שאלון

עונה עונה עונה../images/Emo13.gif

טוב נו תמיד אני עונה על שאלונים וכאלה ואפחד ולא מגיב וזה|: לפחות זה מפיג לי את השעמום
שם: נוי כינוי אהוב: נויצי, ביטון איזור מגורים: חדרה גיל: 16 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך? גופיות סבא התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו לאן היית רוצה לחזור? כיתה ו' כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא כלכך מאוהב? כןכןכןכן
היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן
בתול? כן יש חבר/ה? כן
זרקו אותך? לא:] אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן דיי מה היית משנה בך? גובה וזהו אם אני לא טועה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? מכל דבר קצת[: יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? -- כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 5 דבר נחמד שהיה לך היום: קמתי משינה מטלפון של חבר שלי ושעניתי "הלו" הפוך מתוך שינה הוא צעק "אני אוהבת אותך!!!!!"
דבר לא נחמד שקרה לך היום: כלום 555 מתי התעוררת היום? 13:02 גובה: 1.58 משקל: 44 בערך הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת יש כלמיני חח מה תעשה מחר? אהיה אצל חבר שלי עם חברים וזה להקה שאת/ה אוהב/ת: פינק פלויד מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? שנה שעברה[: ואהיה בעוד חודשיים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? את האישה שלי- יניב כהן הצבע השולט בארון שלך: שחור/לבן מי האשה הכי יפה בארץ? אמא שלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? שלומי קוריאט, משה איבגי ממה את/ה הכי מפחד/ת? שמישהו שקרוב אליי ימות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כןן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כןןן חושב שעישון זה: סתם חרא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא משכנעת אף אחד, מי שרוצה שישלם על סרטן לגוף. שם אהוב לבן: איתי שם אהוב לבת: לא עולה לי לראש שם אהוב לכלב: רוקו הכלב המהמם שלי
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שלא משנה לאן הייתי הולכת עם המשפחה קניון/עיר וכאלה היו קונים לי בלון הליום וקושרים לי ליד מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא עולה לי לראש יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן, מעולה! הבן אדם שהכי חשוב לך: משפחה וחבר שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: חבר שלי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: חבר שלי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חבר שלי וחברה הכי טובבה שלי הבן אדם הכי מצחיק: ידיד טוב שלי שלו הבן אדם הכי מוזר: חברה שלי מור הבן אדם הכי יפה: אמא שלי הבן אדם הכי קרוב: שלו חבר שלי הבן אדם שאתה סומך עליו: שלו
, אוהד, סער, מורי הבן אדם שסומך עליך: שלו, מור, אוהד, סער הבן אדם שהכי השפיע עליך: אף אחד, אולי קצת שלו חבר שלי הבן אדם הכי כשרוני: אני[: הבן אדם הכי מניאק: אחת שהייתה חברה טובה שלי... הבן אדם הכי אמיתי: שלו הבן אדם הכי מצליח: אח שלי בלי עין הרע 555 הבן אדם הכי צפוי: אוהד התאום שלי הבן אדם הכי לא צפוי: סער הבן אדם הכי חכם: מורי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): שלו סויסה הבן אדם הכי מסטול: שלו סויסה הבן אדם הכי חרמן: אוהד התאום הבן אדם הכי רומנטי: אוהד, שלו הבן אדם הכי זיין שכל: ירין הבן אדם הכי וותרן: אוהד הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: שלו הנסיך שלי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: מורי ואוהד הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מור, אוהד, שלו ועוד כמה הבן אדם שהכי מבין אותך: שלו, אוהד הבן אדם הכי עשיר: לא יודעת הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: שלו סויסה הבן אדם שהכי הרבה מקלל: השכנה המשוגעת שלי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: שלו, אוהד, מור, תורג'י, שלו סויסה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: שלו
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אוהד, רועי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: כל הערבים אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו קיבינמאט אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות בחזרה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי עם מי התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי אסוציאציות: אהבה? שלו שלי שלום? בעזרת השם מתנחלים? חבל עליהם יהודים? אין כמונו מוות? מה שצריך לקרות קורה חיים? בלי עין הרע כבוד? הדדי מים? מחסור בצפר? עוד שנה וחצי חופש? עכשיו חו"ל? שנה הבאה עבודה? יש הצלחה? בעזרת השם השראה? מאחים שלי מלאכים? המשפחה שלי והקרובים אליי תנ"ך? הכי חשוב סוכר? 1 וחצי חחח נשיקה? לכלב שלי השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? החברה שהייתה הכי טובה שלי והיא גועל נפש מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לראות את חבר לשי הכי אוהב? את שלו חבל ש...? אין לי עדיין רישיון לאוטו הלוואי והיה לי? אוטו ומלא כסף אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? שידחוף אצבע לתחת וילקק אחרי השאלון אני? אחכה לאמא שלי שתביא לי אוכל לא הייתי צריך? לישון עד מאוחר אני חייבת לומר תודה ל? כל הקרובים אליי אני חייבת לומר סליחה ל? לאף אחד. למה אני אף פעם לא? מבקשת סליחה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת. יומולדת זו סיבה ל? מסיבה טובה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים הערבים הם: בני זונות כולם שונאת אותם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אינלי מה להגיד.

