שאלון

../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

שאלון שנגנב באכזריות מפורום אופנה שגנב אותו באכזריות מפורום בנות
שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

Cry to the Sky

New member
מזל שיש את כל השאלונים האלה

שיעבירו קצת את הזמן ב"סבבה" ביום הזיכרון הזה שנקרא שבת.. שיאללה שיגמר כבר
שם:קוקו הקיפוד כינוי אהוב:סאנשיין איזור מגורים:מגורים.. יותר סטייל קרוואן, שכונה מעפנה כזאת במרכז גיל:19+ + עוד כמה חודשים, בעע איזה גיל מעפן זה 20 שעוד כמה חודשים אני יכנס אליו, זה נשמע כזה לא כיף להגיד שאתה בן 20, 16 17 יותר זורם כזה..
פריט הלבוש האהוב עליך? ואלה לא משנה לי העיקר שיהיה לי נוח בזה, אני לא מהאנשים האלה שיעשו הכל כדי להרשים אחרים מחוץ לבית כמו הבנות האהבלות/פרחות האלה שהולכות בשיא הגשם עם מיני וחולצת בטן רק כדי שמישהו יסתכל עליהן וישרוק חח התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בגן, אאייאייאי איזה ימים.. כל היום אתה עם חברים (וחברות!), אוכל, מעשן (טוב נו זה רק ניסו הילד הערס שהיה איתי שם
), מסתלבט וכל העולם וורוד. לאן היית רוצה לחזור? למונית ששכחתי בה לפני שנה 20 שקל ולראות מי שם עליהם ת'יד
כמה פעמים עברת דירה? מרוב שעברתי דירות למזוודות שלנו בבית יש טראומה לא לי.. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן בטח, לע...... מקום מעפן כבר אין לי מה לחפש פה שהייתי קטן היו מלא חברים אבל כולם התגייסו או עזבו. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? רק ליום אחד, בראט פיט וזה לא בגלל הפנים היפות שלו...
מאוהב? לע, וגם לא ממש רוצה בזמן הקרוב לא מחפש דרכים להפגע סתם היית מאוהב? לא, אני עיוור ): חווית אהבה נכזבת? כולם עוברים את זה, פעם אתה בצד הזה ופעם בצד השני בתול? לע ואת? יש חבר/ה? לאאאאאאאאאאאאאאאאא זרקו אותך? לא, היתה איזה פעם אחת שפשוט החלטנו ששנינו לא רוצים יותר אתה זרקת? כנראה אוהב את עצמך? לפעמים מאוד ולפעמים בא לי להיפרד ממני מה היית משנה בך? צבע עור, לא יודע מה נסגר איתי שהייתי יותר קטן בערך בן 16 17 אז הייתי יותר שחום סטייל גיא לובלובצ'יק הזה ועכשיו פתאום אני יותר בהיר אז... הייתי מעדיף. וגם להמשיך להרזות להגיע למשהו בסביבות ה78 עכשיו אני 81 בערך. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לא חושב שאפשר להחליט בין שניהם, בנאדם שלא נראה טוב סובל מזה בכל מקום ובנאדם שיש לו אייקיו של פרופיל קרוקס גם יסבול מזה בכל מקום, כמו כוסיות שהן נעל בראש אז מצד אחד מתייחסים אליהם יפה בגלל זה כל מיני ערסים וכאלה אבל אחרי הלילה לא רואים אותן בבוקר.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מזה בורינג? היה אייסי מחקתי מזמן, יש מסן ומייספייס כל פעם אני שוכח ת'כתובת חחח.. צריך לפתוח אחד חדש כמה מחשבים יש לך בבית? 2, אחד שלי שקניתי ואחד של אחי שמימנתי לו חצי מהדולרים.. או השקלים כמה טלוויזיות? 2, בעיקרון זה הכל 2, 2 מחשבים, 2 טלויזיות, 2 מיטות בחדר, רק אשכים שלושה...
דבר נחמד שהיה לך היום:מישהי שאני כל כך מזדהה איתה שדיברנו כמה שעות במסן היום דבר לא נחמד שקרה לך היום:הייתי לבד רוב הזמן מתי התעוררת היום? 1 וחצי גובה:1.83 משקל:81 הפאדיחה הגדולה של החיים:היו גדולות שאני יצנזר אבל בקטנה? הלכתי ברחוב ומהצד השני עבר מישהו שאני מכיר מזמן, עשיתי לו כזה שלום עם היד הוא לא ראה ואז לא ידעתי מה לעשות עם היד שיחקתי אותה מגרד בראש :I מה תעשה מחר? מה שאני לא יודע מחרתיים? לא יודע להקה שאת/ה אוהב/ת:אלטר ברידג' מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? שבוע איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? בלאק הול סאןןןןן הצבע השולט בארון שלך:חום בהיר כזה עם לבן מי האשה הכי יפה בארץ? אין אחת כזאת גם לא בר רפאלי, בארץ, בעולם בכל מקום יש כל כך הרבה זנים ומינים יפים שלא ראינו שאי אפשר לקבוע על אחת שהיא הכי הכי, שריי גבעתי נראית פיצוץ וגם ברפאלי ועוד. