שאלון

mindeffect

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo4.gif

מתי יצתרפת לפורום?
לא זוכרת.. איפה אתה רוכב?
חוות צח.. מה אתה אומר על הפורום?
מנהלות מושלמות!!
כמה זמן אתה רוכב?
באוקטובר 3 שנים.. האם יש לך סוס?
לא.. אם כן תספר עליו:
--- בן כמה אתה?
באוקטובר 17 האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה?
מקווה שכה.. אם כן באיזה מקצה?
90

שדוNית

New member
.

מתי יצתרפת לפורום? -לפני שנה בערך איפה אתה רוכב?-בחוות גו'קי קלאב ברשפון מה אתה אומר על הפורום?-ופאום נחמד כמה זמן אתה רוכב? - שנה ו.. האם יש לך סוס? לא אם כן תספר עליו: בן כמה אתה?- 15 ו... האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה? -לא נראה לי אם כן באיזה מקצה?

lidarush

New member
עונה קצת באיחור פפ

מתי היצתרפת לפורום? אמממ לפני 4 חודשים משו כזה איפה אתה רוכב? אוורות הקיסרר
מה אתה אומר על הפורום? אחלה פורום יש פה ממש אנשים נחמדים ושכיף לדבר איתם...הוא טיפהלה יבש בזמן האחרון אבל זה מסתדר לאט לאט כמה זמן אתה רוכב? אממ שנתיים וחצי עוד מעט האם יש לך סוס ? כןן חדש=] ווגאס החתיכי
אמממממ הוא דיי חדש אז אני עוד לא כל כך מכירה אותו טוב טוב אבל ממה שהפסקתי להכיר..הוא ממש חברותי גם עם הסוסים האחרים וגם עם בני אדם חמודי....כיף לרכב עליו הוא מתוקי... הוא גדולל חח וזהו בנתיים=] בן כמה אתה? 16 וחצי (עוד מעט 17=]) האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה? כן..מקצה עדיין לא יודעת לאט לאט נתקדם ונראה...

S H I L G I

New member
עונה הכייי באיחור..

מתי הצטרפת לפורום? כשפתחו...ולסוסים ביוני 2002 איפה אתה רוכב? בעופר, חוות הפיסגה מה אתה אומר על הפורום? סבבה כמה זמן אתה רוכב? מגיל 7 וחצי ואין לי כוח לחשב בלי ההפסקות האם יש לך סוס? נופ בן כמה אתה? 15 וחצי האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה? אולי אם כן באיזה מקצה? א' בטח

Nell Null

New member
../images/Emo3.gifעונהה

מתי יצתרפת לפורום? אמממ.. לא מזמן.. חודש בערך.. איפה אתה רוכב? בחווה בבן שמן לא מוכרת.. חחח.. מה אתה אומר על הפורום? פורום מושקע כמה זמן אתה רוכב? 6.5 שנים האם יש לך סוס? כן אם כן תספר עליו: מושלמתת בת 6.5 ולא עולים לי רעיונות כרגע.. בן כמה אתה? 13.5 האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה? כן אם כן באיזה מקצה? נתחיל ב90 תחרות או שתיים ונעבור ל- 100

למעלה