seturni

New member
זיהוי שיר

היה היום שיר בערך ב20:20 שהיא אמרה שהוא של להקה נורווגית (או שבדית) משהו ממש נחמד ולא מוכר. מישהו יודע?

אני חייב פשוט חייב

את שם השיר שהיה לפני 3 דקות (לפני השיר של יזהר אשדות נועה של הים) זה שיר לועזי שקט שגבר שר... מה השם המלא של השיר?? תודה ושבת שלום

היי מחפשת שיר

הוא כל הזמן משודר בסינגלס אבל לא הצלחתי למצוא אותו במצעד... זה מין שיר רוק כזה, אולי יש בו משהו קצת אלקטרוני והוא לא מהמצעד - שיר בלועזית... מישהו?

limors2

Well-known member
מדיה פורסט לא מתפקדים כמו שצריך.

(http://www.mediaforest.biz/mfplayer/channelLastSongs.aspx?mfid=918) הם לא מראים שום שיר של יזהר אשדות, אבל הנה השירים האחרונים ששודרו לפי האתר: 16:27 FRANCOISE HARDY TOUS LES GARCONS ET LES FILLES גלגלצ : 16:21 THE SHINS NEW SLANG גלגלצ : 16:17 PETER MURPHY A STRANGE KIND OF LOVE (VERSION ONE) זה בטח האחרון.

oO Barbie Oo

New member
הלפפפפ חברים

היה היום שיר באנגלית שגבר שר, הוא אמר משהו על זה שכבר אין זמן למשהו.. אני לא זוכרת את הניסוח המדויק באנגלית. חיפשתי בגוגל ומה שמצאתי לא צילצל מוכר. אם מישהו מזהה אני אצדיע לכם! תודה חמודימים

ea53

New member
תגידו, מישהו יודע מה קרה לאתר הפלייליסט?

כבר שבוע ומשהו שהוא לא מתחדש בפלייליסט של גלגלצ...

yhaa hi

New member
האם מישהו/מישהי, אולי במקרה,

הקליטו את המסור בחמישי האחרון..?
וחוצמזה, היי! מה נשמע איתכם?

Shiri from the block

Active member
מישהו אולי יודע איזה שיר היה היום בשעה 11:22? יש איזשו שיר ששמעתי אותו איפשו, לא זוכרת איפה.. ואני אפילו לא זוכרת שום חלק ממנו../images/Emo122.gif רק קטע קצבי כזה בפיזמון שמתחיל עם בום בום בום כזה כמו של יריות/סאונד של פלאש. ונראה לי שזאת הייתה להקת בנות כלשי, או סתם זמרת עם קולות רקע.. לא בטוחה../images/Emo10.gif והייתי בדיוק בשיחת טלפון ונראה לי שזה היה השיר הזה אבל אני לא בטוחה..

me123

New member
M.I.A - Paper Planes

או אולי Disturbia - Rihanna Don't Stop the Music - Rihanna אבל ההימור שלי זה הכותרת כי זה שיר יחסית חדש(שנת 2007
אבל הגיע לגלגלצ השנה)

pink pooh dos

New member
מחפשת שיר שמושמע הרבה בגלגלצ

אין לי שמץ של מושג מי שרה זו בחורה עם קול עדין שבשיר אומרת שלעולם לא תהיה יותר עבד שלך זה שיר לועזי

abastor

New member
"לינק"

מישהו יודע אם/איפה מתפרסמת רשימת השירים שהיו בתכנית? היו אתמול כמה שירים ממש נחמדים שאולי הייתי רוצה לבחון יותר לעומק... הממ ואם אני כבר פה... מישהו יודע בכלל מה הרעיון של "לינק"? כי את כל התכניות האחרות בשעה הזאת אני מבין. "הקצה" זה אלטרנטיבי, "המסור" זה (כביכול) רוק, ו"המקור" זאת יצירה ישראלית. אבל מה זה לינק? (חוץ ממוזיקה סבבה?)

limors2

Well-known member
אז ככה.

הרעיון של "לינק" הוא בדיוק כמו השם של התוכנית- לינק. אני לא יודעת איך היא בגלגול הנוכחי שלה עם אורלי יניב אבל אני משערת שההפורמט נשאר אותו דבר- כל שיר מתקשר בצורה כלשהי לשיר שבא לפניו. אם זה בזכות חיבור בין האמנים, אם זה שיר על עכברים ואז שיר על גבינה כי עכברים אוהבים גבינה- דברים כאלה. אבל מתוחכמים יותר מעכברים שאוהבים גבינה
כדי לקבל את רשימת השירים תצטרך לשלוח מייל אל התוכנית (הכתובת נמצאת בקישורי הפורום, חפש אותם בצד שמאל) ולבקש אותה מהם.

abastor

New member
תודה!

רעיון די מגניב סך הכל... אני אנסה לשים לב לקישורים עצמם בפעם הבאה שאני אשמע את התכנית

limors2

Well-known member
בד"כ כששמעתי אלה לא היו קישורים שכל אחד מזהה,

אבל תמיד אומרים מה הם אם יש קישור. (שוב, זה בגלגול הקודם של התוכנית. אין לי מושג מה הולך בה כיום
)

abastor

New member
בימינו

אין יותר מדי הסברים... היה שיר שהיא אמרה שהוא של עומר קליין, ולא היה ברור לי אם זה השיר שהיה או השיר שיהיה. בסוף השיר הבא היא אמרה "קולולוש" ואז הבנתי מה זה מה. (או זה או שהיא פסיכית ואומרת מילים לא קשורות כמו "קולולוש" ברדיו). את יכולה להקשיב לתכנית עוד פעם ולראות איך היא היום. במקרה הכי גרוע תשמעי קצת מוזיקה סבבה

למעלה