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? יש הרבה, אבל חולה על טלי אורן. כזאת מתוקה שאין דברים כאלה :) ממה את/ה הכי מפחד/ת? האמת שמכלום, הייתי לפני 3 חודשים בערך באיזה אזכרה בסביבות 5 וחצי בצהריים שכבר היה חשוך ולא הזיז לי, רק עלתה המחשבה בראש עוד כמה זמן אני יגיע לשם. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לישון כן, אבל בלי להתחרמן? זה תלוי עם מי אתה יושן, אם אתה יושן גם עם "ידידה" טובה אבל חיצונית היא עושה לך משהו אז לפי דעתי זה גם מחרמן קצת אבל לא בקטע של להיות איתה רק קצת עושה משהו, אבל כן הייתי עם מישהי שזה לא עשה לי כלום. נישקת בחורה? מיקי בוגנים נחשב? נישקת בחור? איזה נשיקות? אני ישר זורם למיטה אתה סטרייט/ית? זה אלה שלא אוכלים בשר נכון? בטח! זה רצח. חושב שעישון זה:חרא ומצטער שנגעתי בעבר. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:פשוט עומד מולם עם אקדח ואומר להם שיזרקו או... שם אהוב לבן:אליעוז שם אהוב לבת:ליאן שם אהוב לכלב:מנחם בן מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אני מצליף בגננת שושנה עם השוט של הסאדו מאזו
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? המשטרה עוצרת את הגננת שושנה אחרי שגילו את הסטיות שלה? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן.. הבן אדם שהכי חשוב לך:אמא ואחי הבן אדם שאתה הכי אוהב: ... הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:מישהו שלא יחזור הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:לא יודע, אבל על הבטן זה איזה אחד מהמסעדה בשיפודי התקווה הבן אדם הכי מצחיק:לא הכי מצחיק אבל מישהו שאני מאוד מזדהה איתו ותמיד גורם לי לחייך זה אסי כהן
הבן אדם הכי מוזר:אני הבן אדם הכי יפה:ג' יפית הבן אדם הכי קרוב:אין בנתיים הבן אדם שאתה סומך עליו:לפעמים על אמא שלי ואחי, אבל לפעמים כלום הבן אדם שסומך עליך:מאיפה לי תשאלו אותם הבן אדם שהכי השפיע עליך:לא יודע יש הרבה הבן אדם הכי כשרוני:לאדע הבן אדם הכי מניאק:טנצר הבן אדם הכי אמיתי:אני וסאבלימינל O_O הבן אדם הכי מצליח:בהגדרה של פירסום יעני? זה תלוי, להצליח זה לא נקרא להתפרסם לאיזה 4 חודשים כמו כוכב נולד אחד ולהיעלם, להצליח זה לשרוד בתחום הרבה שנים ולהראות שאתה שווה משהו. הבן אדם הכי צפוי:ליאור שליין? הבן אדם הכי לא צפוי:אבי אסולין הבן אדם הכי חכם:אלון מזרחי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):יש הרבה אבל סתם כאלה שקופצים לי לראש? מנחם בן/שימי טבורי הבן אדם הכי מסטול:אסי דיין הבן אדם הכי חרמן:כל המדינה הזאת הבן אדם הכי רומנטי:לאדע הבן אדם הכי זיין שכל:מנחם בן, הוא כבר צריך לשים לקורבנות שלו קונדומים על הראש מרוב שהוא מזיין ת'מוח
הבן אדם הכי וותרן:משה רבנו, היה חייב להכות בסלע? לא יכל לשתות מהמכשיר של המיי עדן? בלאט
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:לא משנה מי העיקר מישהו משעמם לי :/ הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:אי אפשר לדעת, כל מה שהכי בטוח יכול להפוך בכמה דקות להכי לא הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:מקסימום אני יכול לדבר איתו תוך כדי שינה, ימי ההשתללות עד 8 בבוקר נגמרו מזמן
הבן אדם שהכי מבין אותך:אני שאני מדבר עם עצמי
הבן אדם הכי עשיר:דביל גייץ? הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:אין אחד כזה, תמיד רבים עם מישהו בסוף הבן אדם שהכי הרבה מקלל:רון קוף מן? הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:בני סלע
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:מי חושב על חתונה עכשיו הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:אותי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:כל המחבלים
חלק 2 (אם מישהו יקרא את זה בכלל) בהודעה הבאה למה המחשב עושה לי בעיות

