שאלון

../images/Emo35.gif שאלון../images/Emo35.gif

מתי יצתרפת לפורום? איפה אתה רוכב? מה אתה אומר על הפורום? כמה זמן אתה רוכב? האם יש לך סוס? אם כן תספר עליו: בן כמה אתה? האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה? אם כן באיזה מקצה? זהו.....

ReSeN

New member
תשובות לשאלון

אני חדש אני רוכב בחוות נועם פורום נחמד אני רוכב 3 שנים אין לי סוס אני בן 13 אני מתחרה בארציות שנה הבאה בקדמים גבוהים ואולי יהיה לקראת הסוף גם א'.

PinkHorse

New member
אורןןןןןן../images/Emo24.gif ברוך הבאה|../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני אנה עם הארון האדום

ReSeN

New member
מה באמת?

אני חושב שראיתי אותך כמה פענים בחווה כבר

Saint Marko

New member
אורן!!!! ../images/Emo24.gif

מה העניינים?! זה אור *הילד שרוכב עם רינת והכל...הבלונדיני* מה העניינים <?

Saint Marko

New member
חח..

כתבתי פעמיים מה העניינים?! חח.. היריד בתל מונד לא עשה לי טוב אני רואה..

horse 1212

New member
היי חדשה....

היי קוראים לי גלי מלמן רוכבת בחוות נועם בנצר סירני הורס בול קיפצות ודרסז' כבר 3 שנים ו......... זהו..

Saint Marko

New member
גלי!!!!111 בלונדה קטנה ../images/Emo24.gif!!!

מה העניינים מותק?! זה אור =).

PinkHorse

New member
ברוכה הבאה גלי../images/Emo9.gif

אני אנה, זאתי שאיתה את מאכפת את בוסקו
.

פפוניטה

New member
תשובה לשTKUI

1. הצטרפתי לפני 5 חודשים בערך לפורום! 2.אני רוכבת בחוות אלונים 3.פורום נחמד...אבל צריך להכניס בו טיפה יותר חיים (צבע+עניין) 4.אני רוכבת כבר שנתיים, אבל נחשבת מתקדמת יותר1 5.לא, אבל אולי בקורב יהיה (אני מקווה)! 6.אני בת 13 (ב-26 לחודש), אני מתחרה בארציות השנה וגם כנראה שנה הבאה. בשנה הבאה כנראה אתחרה בטרייל עד גיל 15+ריינינג עד גיל 15 ירוקי.

kampos

New member
תשובות

1הצטרפתי לפורום לפני בערך חודש 2 אני רוכבת בחוות אלונים 3 הפורום חביב 4 אני רוכבת 4 שנים 5 יש לי שני סוסים שקוראים להם ספיריט (בקסקין)+ קמפוס (פיינט) 6 בחודש הבא אהיה בת 13 7 אני מתחרה בליגה הזאתי ואתחרה גם שנה הבאה בריינינג עד גיל 15, ואולי גם בטרייל עד גיל 15 ירוקי

horse 1212

New member
עזרה....

יש לי בעיה קטנה... כשאני אני עושה קפיצות אז איזה 10 מטר לפני הקיפצה אני עושה ישיבת קיפצות.... ככה שהסוס מסרב ואני חוזרת על הטעות הזאת כל הזמן.... מה לעשות פליז תעזרו לי...

ReSeN

New member
פתרון

פשוט אל תתחילי את הישיבת קפיצות 10 מטר לפני המכשול

PinkHorse

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

מתי הצתרפת לפורום
דצמבר 2003. איפה אתה רוכב
בחוות נועם
. מה אתה אומר על הפורום
נחמד, אבל שקט מדיי בזמן האחרון. כמה זמן אתה רוכב
3 שנים (עוד מעט 4
). האם יש לך סוס
לא
. אם כן תספר עליו
-. בן כמה אתה
16
. האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה
לא
(חוסר סוס). אם כן באיזה מקצה
-.

עונה...

מתי יצתרפת לפורום?ליפניי שנה בערך... איפה אתה רוכב?אורוות הקיסר מה אתה אומר על הפורום?נחמד, אבל קצת שקט מידי כמה זמן אתה רוכב?6 שנים האם יש לך סוס?עוד שבוע בערך אם כן תספר עליו:... בן כמה אתה?14 האם אתה מתחרה בארציות עונה הבאה?כן אם כן באיזה מקצה?120

למעלה