עמי1986

New member
:)

שם: עמי כינוי אהוב: עמי מאמי....זה תופס חזק חח איזור מגורים: דרום אני חושב גיל: 23 עוד מעט פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינסים הכי נמוכים שיש! התקופה הכי אהובה עליך בחיים? התקופה של אילת לאן היית רוצה לחזור? לשום תקופה או מקום סבבה לי.... כמה פעמים עברת דירה? 4 פעמים בערך אוהב את המקום שאתה גר בו? לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ולפספס את היופי שבי??? מאוהב? מאוד! היית מאוהב? כן אבל לא על באמת! חווית אהבה נכזבת? מזה אהבה נכזבת? נדלקתי נכביתי....שטויות בתול? כן בטח יש חבר/ה? לא :( זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? מאוד מה היית משנה בך? את האף! בלעט מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? נו זה הקטע שכותבים שיש לי את שניהם אז סבבה לי... יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מזהה???? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום: ניפרדתי ממישהי לשבוע ואולי ליותר :( מתי התעוררת היום? 5 וחצי בבוקר גובה: מטר 70 ומגרד בקושי משקל: בין 65 ל70 הפאדיחה הגדולה של החיים: פייי היו מלא.....הפאדיחה האחרונה לצאת ממועדון כדי לדבר בטלפון ואז להגיד 'איפפפפפ המועדון הזה מסריח!! מלא בערסים!!' כשהסלקטורית והיחצ"ן הראשי מסתכלים ושומעים אותך. מה תעשה מחר? אלך לעבודה כניראה להקה שאת/ה אוהב/ת: לא מתחבר ללהקות סתם פלצנים מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? ניראלי שהיזדקנתי בשביל הופעות...בסילבסטר הייתי בהופעה של ג'ואל ודיג'יי יהל איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? one more night של עופר ניסים הצבע השולט בארון שלך: מעורבב......עניבות וורודות סגולות מכופתרות בצבע תכלת סגול וירוק ג'ינסים שחורים הכל מעורבב... מי האשה הכי יפה בארץ? מישהי שאני חושב עליה כרגע... שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? קוקי ממה את/ה הכי מפחד/ת? מעצמי לפעמים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? ניראלי שקרה לי פעם אחת....זה בעיה אנחנו גברים נישקת בחורה? כן נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: בא טוב אחרי האוכל....אבל אני בגמילה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי מתאמץ אלא אם זה היה מישהו שבאמת באמת חשוב לי שם אהוב לבן: לירון... שם אהוב לבת: דניאל...ליאם....ליהי....ושם שאני המצאתי דנילין.... שם אהוב לכלב: רעל חחח כלב נוסטלגי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? איך שהייתי מטפס על השער בגן חובה ובורח עם האופניים לבית ואז הולך לשכנים ושובר להם את הממטרות וכמה שבועות אחרי זה דופק בלוק לחבר שלי בראש....זה סיפור אמיתי!! מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אני לא זוכר את זה אבל אמא שלי סיפרה לי שפעם בגן חובה טיפסתי על שולחן ורוקנתי מדף שהיה עליו קמח שמן סוכר....קיצר הכל על הריצפה ואמא שלי חטפה ג'ננה חח... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? מזל שהוספתם תירגום יש לי כן..... הבן אדם שהכי חשוב לך: מישהי שאני חושב עליה כרגע הבן אדם שאתה הכי אוהב: כנ"ל הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: כנ"ל הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: כנ"ל הבן אדם הכי מצחיק: יש לי חבר תימני צחוקים איתו...אסנפי קוראים לו הבן אדם הכי מוזר: כל אחד מוזר בצורה כלשהי הבן אדם הכי יפה: אני הבן אדם הכי קרוב: משתדל לא לקרב אנשים יותר מדי הבן אדם שאתה סומך עליו: אפאחד הבן אדם שסומך עליך: אנערף בטח יש כמה הבן אדם שהכי השפיע עליך: המחנך שלי הבן אדם הכי כשרוני: מישהי שאני חושב עליה כרגע הבן אדם הכי מניאק: אחד שהיה פעם חבר הבן אדם הכי אמיתי: כולכם חרטטנים! הבן אדם הכי מצליח: דוד שלי הבן אדם הכי צפוי: רובן הבן אדם הכי לא צפוי: אממ....