barbie101

New member
חח באמת מזל..../images/Emo3.gif

שם: ריקי כינוי אהוב:קיקוש, ברבי איזור מגורים:קקרית גתתת גיל:19 פריט הלבוש האהוב עליך?גופיית סבא התקופה הכי אהובה עליך בחיים?קיץ לאן היית רוצה לחזור?לקיץ שעבר כמה פעמים עברת דירה?4 פעמים אוהב את המקום שאתה גר בו?כן! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא, דיי מרוצה מעצמי..
מאוהב?כן היית מאוהב?עדיין חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כןן
יש חבר/ה?כן זרקו אותך?לא אתה זרקת?לא אוהב את עצמך?ברורר מה היית משנה בך?כלום! מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה ,אבל יופי יש אז יש לי את שתיהם חחיחחיחי
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אייסיקיו עדיין קיים? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:השתזפתי ואני נורא נורא נורא אוהבת את עצמי שחומה!! דבר לא נחמד שקרה לך היום:--- מתי התעוררת היום?12 גובה:מטר 80 משקל:64 הפאדיחה הגדולה של החיים:חחחחחח שומרת על זכות השתיקה מה תעשה מחר?ניקיונות ואז קניות לחג ובערב אולי נצא קצת להקה שאת/ה אוהב/ת:אקווה מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?-- איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?של ביונסה -halo הצבע השולט בארון שלך:שחור וורוד מי האשה הכי יפה בארץ?בר רפאלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?אוולין הגואל ממה את/ה הכי מפחד/ת?לאבד מישו יקר האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כן! נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:לא נחוץ איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:השיניים לא חבל? חחח שם אהוב לבן:אליאב שם אהוב לבת:ליטל שם אהוב לכלב:גו'ני חח מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?תאונת דרכים בגיל 10 מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?הימים המצחיקים במועדנית הייתי משחקת כדורגל עם החב'רה היה ממש כיף חח
דמיינו אותי משחקת כדרוגל חחחח יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא עדיף שלא הייתי מכה חח
הבן אדם שהכי חשוב לך:א----מ-----א הבן אדם שאתה הכי אוהב:אמא! הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:החבר הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:סבתא שלי הבן אדם הכי מצחיק:דוד שלי יוסף חחח הבן אדם הכי מוזר:-- הבן אדם הכי יפה:אני חחח
הבן אדם הכי קרוב:סיסי הבן אדם שאתה סומך עליו:סיסי הבן אדם שסומך עליך:אמא הבן אדם שהכי השפיע עליך:סיסי הבן אדם הכי כשרוני:ליאורררייי הבן אדם הכי מניאק:עזר חח הבן אדם הכי אמיתי:לוקחת את זה אלי אני הכי אמיתית בעולם אומרת הכול בפנים ואין אצלי מאחורי הגב הבן אדם הכי מצליח:אחות של אמא שלי שיהיה לה טוב הבן אדם הכי צפוי:אמא שלי חחחחחח יש לה דפוס התנהגות יוצא מן הכלל חח הבן אדם הכי לא צפוי:אחי הבן אדם הכי חכם:אבא שלי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):נתי חחחחחחח הבן אדם הכי מסטול:ישראלה -חברה חחחחחחחחחח הבן אדם הכי חרמן:אואוויי מלאא.. הבן אדם הכי רומנטי:--- הבן אדם הכי זיין שכל:לא ננקוט בשמות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הבן אדם הכי וותרן:אמא שלי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:רונצוק שלי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:אשר הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:רוני הבן אדם שהכי מבין אותך:סיסי הבן אדם הכי עשיר:ביל גייטססס הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:i am הבן אדם שהכי הרבה מקלל:אתי חחחחחחחחח הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:סיסי הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:--- הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:קימוש ותותית שלי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:לא ננקוט בשמות חח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא! אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו לקיביניפיני אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנתקת קשר זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפו'ציפס אופי או יופי?אמ.. זה קצת קשה כי אפשר להיות עם מישהו שאין משיכה אליו... אני חושבת שצריך קצת מכול דבר..
תקטלו אם אתם רוצים אבל זה נכון... פריקים או פקאצות?לא זה ולא זה בעע בעד ההתנתקות או נגד?--- מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?זמרים כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לקום לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוקקק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוקקקקק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסןן אסוציאציות: אהבה?רוני שלום?המשיח מתנחלים?ערביםם יהודים? אושר מוות?עצב חיים? כיףף כבוד? כבד את אמך ואת אביך מים? בבריאות בצפר?השכלה חופש?תמיד נחוץ חח חו"ל?עכשיוווווו באלי חח עבודה? כסף הצלחה?אושר השראה?לקחת דוגמא טובה מלאכים? שמיים תנ"ך? אלוקים סוכר? סוכרזית חח נשיקה? שפתיים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?חשופים הבת של גידי חחחח מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לישון... הכי אוהב?להסתכל במראה חבל ש...?הפנים שלי אדומות חח הלוואי והיה לי?תזמן לשים קרם הגננהההה בפנים אין דבר העומד?בפני הרצון אם תרצו?אין זו אגדההה מי ששונא אותי מצדי ש...?יתפוצץ ויסבול חח אחרי השאלון אני?ישתה מים חח לא הייתי צריך?לספר שהפנים שלי אדומות כמו עגבניה חחח אני חייבת לומר תודה ל?מישל על השאלון שהעביר תזמן חח אני חייבת לומר סליחה ל?המון אנשים לכול מי שפגעתי סורי חח
למה אני אף פעם לא?מסופקתתתת חחחח אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שתתתתת יומולדת זו סיבה ל?למסיבההה ואלכוהול חחח העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:תנו חיוך החיים יפיםםםםםםםםםםםםםםםםםם הערבים הם:עם חרא חחח בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? i love me
תמונה מאתמול בבוקר תראו איך התבהר לי השיערר....

