סקר

• פותח הנושא pdib
  • פורסם בתאריך

pdib

New member
אני לא שונא ערבים,

אין לי בעיה עם ערבים שמכירים במדינת ישראל. לא אכפת לי שיגורו פה, יתרמו באמצעות שירות לאומי כמו כל אזרח למדינה, ויהיו אזרחים למופת, ואף יבחרו ויבַחרו, יש לי בעיה עם ערבים שלא מקבלים את זה שאנחנו כאן, ומחכים לשעת הכושר לתקוף אותנו, ואח"כ במידה וננצח הם גם יבקשו זכות שיבה, ויקומו אנשים כמוך שיטענו שאנו גוזלים את אדמותיהם.

pdib

New member
זה מה שאתה עושה כשאין לך

מה להגיד? שם סמיילי?
אני מעדיף שלא נשתמש במילה גוזלים. כי זה "גזל" שנועד לצורך ביטחון המדינה, ולכן הוא מוצדק. אם יש גזל שאינו נועד לביטחון המדינה, אז צריך לבחון אותו לגופו.

מדוע אתה מאשים אותי

בניסוחים המבולבלים שלך? אז במה הגזל של אדמות בילעין מועיל לבטחון המדינה?

pdib

New member
טלמון,

אני לא יודע מה בדיוק קורה בבלעין, אבל כדי להקים גדר הפרדה לפעמים צריך לפגוע בשטחים של פלשתינים. מה לעשות. ושלא יבואו אלינו בטענות, אלא שיבואו בטענות לטרוריסטים.

אם אתה לא יודע, למה אתה מדבר?

הנושא כבר הועלה בכנסת ע"י סיעת חד"ש. באדמות הפרטיות של תושבי בילעין שנגזלו "לצרכי ביטחון" כביכול, הוקמו 1500 יחידות דיור של ההתנחלות מתיתיהו מזרח, בלי שום אישורים רשמיים, אך קיימת עכשיו תכנית ל"הלבנתן". אתה חוזר ואומר ש"צריך לפגוע בשטחים של פלסטינים", אבל מסרב בעקשנות להסביר מדוע?! מה היה קורה לביטחון, אם היו מקימים את אותה הגדר על הקו הירוק? מדוע זה פחות ביטחון? אולי זה פשוט פחות ביטחון ל...גזילת הקרקעות הפרטיות של הפלסטינים? אגב, אתה בעד כיבוד הקניין הפרטי, או בעד הלאמה סוציאליסטית גורפת של כל האדמות?

pdib

New member
אני בעד כיבוד הקניין הפרטי.

בנוגע לאדמות: אני לא יודע מה היו השיקולים של המדינה כשהיא החליטה ש"לגזול" את אדמותיהם של הפלשתינים, ואם אתה יודע - אז ספר לי עליהם.

עוד לא סיפרתי לך? ../images/Emo12.gif

טוב, אז הסיפור הוא כזה: "גזלו" את אדמותיהם הפרטיות כדי לבנות יחידות 1500 יחידות דיור להתנחלות מתיתיהו מזרח. וזה, כמובן, יעניק לנו את הביטחון המיוחל, ולכן אפשר לכתוב "גזלו" במרכאות - יעני, לא ממש "גזלו", אלא רק... לקחו בהשאלה

pdib

New member
טלמון, אנחנו סתם טוחנים מים.

גם אם נחזיר את האדמות האלה חזרה לבעליהם, זה לא יהפוך את הקערה על פיה והם יתחילו לאהוב אותנו ולהכיר בנו ולרצות שאנחנו נחיה פה. וגם אם אותם בעלי אדמות כן, אז קבוצה אחרת של ערבים לא. וזה לא ישתנה לעולם.

אתה טוחן,

אתה ממציא תירוצים שונים ומשונים, חסרי כל היגיון, לגזל אדמותיהם של הפלסטינים, למשל בבילעין, ובכל הודעה סותר את עצמך 100 פעמים.

פרצלה

New member
ולהגיע אל השואה הבאה עם ראש מורכן

ולהגיד אנחנו מוכנים. תודה טלמון על העיצה

pdib

New member
טלמון, אתה צוחק עכשיו,

אתה בדיוק מאותם האנשים שאם היו אומרים להם ב33' שתהיה מלחמה גדולה נגד גרמניה, שגרמניה תכבוש חלקים מאירופה ותאיים עליה, ושהם ירצחו תוך כדי 6 מיליון יהודים, אתה גם היית שם מן סמיילי כזה של צחוק, לא? נסה רגע להיות אובייקטיבי.

כלומר, אתם גוזלים את האדמות

של הפלסטינים מבילעין כדי ש...השואה לא תחזור שוב? בסדר, רק נשאר לכם להסביר את הקשר

pdib

New member
טלמון,

קבוצה של אנשים מבלעין הגישו עתירה לבג"צ בנוגע להקמת הגדר במקום, ואפילו בג"צ הנאור לא קיבל את העתירה וקבע שבניית הגדר במקום חוקית.

וההסבר ל"חוקיות" גזל

הקרקעות הפרטיות? יש הסבר? או רק "תאמין לי"? זה למניעת שואה אולי?

pdib

New member
אז בא נבטל גם את בג"צ...

אבל בא גם לא נשכח לתת אותו כמקור כשמתחשק לנו ומתאים לנו...

כמה את אוהב הכללות!

מדוע אתה פוסל את האפשרות, שבג"ץ יכול לקבל הן החלטות צודקות ונכונות, והן החלטות שגויות? לדעתך, הכל תמיד שחור או לבן? נעבור תכל'ס לבילעין: איך, בכל אופן, אפשר להצדיק את גזל אדמותיו (וכפי שמתברר - למען הקמת יחידות דיור בהתנחלות מתיתיהו)? אתה יכול לתת הסבר מעשי, או רק להסתמך על מישהו ושצריך "להאמין לך"? ואיך כל זה מתקשר לשואה? מה לאדמות בילעין שאנו שודדים לאור היום, ולשואה? יש הסבר?

למעלה