So not! ;;../images/Emo117.gif
נמאס לי כבר לחזור על עצמי. אני מתחילה להרגיש כמו תקליט ששרטו אותו לממות. הארי פוטר זה לא פנטזיה גרועה. ה"פ זה לא פנטזיה. זה ספר הרפתקאות. זה שיש בו גם קסם זה נחמד, אבל זה כולה תוספת. שום דבר לא היה משנה אם במקום הוגוורטס שבאנגליה הוא היה לומד בשז"ר שבישראל (מלבד העובדה שאי שם בכיתה ח' הארי היה מתאבד). יש מעט דמיון בקטעים מסויימים בין ה"פ לספרים אחרים - אבל איפה אין? כל ספר משפיע ומושפע. מה לעשות. סופרים לא חיים בבועה, והם מקבלים השראה ממקומות אחרים, מספרים שהם קראו, מחוויות שחוו. כל עוד זה לא בולט מדי - ובה"פ זה בכלל לא בולט - זה בסדר גמור. אגב? מלאה בחורים? דווקא לא. בה"פ החורים הכי גדולים הם טכניים לחלוטין, העלילה עצמה היא מאוד מהודקת ורצופה. זה שאין בספר הגיון בגרוש (תנו לי סיבה אחת למה רמוס לא סיפר שסיריוס אנימאגוס בה"פ 3 ואני אתן לכם את כל עולמי) זה דבר אחר. זה עדיין לא חורים. ובתור מעריץ רומח הדרקון זה קצת מצחיק שאתה מדבר על זה, בהתחשב בעובדה שיש מעט מאוד דברים - כולל באפי - שיותר מחוררים מהסדרה הארורה. אה. ואני? אני לא חזרתי. יש לי מתכונת יום ראשון, מבחן במתמטיקה יום שני, ועוד מתכונת יום שני שאחר כך. ותפוז תוקע לי את המחשב, בנוסף לכל. אני כאן רק כדי לבדוק אם כל מי שאני מכירה באמת לא סטרייט. ולגלות שכן.