kimi d

New member
יפה שלי 1!!!♥♥

התמונות יצאו מושלםםםםםםםםםם תעלי את כל התמונותתתתתתתת

kimi d

New member
יאלה בא לי גגם =]

שם: קים כינוי אהוב: אין איזור מגורים: המרכז גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? המכנס השחור הגבוה שלי התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אין לאן היית רוצה לחזור? לשום תקופה כמה פעמים עברת דירה? לא עברתי אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? בר רפאלי חח סתם , ממממ לא!! מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? את האף מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 6 ! ואני לא צוחקת חחח דבר נחמד שהיה לך היום: לא היה דבר לא נחמד שקרה לך היום: ריב מתי התעוררת היום? 10 גובה: מטר שמונים משקל: 52 הפאדיחה הגדולה של החיים: עוד לא קרה אני חושבת מה תעשה מחר? יום כיף בשנקין להקה שאת/ה אוהב/ת: סימפל פלאן מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מ וזיקה? לפני שנתיים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שום שיר חח החברים של נאור הצבע השולט בארון שלך: שחור מי האשה הכי יפה בארץ? אמא שלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אין לי מושגג ממה את/ה הכי מפחד/ת? רעידות אדמה האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ל לא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מי שרוצה לעשן שיבושם לו איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפס יק?: הייתי מביאה להם כסף שם אהוב לבן: מממממממממ, תומר שם אהוב לבת: לין שם אהוב לכלב: בל מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אין מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אין יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא הבן אדם שהכי חשוב לך: אין הבן אדם שאתה הכי אוהב: \ הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: :( הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חברה שלי הבן אדם הכי מצחיק: אבא חח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מלמדת אותו לקח אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות חזרה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פקאצות בעד ההתנתקות או נגד? עוד לא גיבשתי דעה מתמטיקה או ספרות? ספרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתמטיקה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? באמצע לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרהה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? חרא שלום? היי מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חחחחחחחחחחחחחח מה ? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? ללכת לשופינגגג הכי אוהב? שופינג חבל ש...? אין טופשופ בפתח תקווה הלוואי והיה לי? קניון בבית חח אין דבר העומד? בפני הרצוןןןןןןןן אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? יחייה ויתפוצץ אחרי השאלון אני? אלך לטחון חחח לא הייתי צריך? לריב היום אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? מסיבהה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? מממממ עוד תמונה מהטסטים ... אני חייבת לעבוד על המבטים שלי , בטיפול =]

milky20000

New member
ואו

סוף סוף את עושה עם עצמך משהו.ואו פשוט ואו.מתי נזכה לראות את הסט כולו?

Tamar Lev

New member
אני :)

שם: תמר כינוי אהוב: תמרי איזור מגורים: איזור ירושלים גיל: 18 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינסים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? השנה הזאת לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום, לחיות את ההווה כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד. חוץ מיזה שזה חור ואין מקומות בילוי זה מקום יפה! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? קשות היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן יש חבר/ה? 3 וחצי שנים זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? אופי יותר חזק מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות? אחת דבר נחמד שהיה לך היום: יצאתי לטייל עם המשפחה בעין כרם ואכלתי שם במסעדה את ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים. דבר לא נחמד שקרה לך היום: קמתי עם כאב גב נוראי. מתי התעוררת היום? 12 גובה: 1.65 משקל: 48 הפאדיחה הגדולה של החיים: כל הזמן קורות לי אני כבר לא זוכרת מה תעשה מחר? תגיבורים באומנות, ואז מנקה לפסח להקה שאת/ה אוהב/ת: משינה, רדיוהד מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? חצי שנה של ברי סחרוף איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שום שיר כבר ישנים פה הצבע השולט בארון שלך: חום מי האשה הכי יפה בארץ? אמא שלי :) שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? טלי שרון ממה את/ה הכי מפחד/ת? חושך האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: הדבר הכי מסריח שהאדם המציא. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: מראה להם תמונות של מה הולך להם בתוך הגוף בגלל זה. שם אהוב לבן: גלעד, ליאור שם אהוב לבת: קים יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן הבן אדם שהכי חשוב לך: המשפחה שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: חבר שלי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: חבר שלי שבצבא עכשיו ולא ראיתי אותו שבוע וחצי :( הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חבר שלי הבן אדם הכי מצחיק: מור הבן אדם הכי יפה: אוו.. רשימה ארוכה הבן אדם הכי קרוב: חבר שלי.. הוא החבר הכי טוב שלי הבן אדם שאתה סומך עליו: רויטל הבן אדם שסומך עליך: רויטל הבן אדם שהכי השפיע עליך: רויטל הבן אדם הכי כשרוני: אחי הבן אדם הכי אמיתי: אמא שלי הבן אדם הכי חכם: אבא שלי הבן אדם הכי מסטול: רויטל הבן אדם הכי רומנטי: חבר שלי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: את חבר שלי כמובן :( הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: רויטל לא משנה מה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: חבר שלי הבן אדם שהכי מבין אותך: רויטל הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אהובי.. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אבא שחי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: ערבי שעקב אחריי פעם אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי ממש נפגעת ומעיפה אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מתרחקת זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? שניהם מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? החבר המדהים שלי שלום? חלום מתנחלים? אין לי בעיה איתם יהודים? הדת שלי מוות? פחד חיים? לנצח כבוד? חשוב לא לאבד מים? תחסכו! בצפר? ברוך ה' חופש עכשיו חופש? ^ חו"ל? דרום אמריקה אחרי צבא עבודה? מאתגרת ויצירתית הצלחה? בעתיד השראה? אחי מלאכים? המשפחה שלי תנ"ך? תיגבורים עם המורה הכי חופרת בארץ סוכר? התמכרות. נשיקה? שתגיע מאהובי.. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חברה שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לקבל חיבוק מהחבר הכי אוהב? לישון חבל ש...? "את לא מבינה לא מראה סימנים של חולשה" חבל שאת לא\ ברי סחרוף הלוואי והיה לי? יכולת להיות בכל מקום שאני רוצה בלי לנסוע 20 שעות אם תרצו? הכל אפשרי מי ששונא אותי מצדי ש...? יתפוצץ אחרי השאלון אני? אלך לישון אני חייבת לומר תודה ל? אמא שלי, שהיא קיימת. אני חייבת לומר סליחה ל? ^ למה אני אף פעם לא? שמה זין אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? ברור יומולדת זו סיבה ל? הרחבת הכיס העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תעמדו על שלכם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? קשה לי הקטע הזה :\

