שאלה

nedisrael

New member
הספר יצא בהוצאת מודן וגם ההמשך

שלו יצא "ינדי". נכתב ע"י סטיבן בראסט. תוכל לרכוש אותו באתר דיבוק. ספרים מומלצים מאוד למרות שאישית לא קראתי אותם.

רשומות רייסטלין זה ../images/Emo110.gif ../images/Emo170.gif

כבשן הנשמה ואחים לנשק, אגדות זה כבר סדרה בשם עצמה. אם זה עתה סיימת את רשומות, כדאי מאד לקרוא את אגדות. לדעתי זו סדרה מעולה ומעניינת, ופותרת הרבה מהתהיות שעלו לגבי רייסטלין. רשומות רייסטלין גם הם מומלצים בחום רב מאד, והרבה אנשים חושבים(ואני ביניהם) שאלו הספרים היפים ביותר של רומח הדרקון. ולגבי דרקוני להבת קיץ, לדעתי זה ספר טוב, ואם בא לך תקראי אותו אחרי אגדות ורשומות רייסטלין. הסיבה הכי טובה לקרוא אותו, היא שלאחריו באה סדרת מלחמת הנשמות - סדרה ששמעתי שהיא מעולה - ואם לא קוראים אותו, לא תביני מה קורה בסדרה.

אני דנה... ואני לא רעה!

לא אשמתי שגיל קוראת לאט! היא התחילה לפניי ועכשיו אני 2 ספרים לפניה! היא כמו צב! (לא שלי, שלי מהיר...) גיל- יאללה! לקרוא מהר יותר!!!

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo11.gifיש לי משהו לשאול אותך!../images/Emo60.gif

מאיפה הציטוט של גדיל בחתימה שלך? אני לא זוכרת שסער קשר מישהו לכסא?

בכבשן הנשמה

שהם נסעו עם חלמיש ליריד (או אין שלא קוראים לזה) גדיל ברח לקרמון ולסער כל הזמן ובסוף נמאס להם..אז הם קשרו אותו לכיסא... ואני לא יודעת מה איתכם, אבל אני התפקעתי מצחוק!

Queen of Spells

New member
תודה../images/Emo13.gif

הסוף היה ממש מותח...לא יכולתי להפסיק.... ובקשר לשיר יש תשובה?

בלין

New member
ואם כבר מדברים

שמת לב לדמיון המדהים בין קטע הסיום של הרשומות לקטע הסיום של שרה"ט?

*ROLLING MY EYES*

לא נמאס לך? עם כל הכבוד לעזיבתם של בילבו ופרודו וגאנדלף, לעזיבתו של רייסטלין אין שום קשר! כל העלילה הובילה לכך שהוא לא יישאר לצידו של קרמון!

Queen of Spells

New member
צודק!../images/Emo45.gif

זה שונה לגמרי... ועוד דבר...די כבר להשוות את רומח הדרקון לשר הטבעות! ספרים שונים לגמרי!...אין לך משהו אחר לעשות בחיים?..

למעלה