיבה להתעצבן. לכל אחד ואחת יש את הדעה שלו.. או שלה..

Ophel McNeil

New member
So not! ;;../images/Emo117.gif

נמאס לי כבר לחזור על עצמי. אני מתחילה להרגיש כמו תקליט ששרטו אותו לממות. הארי פוטר זה לא פנטזיה גרועה. ה"פ זה לא פנטזיה. זה ספר הרפתקאות. זה שיש בו גם קסם זה נחמד, אבל זה כולה תוספת. שום דבר לא היה משנה אם במקום הוגוורטס שבאנגליה הוא היה לומד בשז"ר שבישראל (מלבד העובדה שאי שם בכיתה ח' הארי היה מתאבד). יש מעט דמיון בקטעים מסויימים בין ה"פ לספרים אחרים - אבל איפה אין? כל ספר משפיע ומושפע. מה לעשות. סופרים לא חיים בבועה, והם מקבלים השראה ממקומות אחרים, מספרים שהם קראו, מחוויות שחוו. כל עוד זה לא בולט מדי - ובה"פ זה בכלל לא בולט - זה בסדר גמור. אגב? מלאה בחורים? דווקא לא. בה"פ החורים הכי גדולים הם טכניים לחלוטין, העלילה עצמה היא מאוד מהודקת ורצופה. זה שאין בספר הגיון בגרוש (תנו לי סיבה אחת למה רמוס לא סיפר שסיריוס אנימאגוס בה"פ 3 ואני אתן לכם את כל עולמי) זה דבר אחר. זה עדיין לא חורים. ובתור מעריץ רומח הדרקון זה קצת מצחיק שאתה מדבר על זה, בהתחשב בעובדה שיש מעט מאוד דברים - כולל באפי - שיותר מחוררים מהסדרה הארורה. אה. ואני? אני לא חזרתי. יש לי מתכונת יום ראשון, מבחן במתמטיקה יום שני, ועוד מתכונת יום שני שאחר כך. ותפוז תוקע לי את המחשב, בנוסף לכל. אני כאן רק כדי לבדוק אם כל מי שאני מכירה באמת לא סטרייט. ולגלות שכן.

Full Of Holes

New member
נחמד לראות הודעה שלך..

והוא התכוון אלי כשהוא אמר "מלאה בחורים", לא היה קשר לספר..

RaistGirl

New member
בא לי לקלל אבל אני לא אעשה את זה!!!

לאנשים בפורום הארי פוטר, בדיוק כמו לאנשים כאן, נמאס שמאשימים את הסופרת של הספרים בהעתקה מספרי פנטזיה אחרים, בעיקר משר הטבעות! גם בפורום הארי פוטר וגם פה בסך הכל רוצים לדבר על הספרים ולא מי העתיק ממי, וכמו שאמרו לפני, כל סופר מעתיק מסופר אחר, מושפע מסופרים אחרים, ואין סופר אחד שלא העתיק ממקום אחר!

בלין

New member
מי מדבר על זה?

אני מדבר על המשפט! על "הנה חזרתי" המשותף. אני חושב שזאת הייתה עקיצה של וייס והיקמן לכוון טולקין.

Niminator

New member
אצלך הכל מסתובב מסביב לשרה"ט

העולם לא מסתובב מסביב לזה. תלמד לחיות עם זה, אני יודע שזה קשה.

סליחה על הביטוי הבא

אבל למה אתה חושב שוייס והיקמן שמים זין על שה"ט? למה אתה חושב ששה"ט נמצא תמיד בראש מחשבותיהם כשהם ניגשים לכתוב ספר?

nedisrael

New member
כי זה באמת היה. ותרדו ממנו,

לעזאזל אתכם. אני גם בפורום טולקין והוא לא חוסך ביקורת מהחבר'ה שם. קראתי את הרומח הדרקון לפי מעריץ טולקין של בלין, והוא צודק בחלק מהמקרים.

מה באמת היה???

ומי אתה שתגיד דברים שאין לך מושג קלוש עליהם?! ואני לא אומר שהוא טועה(ב"רה"ד ע"פ מעריץ טולקין"), הרי כולם יודעים שטולקין הוא אבי הפנטזיה המודרנית, אבל להאשים בהעתקה- זה האשמה חמורה!

nedisrael

New member
מי אתה שתקבע מה מותר לי להגיד?!

מי אמר שאין לי מושג בדברים האלה, אני לא מחזיק ממך כזה חכם, לא בענייני טולקין ולא בענייני רומח הדרקון. ואני לא טוען להעתקה, אלא למעין רעיונות שנלקחו, חלקם אפילו היו בצורה מבודחת.

למעלה