בדיוק בזמן להעביר לי את השיעמום (;

שם: יפית מסיקה כינוי אהוב: - איזור מגורים: דרום גיל: עוד שלושה שבועות 20 פריט הלבוש האהוב עליך? סטרפלסים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? התקופה הנוכחית :) לאן היית רוצה לחזור? בה"ד 1 כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש, מפוצץ בערסים. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ממש לא, שלמה עם עצמי. מאוהב? מבולבלת :| היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן יש חבר/ה? its complicated זרקו אותך? לפני כמה ימים, בפעם הראשונה בחיי ! חח אתה זרקת? כן... אוהב את עצמך? מאוד, ואין לי בעיה להודות בזה מה היית משנה בך? להשמין קצת.. חח מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? צריך את שניהם לדעתי, קשה לבחור ... יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 6 דבר נחמד שהיה לך היום: קיבלתי בפלאפון "שיר במתנה"- "אולי אני אוהב אותך יותר מדי,אולי..."... נחמד, אבל הזוי..אני שוברת את הראש שעות מי זה יכול להיות ! ודוד שלי בא לביקור בארץ מארה"ב... דבר לא נחמד שקרה לך היום: בן דוד שלי עשה תאונה אתמול, וגם היום המצב שלו לא ממש השתפר :( מתי התעוררת היום? מוקדם מהרגיל, 11... התרגלתי לישון 6 שעות מטכ"ליות אחרי חצי שנה ! חח גובה: 1.74 משקל: 54 הפאדיחה הגדולה של החיים: היו הרבה..חח מה תעשה מחר? מתחילה את התפקיד שלי בבסיס... להקה שאת/ה אוהב/ת: - מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני חודש בערך, בהופעה של מאור כהן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? דור דניאל- מקום לצידך הצבע השולט בארון שלך: אין צבע שולט, יש לי את כל הצבעים..חח מי האשה הכי יפה בארץ? נועה תשבי !!! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? גילה אלמגור ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מגעיל ! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? תלוי בבנאדם, אצל כל אחד זה שונה... שם אהוב לבן: עידו שם אהוב לבת: ליה שם אהוב לכלב: בוב.. חח מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? סבא שלי :| מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? וואו, יש יותר מדי !!! יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? רק אם זה קשור בפרצופים של אנשים, בכל דבר אחר- לא. הבן אדם שהכי חשוב לך: אבא שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: אבא ואמא :) הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: האקס האחרון :( הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אחיין שלי הבן אדם הכי מצחיק: בן דוד שלי, ניסים הבן אדם הכי מוזר: איזה מישהו שראיתי לפני כמה ימים ! :| חח הבן אדם הכי יפה: יש הרבה ... חח הבן אדם הכי קרוב: חברות שלי-קרין ורג'י הבן אדם שאתה סומך עליו: כנ"ל הבן אדם שסומך עליך: כנ"ל הבן אדם שהכי השפיע עליך: אבא שלי הבן אדם הכי כשרוני: ידיד שלי, צביקה הבן אדם הכי מניאק: לא נוטה להסתובב עם אנשים כאלה הבן אדם הכי אמיתי: אחותי הקטנה...חח הבן אדם הכי מצליח: חבר ממש טוב, אפילו מעבר לידיד- אורי הבן אדם הכי צפוי: חברה שלי קרין הבן אדם הכי לא צפוי: ידיד שלי, טל הבן אדם הכי חכם: ידיד שלי, אלי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): בן דוד שלי ! מטומטם לגמרי ! חח הבן אדם הכי מסטול: ידיד שלי, תום הבן אדם הכי חרמן: אני נתקלת ביותר מדי ידידים כאלה בזמן האחרון :| חח הבן אדם הכי רומנטי: האקס, דודי הבן אדם הכי זיין שכל: ידיד שלי,רועי הבן אדם הכי וותרן: - הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא מדברים על זה.. ;) חח הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: ליטל וקארין-חברות מהקורס הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: יש הרבה כאלה.. :) הבן אדם שהכי מבין אותך: האקס, דודי הבן אדם הכי עשיר: יש הרבה כאלה..חח הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: רג'י הבן אדם שהכי הרבה מקלל: בן דוד שלי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: יש כמה כאלה.. חח הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: לא סגורה על זה הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: יש הרבה שמגיע להם הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: שאף אחד לא יגיע למצב הזה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? זה קרה כבר פעם אחת עם מישהו שקטן ממני בשנה, וזה לא הפריע לנו להיות במשך שנה ביחד :) אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו !!! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותו חזרה, אם הוא מספיק חשוב לי אני לא אוותר עליו ! זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? גם וגם ! פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות !!! להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות קול :) לבכות או לצחוק? לצחוק ! גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? הכי כיף שיש ! שלום? שיגיע כבר מתנחלים? כל הכבוד להם יהודים? אין עלינו ... מוות? מפחיד :| חיים? כמה שיותר ארוכים מים? שונאאאתת מים ! חח בצפר? מתה לחזור לתקופה הזאת חופש? ממש מתאים לי עכשיו חו"ל? עוד יותר מתאים לי .. חח עבודה? צה"ל ! הצלחה? זה שהגעתי לכל היעדים שהצבתי לעצמי עד עכשיו השראה? אבא שלי מלאכים? חארטה ... תנ"ך? חובה שיהיה בכל בית השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? בן דוד שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לראות מישהו שממש חסר לי :( הכי אוהב? את המשפחה שלי וחברות שלי ! חבל ש...? המצב הבטחוני כ"כ גרוע הלוואי והיה לי? כמה ימי חופש וכרטיס טיסה לחו"ל... חח אין דבר העומד? בפני הרצון (; אם תרצו? אין זו אגדה .. מי ששונא אותי מצדי ש...? יקפוץ לי ?! :) אחרי השאלון אני? הולכת לישון ... לא הייתי צריך? להגיד משהו שאמרתי אתמול לידיד שלי, ממש התחרטתי על זה אח"כ. אני חייבת לומר תודה ל? כ"כ הרבה אנשים שתמכו בי בחצי שנה האחרונה :) אני חייבת לומר סליחה ל? נכון לעכשיו, אף אחד אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? טוב אחי ... יומולדת זו סיבה ל? לחגוג כמה שיותר !!! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תהיו מי שאתם, תמיד ! הערבים הם: תלוי איזה ערבים... בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אין לי מושג ;)

