limors2

Well-known member
המוזיקה באמת סבבה,

אבל אחרי פריצקר אורלי יניב מפחידה אותי, היא נשמעת כ"כ קודרת! במיוחד בליווי האותות של התוכנית
אבל אני לא רואה אותה בתור פסיכית שאומרת "קולולוש" סתם ככה בשידור

abastor

New member
לא שמעתי את פריצקר אף פעם

או אם כן זה היה בימים חשוכים שאני כבר לא זוכר
ממתי היא התחילה לשדר? היא באמת קצת קודרת יחסית לשדרנים האחרים בתחנה אבל זה לא ממש משנה אם עיקר התכנית זה מוזיקה. הנה מטרה נוספת שארצה להשיג בחיים שלי - לעלות לשידור ברדיו ולהגיד "קולולוש" בלי שום סיבה נראית לעין

limors2

Well-known member
פספסת!

אורלי יניב התחילה לשדר את התוכנית בסביבות אפריל 08, ובגלל ש(לפחות אנחנו פה בפורום) הכרנו אותה רק מקריינות החדשות, היא הייתה שינוי עצום בשבילנו. העיקר זה המוזיקה, כן, אבל זה נחמד כשכיף להקשיב למי שמחבר בין השירים
בוא לקרוא לנו כשתמצא את הזמן המתאים לזה

הילוש5

New member
:)

היי... השמיעו בערך לפני 10 דקות שיר מגניב..ובסוף אמרו את השם שלו אבל לא כ"כ קלטתי מה היא אמרה.. משהו עם happy...בהתחלה.. למישהו יש מושג באיזה שיר מדובר? :\

limors2

Well-known member
כן, אבל למה לא לשרשר לשרשור שאלות?

The Karminsky Experience Inc - Departures

when u fool in love

ששרה ביורק בחידוש לשיר משנות השלושים או ארבעים. אלא אם כן שינו את האות ואני לא שמתי לב חחח

מה שם היצירה המדהימה ששודרה עכשיו

אני ככ אוהבת אותו היא כזו מיסטית ומתנקת לגמרי מהכול קומביה ? בשעה 14:42

ehud10

New member
זיהוי נעימה ששודרה בגלגל"צ

שלום.. אני מחפש את שמה של הנעימה שהתנגנה אתמול (25.2.09) בגלגל"צ בסביבות השעה רבע לשלוש בצהריים. מדובר בנעימה מאוד מוכרת וישנה בסגנון מיסטי/אפריקאי (משהו כזה). בנעימה שומעים 2 נשים ששרות במין שפה לא מובנת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה

cohenet91

New member
היי :)

נעימה של הביסטי בויז (כמעט בטוחה) בדיווחים. תודה רבה רבה מראש!

pop3000

New member
שלום :)

מישהו יודע איך קוראים לאחת הנעימות שיש ברקע של דיווחי התנועה? שמעתי אותה היום פעמיים, השדרנית אמרה משהו כמו rimmers brothers, אבל לא לגמרי קלטתי את השם. תודה מראש :)

TheRasmus

New member
יש מצב שהתכוונת ל...

זה? הסינגל החדש של הנורבגים שהביאו בתחילת העשור את Remind Me.

למעלה