לא יודע הבן אדם הכי חכם: אבא שלי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): חבר שלי מינס כזה דבע חחח הבן אדם הכי מסטול: גם אותו אחד....כשהוא מתמסטל מצחיק לראות אותו רוקד הבן אדם הכי חרמן: גם הוא...'עכשיו אני חוזר הבייתה הולך להביא ביד' חחחחחחח איזה דפוק הוא הבן אדם הכי רומנטי: אני הבן אדם הכי זיין שכל: מינס חחחח הבן אדם הכי וותרן: וואי איזה שאלות!!! הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מישהי שאני חושב עליה כרגע הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: אפאחד לא הוכיח לי עדיין שהוא שווה את זה.... הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: יש מלא כאלה.... הבן אדם שהכי מבין אותך: לא מתאמץ שיבינו אותי הבן אדם הכי עשיר: איזה אחד מערב הסעודית אני חושב הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: ווואייייייייייייייייי איזה שאלות דפוקות הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אני קיללתי פעם ממש הרבה והפסקתי... הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: אפאחד! החדר שלי הוא רק שלי! הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: מישהי שאני חושב עליה כרגע הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:לא יודע הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: כל אנס פדופיל אפילו בגדר ספק שיכנס לכלא! אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אני גבר אז כן.... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אומר לה או לו שהוא חי בסרט! כי איתי נמצאים בגלל שכיף! ושיסע לי מהעיניים! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מעיף אותו שילך תקעוואד זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? יאאאק ביסלי עושה ריח מסריח אופי או יופי? שניהם פריקים או פקאצות? תאמינו לי שאני מעדיף פאקצות לפחות הן מתקלחות בעד ההתנתקות או נגד? נגד! מתמטיקה או ספרות? מטמטיקה להקות או זמרים? דיג'ייז כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד אבל תלוי מה....מכתב אישי לכתוב... חיבוק או נשיקה? חיבוק :) התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון אבל חארררם על החשבון להיות נבוך או להיות קול? להיות נבוך :) לבכות או לצחוק? לצחוק ומדי פעם לבכות גיטרה או תופים? לא זה ולא זה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אני אוהב שליטה אייסיקיו או מסנג'ר? בתהליכי גמילה משניהם אבל איסיקיו כי אפשר לשלוח הודעות חח אסוציאציות: אהבה? מישהי שאני חושב עליה כרגע שלום? שם משפחה שלי מתנחלים? נחמדים יהודים? חכמים? חח מוות? קרוב חיים? משתדלים כבוד? למי שצריך מים? תמי 4 הכי טעים שיש חח בצפר? עתיקקקק חופש? תמיד יש חו"ל? לא מושך עבודה? מכור הצלחה? בעז"ה השראה? לא מקבל השראות מלאכים? יש רק בשמיים תנ"ך? מאמין סוכר? 2 נשיקה? רק מאהבה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחות של האקסית שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? מישהי שאני חושב עליה כרגע הכי אוהב? כנ"ל חח חבל ש...? ..... הלוואי והיה לי? ארון מלא בבגדים אין דבר העומד? בפני אם תרצו? תבקשו יפה ואולי תקבלו מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך תקעוואד אחרי השאלון אני? הולך לשחק פוקר חח מכור לא הייתי צריך? ...... אני חייבת לומר תודה ל? חייב!! מזה הקיפוח הזה! אני חייבת לומר סליחה ל? כנ"ל!!! למה אני אף פעם לא? זוכה בלוטו למהה?? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת........ יאאאיי אני עדיין זוכר חח יומולדת זו סיבה ל? לכתוב מכתב יפה ולא לקנות סתם כרטיס ברכה מעפן! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לא לענות על שאלונים כאלה אני לא מבין במה הם תורמים הערבים הם: מבעסים! בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? יפה חכם ועוד....חח