Aline In Chains

New member
גם אני רוצה:]

למרות שחתכתי חצי חחחחחחחח שם: אלין כינוי אהוב: לין איזור מגורים: ב"ש גיל: 18 פריט הלבוש האהוב עליך? יש כמה.. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כל השנה עם האקס.. לאן היית רוצה לחזור? טוב לי עכשיו.. כמה פעמים עברת דירה? פעמיים שלוש אוהב את המקום שאתה גר בו? כע היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אף אחד מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? לא יש חבר/ה? לא חבר..אבל סוגשל ביחד. זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? אופי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שילוב? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 1 דבר נחמד שהיה לך היום: חחח כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום: עידן עףXD מתי התעוררת היום? 2 וחצי גובה: 1.70 משקל: 50 הפאדיחה הגדולה של החיים: יש כ"כ הרבה;[ מה תעשה מחר? קונה כרטיס לבומבמלה להקה שאת/ה אוהב/ת: אופת', קווין מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני כמה חודשים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? יוני בלוך הצבע השולט בארון שלך: שחור..אפור מי האשה הכי יפה בארץ? לא יודעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? מל גיבסון, ג'וני דפ :] ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: חרא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אין לי כחחח. שם אהוב לבן: עמית שם אהוב לבת: אליס שם אהוב לכלב: לא יודעת חחחחחחח בוני? מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אותי אוכלת דשא:p מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש הרבה.. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? בהחלט אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? עכשיו חחחחחחחח אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא מנתקת קשר אף פעם בגלל זה..

