עונה עונה עונה../images/Emo13.gif
טוב נו תמיד אני עונה על שאלונים וכאלה ואפחד ולא מגיב וזה|: לפחות זה מפיג לי את השעמום
שם: נוי כינוי אהוב: נויצי, ביטון איזור מגורים: חדרה גיל: 16 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך? גופיות סבא התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו לאן היית רוצה לחזור? כיתה ו' כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא כלכך מאוהב? כןכןכןכן
היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן
בתול? כן יש חבר/ה? כן
זרקו אותך? לא:] אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן דיי מה היית משנה בך? גובה וזהו אם אני לא טועה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? מכל דבר קצת[: יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? -- כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 5 דבר נחמד שהיה לך היום: קמתי משינה מטלפון של חבר שלי ושעניתי "הלו" הפוך מתוך שינה הוא צעק "אני אוהבת אותך!!!!!"
דבר לא נחמד שקרה לך היום: כלום 555 מתי התעוררת היום? 13:02 גובה: 1.58 משקל: 44 בערך הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת יש כלמיני חח מה תעשה מחר? אהיה אצל חבר שלי עם חברים וזה להקה שאת/ה אוהב/ת: פינק פלויד מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? שנה שעברה[: ואהיה בעוד חודשיים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? את האישה שלי- יניב כהן הצבע השולט בארון שלך: שחור/לבן מי האשה הכי יפה בארץ? אמא שלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? שלומי קוריאט, משה איבגי ממה את/ה הכי מפחד/ת? שמישהו שקרוב אליי ימות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כןן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כןןן חושב שעישון זה: סתם חרא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא משכנעת אף אחד, מי שרוצה שישלם על סרטן לגוף. שם אהוב לבן: איתי שם אהוב לבת: לא עולה לי לראש שם אהוב לכלב: רוקו הכלב המהמם שלי
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שלא משנה לאן הייתי הולכת עם המשפחה קניון/עיר וכאלה היו קונים לי בלון הליום וקושרים לי ליד מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא עולה לי לראש יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן, מעולה! הבן אדם שהכי חשוב לך: משפחה וחבר שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: חבר שלי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: חבר שלי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חבר שלי וחברה הכי טובבה שלי הבן אדם הכי מצחיק: ידיד טוב שלי שלו הבן אדם הכי מוזר: חברה שלי מור הבן אדם הכי יפה: אמא שלי הבן אדם הכי קרוב: שלו חבר שלי הבן אדם שאתה סומך עליו: שלו
, אוהד, סער, מורי הבן אדם שסומך עליך: שלו, מור, אוהד, סער הבן אדם שהכי השפיע עליך: אף אחד, אולי קצת שלו חבר שלי הבן אדם הכי כשרוני: אני[: הבן אדם הכי מניאק: אחת שהייתה חברה טובה שלי... הבן אדם הכי אמיתי: שלו הבן אדם הכי מצליח: אח שלי בלי עין הרע 555 הבן אדם הכי צפוי: אוהד התאום שלי הבן אדם הכי לא צפוי: סער הבן אדם הכי חכם: מורי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): שלו סויסה הבן אדם הכי מסטול: שלו סויסה הבן אדם הכי חרמן: אוהד התאום הבן אדם הכי רומנטי: אוהד, שלו הבן אדם הכי זיין שכל: ירין הבן אדם הכי וותרן: אוהד הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: שלו הנסיך שלי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: מורי ואוהד הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מור, אוהד, שלו ועוד כמה הבן אדם שהכי מבין אותך: שלו, אוהד הבן אדם הכי עשיר: לא יודעת הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: שלו סויסה הבן אדם שהכי הרבה מקלל: השכנה המשוגעת שלי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: שלו, אוהד, מור, תורג'י, שלו סויסה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: שלו
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אוהד, רועי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: כל הערבים אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו קיבינמאט אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות בחזרה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי עם מי התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי אסוציאציות: אהבה? שלו שלי שלום? בעזרת השם מתנחלים? חבל עליהם יהודים? אין כמונו מוות? מה שצריך לקרות קורה חיים? בלי עין הרע כבוד? הדדי מים? מחסור בצפר? עוד שנה וחצי חופש? עכשיו חו"ל? שנה הבאה עבודה? יש הצלחה? בעזרת השם השראה? מאחים שלי מלאכים? המשפחה שלי והקרובים אליי תנ"ך? הכי חשוב סוכר? 1 וחצי חחח נשיקה? לכלב שלי השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? החברה שהייתה הכי טובה שלי והיא גועל נפש מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לראות את חבר לשי הכי אוהב? את שלו חבל ש...? אין לי עדיין רישיון לאוטו הלוואי והיה לי? אוטו ומלא כסף אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? שידחוף אצבע לתחת וילקק אחרי השאלון אני? אחכה לאמא שלי שתביא לי אוכל לא הייתי צריך? לישון עד מאוחר אני חייבת לומר תודה ל? כל הקרובים אליי אני חייבת לומר סליחה ל? לאף אחד. למה אני אף פעם לא? מבקשת סליחה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת. יומולדת זו סיבה ל? מסיבה טובה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים הערבים הם: בני זונות כולם שונאת אותם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אינלי מה להגיד.