שאלון=]]]]]]]]]]]

שם: ספיר כינוי אהוב:סאפ,סשה :) איזור מגורים:נס ציונה גיל:17 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס עם קרעים התקופה הכי אהובה עליך בחיים?מממממ כל תקופות הקיץ לאן היית רוצה לחזור?לקנדה ... כמה פעמים עברת דירה?יותר מידי אוהב את המקום שאתה גר בו?מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ממש לא! מאוהב?כן כן =] היית מאוהב?כן :))))) חווית אהבה נכזבת?משהו באיזור חחח יש חבר/ה?כן
זרקו אותך?לא אתה זרקת?לא אוהב את עצמך? בגבול הנורמלי מה היית משנה בך?כלום=] מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?4 דבר נחמד שהיה לך היום:רק התעוררתי=] אבל ערב חג זה משהו נחמד:) דבר לא נחמד שקרה לך היום:עוד לא:) מתי התעוררת היום?7 בבוקר גובה:1.69 משקל52: הפאדיחה הגדולה של החיים:ללכת לאיבוד באמצע ברלין בלי טלפון =/ מה תעשה מחר?צילומים בחוף... להקה שאת/ה אוהב/ת:BLUE ישן וטוב מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?בווליום 2007 חחחחחח איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?No air מסתבר שאף פעם לא ימאס לי ממנו הצבע השולט בארון שלך:זהב מי האשה הכי יפה בארץ?אמא שלי ! ללא ספק שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?גל גדות ,אהבתי את מהיר ועצבני 4 ממה את/ה הכי מפחד/ת?להיכשל בבגרויות ,חחח האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?באארור נישקת בחורה?כן,את אמא :) נישקת בחור?אכן אתה סטרייט/ית?מאוד חושב שעישון זה:גועל נפש איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אין לי דרך וחבל שכך שם אהוב לבן:עידו/עידן שם אהוב לבת:ג'ני,שלי שם אהוב לכלב:ניקיטה מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?פארק הירקון ביומולדת 7 מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?סיום כיתה ט' חחחחחח יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא בלימודים ,כן בזכרונות הבן אדם שהכי חשוב לך:שגיא הבן אדם שאתה הכי אוהב:אמא ושגיא הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:שגיא הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:שגיא הבן אדם הכי מצחיק:שגיא הבן אדם הכי מוזר:מוזרר? חברה שלי הבן אדם הכי יפה:אמא הבן אדם הכי קרוב:חברה שלי מורני :) הבן אדם שאתה סומך עליו:מורני הבן אדם שסומך עליך:מורני,אמאבא,שגיא וכו' הבן אדם שהכי השפיע עליך:שגיא.. חחח מצטערת חפרתי הבן אדם הכי כשרוני:שרה הבן אדם הכי מניאק:מניאק?? חחחחחחח לא מכירה הבן אדם הכי מצליח:אבאלה הבן אדם הכי צפוי:אחי הבן אדם הכי לא צפוי:אבאלה הבן אדם הכי זיין שכל:אחד מהאנשים עובדים איתי =/ הבן אדם הכי וותרן:אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:שגיא הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:מורני הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:שגיא הבן אדם שהכי מבין אותך:שגיא הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:שגיא הבן אדם שהכי הרבה מקלל:החברות שלי חחח הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:שגיא הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:שגיא הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:חחחחח הנהג אוטובוס של יום שישי אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? מממממממש לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי מה הכוונה משתנה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?זמרים כלב או חתול?כלבה מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?שיחה להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה?שגיא שלום?ישראל מתנחלים?כתום יהודים?לא לנסוע לטורקיה!!!!!!!! מוות?דם חיים?שמחה כבוד?הדדי מים?בריאות בצפר?שיגמר חופש?שישאר חו"ל?כללללל הזמן עבודה?כמה שאפשר הצלחה?מקום ראשון בסדר עדיפות השראה?אמא מלאכים?????????????? תנ"ך?עוד 2 פרקים וסיימנו סוכר?משמין נשיקה?אהבה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?השיר מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?שוקולד =/ הכי אוהב?את המשפחה והחבר-כבר הבנתם נראה לי חבל ש...?לא אראה את כל החברים שוב עוד חודשיים הלוואי והיה לי?אוטו חדש=]]]]] אין דבר העומד?בפני הרצון אם תרצו?הכל אפשרי מי ששונא אותי מצדי ש...?שיסבול בשקט אחרי השאלון אני?חוזרת לישון לא הייתי צריך?להתעורר מוקדם בחופש אני חייבת לומר תודה ל?ליאורי על הצילומים היפיפיפיפים אני חייבת לומר סליחה ל?לא עולה לי למ אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?ש ות' יומולדת זו סיבה ל?מסיבה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:תחשבבו טוב יהיה טוב הערבים הם:רוצחים לאב יו אול:)))