נה נה בננה

שם: נטלי כינוי אהוב:טשטש איזור מגורים:צפון גיל:20 פריט הלבוש האהוב עליך?גינס לגמריי! התקופה הכי אהובה עליך בחיים?גיל 18!!! אין ספק! לאן היית רוצה לחזור?לילדותת! כמה פעמים עברת דירה?וואלה לא זוכרת אבל הרבה! אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לי בית יפה! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?הייתי רוצה להיות פאריס הילטון ליום אחד! מאוהב?לא הלוואי היית מאוהב?כן מאוד! חווית אהבה נכזבת?כן! בתול?ברור!!! יש חבר/ה?לא אבל בדרךך! זרקו אותך?כן! אתה זרקת?כן המון חחח אוהב את עצמך?מאוד מאוד מאוד חחחחח מה היית משנה בך?תאףף לגמריי! מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופי לגמרייייייייי! יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לאאאאאאאאא כמה מחשבים יש לך בבית?1! כמה טלוויזיות?4 בערךך! דבר נחמד שהיה לך היום:היו הרבה דברים נחמדים היה צחוקיםםםם רצח וואלה יום כיףף! דבר לא נחמד שקרה לך היום:לריב עם אבא שלי הטמבלללללללללל! מתי התעוררת היום?לא זוכרת תשעה אבל אלי העיר אותייי גובה:1.67 משקל:522222 הפאדיחה הגדולה של החיים:הוציאו אותי ממסיבהה מרוב שהייתי מסטולהההה! מה תעשה מחר?נוסעת עם חברה שלי לצפת.. ובערב יהיה מגניבבבבב להקה שאת/ה אוהב/ת:סינרגיה נראה לי? מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?ואייי נראה לי בווליום כנרתת בפעם האחרונה לצערי הרב מאודדד איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?שום שירררררררררר הצבע השולט בארון שלך:שחור לגמריייי1 מי האשה הכי יפה בארץ?בר רפאלייייייי! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?אנגלינה גולי לגמריי1 ממה את/ה הכי מפחד/ת?בננות.. וטרנטולהה..! האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?ברוררררררר המון המון פעמיים וזה הכי כיףף בעולם@ נישקת בחורה?כן! נישקת בחור?כן! אתה סטרייט/ית?משתדלת להיותת! חושב שעישון זה:פעם החיים חחחח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:קשה לשכנעע ! שם אהוב לבן:הראל אריאל.. ואביב! שם אהוב לבת:תכלת.. ים...קרן אור שם אהוב לכלב:קוקי.. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?אין לי זכורנות מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?אליייי חזןןןןןןןן יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לאאא הבן אדם שהכי חשוב לך:אמא שלי! הבן אדם שאתה הכי אוהב:אמא שלי ובת חן
הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:רז אייל ואמי.. הבן אדם שהכי מרגיע אותך:רז לגמרייייייי!: הבן אדם הכי מצחיק:אלי חזןןןןןןןןןןן הבן אדם הכי מוזר:אבא שלי! הבן אדם הכי יפה:אני!!! הבן אדם הכי קרוב:בת חןןןןן! הבן אדם שאתה סומך עליו:אין אחד כזהההה הבן אדם שסומך עליך:אין לי מושג הבן אדם שהכי השפיע עליך:רז לגמרייייי! הבן אדם הכי כשרוני:אייל לגמריייייייי הבן אדם הכי מניאק:יש הרבה חחחחחח הבן אדם הכי אמיתי:יש כמה... הבן אדם הכי מצליח:לא יודעתתת! הבן אדם הכי צפוי:ענברררררררר... הבן אדם הכי לא צפוי:בת חן ואלייי לגמרייי הבן אדם הכי חכם:אניי לגמריי חחחחחחח הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):אליייייייייייי הבן אדם הכי מסטול:אלייייייייייייי הבן אדם הכי חרמן:יש הרבה וואלה לא חסררר הבן אדם הכי רומנטי:שיהיה לי חבר אני יענה על זה 1 הבן אדם הכי זיין שכל:חנה חברה של נדב ! הבן אדם הכי וותרן:אמא שליי! הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אביבבב
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:?????????????.לא יודעתת?????????? הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:בת חן!!! הבן אדם שהכי מבין אותך:אין אחד כזההה! הבן אדם הכי עשיר:יש כמה כאאלהה! הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:אין אחד כזהההה! הבן אדם שהכי הרבה מקלל:אניייייי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:אלי ובת חןן עכשיו הם פה איתי
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:משהו שאני יאהב ! הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:אמי...ואייל! הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:את מי שאנס אותיייי אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי כמה קטן ממני!! אםם זה כמה חודשים אבל בקטנה אם זה כמה שניםם אז לאאא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו ! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה לשנות אותו או מנסה להחבר למה שהוא נהיה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפוציפססס אופי או יופי?שניהםםםם! פריקים או פקאצות?פריקים להיטטטטטט בעד ההתנתקות או נגד?נגדדד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקההה ! להקות או זמרים?זמריםם! כלב או חתול?חתול! מחשב או טלוויזיה?מחשבבבב ללכת או לנסוע?לנסועעע לישון או לקום?לישוןןןןןןןן לכתוב או להקליד?להקלידדדדד חיבוק או נשיקה?נשיקהההההה התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?קוללללללל לבכות או לצחוק?לצחוקקקק גיטרה או תופים?גיטרהה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?קטנים ממני! אייסיקיו או מסנג'ר?מסנגררר השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?אחי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לראות הישרדות ולגרד תראש חח הכי אוהב?תעצמייי חבל ש...?משהו מת! הלוואי והיה לי?מטוסס אין דבר העומד?ימפני הרצון אם תרצו?תקבלו!ואין זאת אגדה! מי ששונא אותי מצדי ש...?ימות!! וימשיך לקנאותת! אחרי השאלון אני?סתוםם! לא הייתי צריך?לענות על זה אני חייבת לומר תודה ל?בורא עולם! אני חייבת לומר סליחה ל?בורא עולם! למה אני אף פעם לא?? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?חנגכקענכלח'נגכחלש'קילחנעכלץ'ע יומולדת זו סיבה ל?לחגוגג העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:תלכו לישון הערבים הם:זונותת! בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אני הילדה הכי יפה בגן!חחחחחחחחחחח

