שאלה

Queen of Spells

New member
../images/Emo36.gifשאלה

כשסיימתי היום את הספר השלישי של רשומות שמתי לב שכותרת השיר שבסוף היא "שיר פרידה לרייסטלין" ..קראתי את השיר והשיר פונה לקרמון לא לרייסטלין...הוא פונה מרייסטלין... אז למה כתוב לרייסטלין? זה ככה גם בספרים באנגלית, או שגיאת כתיב של המפרש?

Miss Pigmelion

New member
אין לי מושג..גם אני חשבתי../images/Emo60.gif

גם אני חשבתי ככה, כאילו קראתי איפשהו את השיר הזה וראיתי שהוא פונה לקרמון (אחי היקר, משהו כזה) וזה לא הסתדר לי. אין לי מושג מה קורה שם, ניסיתי לקרוא את השיר שוב אבל הרקע באתר היה פסיכודלי וכאבו לי העיניים. ובאותה הזדמנות, מזל"ט על שסיימת לקרוא את הסדרה....

Queen of Spells

New member
../images/Emo24.gifתודה

זה היה עצוב...(בכיתי)...בעיקר בשיחה של פיזבן וגדילן...

Miss Pigmelion

New member
כדאי לקרוא ...../images/Emo60.gif

מתישהו צריך לקרוא את סדרת רייסטלין(חיחי...המלצה ממעריצה של רייסט), וצריך לקרוא את דשל"ק(דרקונים של להבת קיץ)..

חייבת להגיד...

קראתי את להבת קיץ עד האמצע, ובנקודה ההיא מישהו החליט שבא לו להשאיר כמה דפים למזכרת אצלו בבית, והיו חסרים המון דפים... יכולתי ללכת לספריה לקחת עותק אחר, אבל כל כך סבלתי עד החצי הזה מהספר שפשוט היה בושה לשאר הסדרה (אני מתכוונת לשאר אלו שנכתבו על ידי הצוות המקורי או חלקו) שהחלטתי לוותר. ספר נוראי, לטעמי.

digiash

New member
>< בן $%!%

היתי רוצה להוציא לו את הכליות דרך האף ~_~ ולמה בושה?? דווקא ספר נחמד רק ההתחלה מגעילה..

הרעיונות בו היו מטופשים,

לא משכנעים בכלל, והוא היה כתוב חרא. מאוד, מאוד לא נהניתי. ארחיק ואומר שמ"תאוות נדודים" נהניתי הרבה יותר.

תראי...

אני חושבת שהספר נוראי, אבל אל תבטלי את הקריאה שלו בגללי- נראה כאילו הרוב פה דווקא אהבו אותו...

Full Of Holes

New member
תודה../images/Emo7.gif

בדיוק סיימתי ת'אגדות וקניתי את להבת קיץ.. אחרי שקראתי את זה אין לי חשק לקרוא:(

nedisrael

New member
איך את יכולה להגיד את זה??

דשל"ק הוא ספר מעולה. לדעתי, עדיף על רשומות רמח הדרקון כספר עצמאי. הכתיבה זורמת, רעיונות הטוב מול הרשע מתונים יותר. אולי הספר הטוב ביותר שקראתי של רומח הדרקון.

בקלות.../images/Emo13.gif

אם היה לי את הספר כאן לידי, אלי היה יכול להתפתח דיון מעניין... אבל אין לי, סורי. יש וד מישהו עם הדעות שלי שיכול להמשיך במקומי?

Miss Pigmelion

New member
נכון....קרא לי בדיוק כמוך!../images/Emo60.gif

הדפים יצאו אחד אחד אחד והספר לא היה משהו, אבל החזרתי את הדפים יפה יה עם סלוטייפ!

Queen of Spells

New member
אמממ...

תכננתי לקרוא את כבשן הנשמה אבל דנה נתנה אותו לילד מהכיתה שלה ואין אותו בסיפריה...
אז רציתי לעבור לרשומות רייסטלין אבל דנה לקחה אותו מהסיפריה
... אז אמרתי שאני אדלג על רומח הדרקון ואחזור אליו אחר כך שיהיה פנוי ואלך אל האלף האפל...אבל דנה נתנה גם אותו
.... אז מחר אני אקח ממנה את ג'הרג...

digiash

New member
ואיפו בדיוק נכנסות האגדות פה?

אגדות-מה שאמורים ליקרוא אחריי הרשומות....... ומי זו דנה הזו? היא רעה -_-

למעלה