Shto
Gdye
Kagda

lupoN

New member
רעיונות משונים../images/Emo27.gif

האם השתמשו בחתיכות חבלים בעוביים שונים כדי לציין את דרגות הספינה, או משהו אחר שקשור לדרגות, ציון לשבח, משהו להתפאר בו בבית... ועוד שניים סתמיים האמת: וילונות? קלעו צמות?

shadow2097

New member
אני מרגיש ש

בשעה כזאת נגמרה לי החשיבה ההגיונית ולכן אני יכול למצוא תשובות יותר סבירות לחידה, כלומר להעלות רעיונות יותר מופרכים. אולי הקימו מוזיאון עם החבלים והציגו אותם לראווה אולי עשו מהם כובעים או בנדנות אולי סתם זרקו את כל החבלים למים או שמילאו את הספיננה מלא חבלים אולי הם הכינו לעצמם בגדים מחבלים אולי הם עשו להם חגורות אולי הם מכרו את החבלים שסימלו משהו מיוחד בעבור התושבים (עושר, צמא, יופי, מים, שטפונות, או סתם חפץ מוזר) יכול להיות שהם החליפו את השימוש של החבלים לראות איך הם מסתדרים או סתם להקשות על עצמם אולי הם הכינו שמלות (לא יודע מזה קשור, סתם נראה לא הגיוני) אולי הם כתבו את כל התנ"ך מהחבלים אולי הם קישטו את עצי חג המולד בחבלים, וואי זה אפילו נשמע הגיוני, בחגמולד הם לא הסתפקו בקישוטים הרגילים והיסיפו גם את החבלים... אולי הם קשרו עצים אחד לשני וניסו לעקור אותם בכוח, יכול להיות שהם הכו אנשים במפתיע, ואז אחרי שהרגו/פצעו אותם הלבישו אותם בבגדי מלחים או חבלים, כדי להראות שהעבודה שלהם קשה.. אני לא מאמין שאין לי עוד רעיונות, טוב לא נורא, בכל מקרה הרעיון עם החג מולד נשמע סביר..

Chandler Rulz

New member
אתה ממש מתקרב!

קישוט עצי חג מולד ממש ממש קרוב לפתרון, אך לא הפתרון. אגב, זאת הייתה התשובה של השחקנים.

shadow2097

New member
אם הייתי קרוב אז אולי..

כדאי לי לנסות היום הרבה תשובות כי מחר אני אהיה הכי איטי בחיים שלי... אולי הם בנו את עץ חג המולד בחבלים ואולי הם קישטו את החבלים בעץ חג המולד אולי הם שמו קישוטים בצורה של חבלים, או אפילו בצורות של ספינות אולי הם החליפו את הכובע של סנטה בחבלים אולי הם תלו את העצים מהתקרה בעזרת חבלים אולי הם החליפו את הענפים של העץ בחבלים, או אולי את הגזע אולי הם קשרו את המתנות שהם הביאו אחד לשני בעזרת החבלים אולי הם הביאו את החבלים כמתנות..

Chandler Rulz

New member
../images/Emo127.gifויש תשובה מלאה../images/Emo70.gif

הם אכן בנו עץ חג מולד מהחבלים האלו. הרי הם בלב ים, מאיפה יהיה להם עץ חג מולד?! אז הם פשוט בנו אחד מהחבלים שיש להם..

../images/Emo35.gif שאלה 5.

חידה קלמיקית: "מטבע על כרית". (קלמיקיה היא אחת הרפובליקות של רוסיה, שוכנת צפון-מערבית לים הכספי. הקלמיקים ברובם בודהיסטים. שפתם שייכת למשפחה הטיורקו-טטרית. זו היתה אחת מ-3 השאלות הבודדות שהשחקנים הצליחו לפתור. לדבריהם, זו חידה ידועה, האופיינית לא רק לקלמיקים).

lior02010201

New member
נראֶה לי שהרוב לא יודעים מזה הסוג

של החידה הזו... האם אני טועה? רוצים הסבר?

../images/Emo35.gif שאלה 6.

וודקה-טיני. מתכון: 80% וודקה, 20% מרטיני. 1/3 כוס קרח. סוכן 007 ג'יימס בונד אומר לברמן לנענע ("לשקשק") את המשקה לפני ההגשה, אבל לא לערבב! מדוע?

Chandler Rulz

New member
תיקון קטן (ולא ממש רלוונטי אבל..)

זה 80 ג' וודקה ו-20 ג' מרטיני יבש, לא אחוזים.

lupoN

New member
כנראה זה מפני ש../images/Emo27.gif

הוא דמות "אנינת טעם", שלא מצטיינת בעודף צניעות... ניסיתי לחפש את התשובה לשאלה הזו ברשת, ואיני בטוחה אם מה שמצאתי מתאים לכוונת שואל השאלה, לכן, החלטתי בכל זאת לרשום את הדברים. מצאתי כי המשקה המשוקשק הינו בעל תכונות שונות מזה המעורבב (כפי שמקובל) בשל הסיבות הבאות: בגלל הניעור - יש בו יותר בועות אוויר, על-כן, יש לו מראה עכור יותר; הוא קר יותר - כי יותר קרח התפצפץ בפנים; יש לו מרקם פחות שמנוני. בקיצור, עניין של "אנינות טעם". כנראה שמבחינת 007 זה משקה משופר יותר, שמשיג אפקטי טעם חזקים יותר, ובעל מרקם מתאים יותר, בניגוד להכנה המקובלת בבחישה. במחשבה ראשונית, נראה לי מוזר שזה "רק" זה... האם בכל זאת זו הכוונה?

lupoN

New member
תיארתי לעצמי... ובכל זאת

אלה היו התשובות לשאלות ישירות בנושא (זהות לזו שנשאלה כאן), שנתנו באתרים ששוטטתי בהם...

אז ככה:

ג'יימס בונד הוא לפני הכל סון בתפקיד, וככזה הוא לא אמור בכלל לשתות אלכוהול, ואם כבר הוא שותה, לא לשתות משקה חזק במיוחד. כשמערבבים משקה עם קרח (בכף), המשקה יותר חזק מאשר עם מנערים אותו עם קרח בשייקר. וג'יימס, כאמור, העדיף את הגרסה החלשה יותר, קרי המנוערת.

lior02010201

New member
../images/Emo127.gif יפה מאוד... הם ענו בערך ככה

הם אמרו שזה בשביל שיווצרו שכבות שכבות שכל שכבה עולה באחוז האלכוהול והם לא הרחיבו על זה לכן גם זה היה מתקבל

../images/Emo35.gif שאלה 7.

ון גוך, "העריסה", 1889. בתמונה נראית אישה מושכת בחבלי העריסה, אך העריסה עצמה אינה נראית. הצייר אמר שהתמונה מיועדת לאנשים בעלי מקצוע מסוים, ואמורה להיות תלויה במקום מסוים. מה המקצוע, ומה המקום?

lupoN

New member
נראה לי../images/Emo27.gif

שמדובר בתמונה הזו
לדעתי, אפשר לערוך מבחני אישיות על הרגשות הנוצרים מצפייה בה; ממש נראה לי שניתן לפרש אותה באופנים הפוכים לגמרי. את הפתרון לשאלה זו מצאתי ברשת, והוא שונה לחלוטין ממה שחשבתי עליו. המממ... אז טוב שלא רשמתי את השטויות שלי. טוב. העליתי את התמונה ואני מקווה שזה בסדר...

Chandler Rulz

New member
הנה התמונה../images/Emo26.gif

ושמה הוא "שיר ערש" (La Berceuse, צרפתית) ולא "העריסה"..

למעלה