../images/Emo39.gif יאלללה משעמם אז נענה ../images/Emo39.gif

שם: אולגה כינוי אהוב: אול איזור מגורים: אשדוד גיל: 18 :] פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס ושמלות התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו! לאן היית רוצה לחזור? לגן כמה פעמים עברת דירה? 4 אוהב את המקום שאתה גר בו? יאפ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא טוב לי כמו שאני מאוהב? כככככככן היית מאוהב? אהאה חווית אהבה נכזבת? מממ לצערי בתול? ממ לא יש חבר/ה? כן זרקו אותך? בערך אתה זרקת? יאפ אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? את הבטן טיפה ואת השוקיים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגם? חחחח האמת חוכמה אפשדר לרכוש יופי זה קצת יותר יקר יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אההה? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: לישון דבר לא נחמד שקרה לך היום: שהעירו אותי ושאחותי בכתה מתי התעוררת היום? 9 גובה: 1.76-1.77 משקל: 55 הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת מה תעשה מחר? לימודים ועבודה להקה שאת/ה אוהב/ת: 3 DOORS DOWN מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? שנה שעברה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שקט חחח הצבע השולט בארון שלך: לבן ושחור מי האשה הכי יפה בארץ? אמא שלי :p שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אניה אין לי כוח לכתוב שם משפחה חח ממה את/ה הכי מפחד/ת? נחשים ואנשים שפוגעים בך האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אתם מסריחים ומפתחים סרטן ריאות שפתיים וכדומה שם אהוב לבן: שי,איתי שם אהוב לבת: נויה שם אהוב לכלב: סימבה,סאם מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אמא שלי שתמיד איתי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? יחסית,תלוי במה הבן אדם שהכי חשוב לך: אמא ואחותי הבן אדם שאתה הכי אוהב: אחותי ואמא ואהובי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: כרגע? אהובי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אחותי הבן אדם הכי מצחיק: חברות שלי הבן אדם הכי מוזר: חסר כאלה? הבן אדם הכי יפה: אמא שלי הבן אדם הכי קרוב: אמא שלי הבן אדם שאתה סומך עליו: חבר שלי הבן אדם שסומך עליך: חבר שלי הבן אדם שהכי השפיע עליך: אהובי הבן אדם הכי כשרוני: חברה שלי הבן אדם הכי מניאק: לא חסר הבן אדם הכי אמיתי: אחותי כי היא קטנה ואומרת רק את האמת הבן אדם הכי מצליח: אבא שלי החורג הבן אדם הכי צפוי: המורות? הבן אדם הכי לא צפוי: הרבה הבן אדם הכי חכם: הכי החבר שלי בעולם הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): חברה שלי הבן אדם הכי מסטול: חחחחחחחחח ידיד שלי הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יש סיכוי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? ממררת לו את החיים אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי באיזה אופן מתשנה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? שילוב פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? שאלה טובה מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? תלוי מתי לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחה להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? הדבר הכי טהור בעולם שלום? בחיים לא יקרה מתנחלים? שיעשו מה שבראש שלהם עד זה לא יפגע בי יהודים? אנחנו מוות? לכל אחד זה יגיע בסופו של דבר חיים? לנצל כבוד? חשוב מים? חיים בצפר? חררררררררררררררא חופש? אחלה דבר שבעולם חו"ל? מתאים לי עכשיו עבודה? יש הצלחה? מאחלת לכולם השראה? :\ מלאכים? לא מאמינה תנ"ך? עזבו אני לא יתחיל סוכר? טעים נשיקה? קשר השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? ילדות מהשכבה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לעשות פן ולהתארגן ושהשאלון הזה יגמררררררררררררררר הכי אוהב? לאכול דברים טעימים חבל ש...? אין לי חופש היום הלוואי והיה לי? חופש אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? יהנה ויחנק :] אחרי השאלון אני? הולכת לעשות פן לא הייתי צריך? להתחיל אותו אני חייבת לומר תודה ל? אמא אני חייבת לומר סליחה ל? אמא למה אני אף פעם לא? מסודר בזמנים שלי אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? מסיבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לעשות משו מועיל היום הערבים הם: בני אדם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? חברותי עוזר וחמוד :p

למעלה