הראיון השבועי

אזירפאל

New member
היי אלה ../images/Emo13.gif

איזו מוזיקה את אוהבת באופן כללי, חוץ מווית'ין/נייטוויש/אפיקה וכו'? מנגנת על משהו? The Heart of Everything או Dark Passion Play? Mother Earth או Century Child?
ספר אהוב (מלבד ה"פ
)? סרט אהוב? סדרה אהובה? מאכל אהוב? מה המגמה/ות שלך בביה"ס? אוהבת אותה/ן? מקצוע אהוב? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מתי את מתגייסת? יודעת לאן? יש משהו שאת רוצה? וזהו. סורי על החפירה

Ice Queen 7

New member
היי :)

איזו מוזיקה את אוהבת באופן כללי, חוץ מווית'ין/נייטוויש/אפיקה וכו'? קמלוט, סיסטם אוף א דאון, קיס, הביטלס מנגנת על משהו? לא, אבל בחופש הגדול אני אוכל להתחיל ללמוד על פסנתר ^^ The Heart of Everything או Dark Passion Play? (עונה שורה מתחת כי האנגלית מעוותת את התשובה) נראה לי ש-DPP Mother Earth או Century Child? Mother Earth ספר אהוב (מלבד ה"פ )? אופטימיות נצחית, גדול ביפן סרט אהוב? פארק היורה סדרה אהובה? חברים, שנות ה70, מכושפות מאכל אהוב? לא יודעת מה המגמה/ות שלך בביה"ס? אומנות אוהבת אותה/ן? רק את החלק המעשי (שיגמר עוד 3 שבועות |חבולקשות|), את תולדות האומנות לא ממש מקצוע אהוב? אומנות מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? אין לי שמץ של מושג וזה קצת מלחיץ
מתי את מתגייסת? 9.12 יודעת לאן? עוד לא יש משהו שאת רוצה? לא יודעת

עלע../images/Emo99.gif

איך זה להיות מושלמת? את בבית ביום ראשון הקרוב? (למקרה שיהיה לי קצת זמן פנוי להיפגש איתך... ++) שארון או תואומס? יש משהו שנראה לך מעניין ושהיית רוצה ללמוד וכאלה? אפשר לאמץ אותך?

Ice Queen 7

New member
זוער ../images/Emo99.gif

איך זה להיות מושלמת? תגידי לי את ס: את בבית ביום ראשון הקרוב? (למקרה שיהיה לי קצת זמן פנוי להיפגש איתך... ++) אמרתי לך, אין לי חופש בראשון ]: שארון או תואומס? איך אני אמורה לבחור ביניהם?
(אבל אני מניחה ששארון
) יש משהו שנראה לך מעניין ושהיית רוצה ללמוד וכאלה? לא יודעת, היתה לנו פעם בבי"ס הרצאה על אסטרונומיה וזה היה ממש מעניין אז אולי זה ס.ס או ציור או צילום.. אפשר לאמץ אותך? כן D::

Ice Queen 7

New member
תיקון לתשובה השניה ס:

ראיתי עכשיו בשרשור השני שתהיי בב"ש! D: חשבתי שהתכוונת למפגש באותו יום
מתי בערך זה יהיה? אני בבית מ12. בדרך כלל יש לי בראשון אחה"צ מורה פרטית במתמטיקקה אבל כל השיעורים איתה בעתיד הקרוב בוטלו

אסטרונומיה זה מגניבי :]

~מאמצת את עלע~ אממ אנחנו ניסע לפנות-צהריים שכזה לסבתא שלי, נהיה שם, נאכל ארוחת צהריים בלה בלה... אז... לא יודעת XD;

למעלה