עמי1986

New member
:(

אני הלכתי לאיבוד בירושלים בלי טלפון :( אבל זה היה מזמן ובסוף מצאה אותי משטרה חחח

Dreamgirl2

New member
עונה ../images/Emo42.gif

שם: קסניה כינוי אהוב: קייסי איזור מגורים:מרכז גיל:15 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כיתה ח' לאן היית רוצה לחזור?ליסודי D: כמה פעמים עברת דירה?4 אוהב את המקום שאתה גר בו?יאפ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא... מאוהב?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן =\ בתול?יאפ יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת?כן אוהב את עצמך?כןן :) מה היית משנה בך? בטן מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?גם וגם D: יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? חחחח מה? >.<" כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?2 דבר נחמד שהיה לך היום:קיבלתי מתנה דבר לא נחמד שקרה לך היום:--- מתי התעוררת היום?סביבות 12 גובה:1.72/3 משקל:60 הפאדיחה הגדולה של החיים: >.< מה תעשה מחר?ים, חדר כושר ובריכה
להקה שאת/ה אוהב/ת: אין מועדפת מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?לפני שנה בערך >.< איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? part of the list של ני-יו הצבע השולט בארון שלך:אדום שחור ולבן D: מי האשה הכי יפה בארץ?בת דודה שליי :) שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'ניפר אניסטון ממה את/ה הכי מפחד/ת?גבהים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כן נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:מגעיל מסריח ולא בריא :) איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:הייתי משכנעת רק את אמא שלי כל השאר אין לי מה לשכנע אותם שם אהוב לבן:אריאל / אוראל / מוראל שם אהוב לבת:ג'ניפר שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?סבתא ז"ל
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?ל"ג כיתה ח' חחחח D: יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן
הבן אדם שהכי חשוב לך:אמא שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב:אמא שלי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:סבתא
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:דודה הבן אדם הכי מצחיק:חברה שלי הבן אדם הכי מוזר:חחחח ילד מהכיתה שלי D: הבן אדם הכי יפה:בת דודה הבן אדם הכי קרוב:אמא הבן אדם שאתה סומך עליו:אמא ודודה הבן אדם שסומך עליך:אמא דודה ו-2 חברות הבן אדם שהכי השפיע עליך:דודה הבן אדם הכי כשרוני:חברה של אמא שלי היא עושה ציורים מדהימים על בד הבן אדם הכי מניאק:לא חסר כאלה =\ הבן אדם הכי אמיתי:חברה שלי ואמא הבן אדם הכי מצליח:אבא שלי
הבן אדם הכי צפוי:חברה שלי חחח הבן אדם הכי לא צפוי:ידיד שלי D: הבן אדם הכי חכם:אבא ודודה :) הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):חברה וידיד הבן אדם הכי מסטול:ידיד שלי הבן אדם הכי זיין שכל:ילדה מהכיתה הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:דודהה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:יד כמה :) הבן אדם שהכי מבין אותך: --- הבן אדם הכי עשיר: :O הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:חברה שלי הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?זה תלוי בהרבה דברים אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיפה אותו נחוי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי אם זה לטובה או לרעה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?שניהם פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?זמרים כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לקום אחרי שינה טוב D: לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?להיות קול /m\ לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחת הילדות החמודות שקיימות מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?שיגיע הערב הכי אוהב?לשיר חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד?העומד בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...?יקפוץ ליי!!! אחרי השאלון אני?אלך להכין לי תה לא הייתי צריך?באמת שלא אני חייבת לומר תודה ל?אמא ודודה אני חייבת לומר סליחה ל?אמא וידיד שלי שאין לי מושג למה אמרתי לו את מה שאמרתי למה אני אף פעם לא?... אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל?מסיבהה להלהלה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אם אתם רוצים לעשות משהו, תעשו אותו!! בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?חמודה תומכת ועוזרת

עמי1986

New member
יש לך גובה ממש טוב...

צריך לראות אותך כשתגדלי... זה יהיה מעניין.

למעלה